Gebeliğe Hazırlık Kasım'da hsg çektirenler birbirimize umut olalım mı ? 😌

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende öyleyim biliyomusun gerginim böke herkese sert cevap veresim var ama benimki ilaçtan galiba olabilir neden olmasın hormonların oynuyo sonuçta inşallah öylediir
Gittim yine test yaptım evde fazladan gebelik testi var durup durup yapıyorum yine negatif. Yumurtlama tarihime göre yaklaşık 6-7 gün var reglime olsa çıkarmıydı bilmem

Bende öyleyim biliyomusun gerginim böke herkese sert cevap veresim var ama benimki ilaçtan galiba olabilir neden olmasın hormonların oynuyo sonuçta inşallah öylediir
Yanii durduk yere sarmadık insan kalmadı. Eşimde şaşkın noldu niye herkes rahatsız etmeye başladı seni anlamadım ki diyo. Aslında hep olurum öncesinde gergin ama bu defa çok daha fazla aklıma acaba bu da bi belirti olabilir mi diye geldi. Dur bakalım seninde belki daha kana vs geçmemiştir adet olana kadar umut var demektir

Yok canım kendimi kandırmıcam rahatım şuan da olsa çıkardı 0.16 çıktı 4 5 olsa hadi belki divem ama yok yani belli

Gittim yine test yaptım evde fazladan gebelik testi var durup durup yapıyorum yine negatif. Yumurtlama tarihime göre yaklaşık 6-7 gün var reglime olsa çıkarmıydı bilmem
Kendine gün kuralı koy cuma kadar yapmıycam de boşuna o sitresi yaşama inşallah vardır canım Çıkmayınca ayrı bi üzülüyo insan sonra varsa bile daha erken diye ayrı teselli ediyoz kendimizi aslında biz herşeyi kendi kendimize yapıyoruz bu kadar takmayan insanların bianda oluyo haberleri bile olmuyo ben üst üste hapşırsam hamilemiyim diye bakıyorum karar aldım bu kafar yıpratmıycam kendimi inşallah bebeşim gelceği zamanı biliyo nasılsa inşallah o zaman en kısa zamandır

Ahh inşallah canım benim. Şanslı bebeğin inşallah en kısa zamanda gelir annesinin koynuna. Ve tabi bekleyen herkesin benimle birlikte. Ay duygulandım

Merhaba uyutup mu cekiyorlar filmi

Naptın canım varmı gelişme
Yok canım 6gün kaldı değişen bi belirti de yok. Sadece batmalar oluyo onu net hissediyorum. Hayta sabah uyuyordum aniden göbek deliğimden aşağı doğru derin bi batma oldu uyandım. Gaz sancısımıydı neydi anlayamadım.

Sen ne durumdasın hala olmadı dimi reglin bence hala Ümit var gibi sende de. Varmı farklı bi belirti bişey?

Oldum ben dün gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…