- 11 Ağustos 2021
- 1.355
- 1.681
-
- Konu Sahibi Mucizesinibekliyor
Benim de öyle oldu bu ay. Ovulasyon testine hsgden sonra hemen başladım bi gün bile koyu olmadan silişleimeye döndü. Daha öncekiler de hep en az 2 gün koyu kalır sonra silikleşirdi. Benim de aklıma takıldı o mevzu ama yine de o dönemi düzenli değerlendirmeye çalıştıkMerhaba kızlar bende bu ay hsg çektirdim 3gün korunduktan sonra ayın 11inden itibaren gün aşırı değerlendirmeye devam ediyorum fakat adetij 13. Günü yumurtlama görüyorum diye 14 aralıktan itibaren ovülasyon testine başladım tam pik oldu olacak derken pik olmadan silikleşti hsg den sonra kaçıncı günde yumurtlama gördünüz yada böyle bir durum yaşayanınız var mı acaba
Benim testim az kalmıştı o yüzden adetin 13. Günü yumurtlamam olduğu için düzenli şekilde ona güvenerek geç test yapmaya başladım ama değerlendirme yapmıştım test öncesi günleri. Hala yapmaya devam ediyorum ama silik ya kaçırdım yumurtlamayı yada daha yumurtlamadan bakalım adetim kaç gün gecikecekBenim de öyle oldu bu ay. Ovulasyon testine hsgden sonra hemen başladım bi gün bile koyu olmadan silişleimeye döndü. Daha öncekiler de hep en az 2 gün koyu kalır sonra silikleşirdi. Benim de aklıma takıldı o mevzu ama yine de o dönemi düzenli değerlendirmeye çalıştık
Bende 01.12 de adet oldum 14.gün yumurtalama görünüyordu. 09.12de teste başladım 10-11i arası hemen koyulaştı ertesi gün bi baktım silikleşti yani bende de bu sefer seninki gibi bi anormallik oldu ama ne oldu anlamadım. Bu durumda adetinde öne gelmesi gerekiyor bakalım beklemedeyiz :)Benim testim az kalmıştı o yüzden adetin 13. Günü yumurtlamam olduğu için düzenli şekilde ona güvenerek geç test yapmaya başladım ama değerlendirme yapmıştım test öncesi günleri. Hala yapmaya devam ediyorum ama silik ya kaçırdım yumurtlamayı yada daha yumurtlamadan bakalım adetim kaç gün gecikecek
En koyu testlerim bunlar artık adet tarihime göre bileceğim ne zaman yumurtlama olmuşBende 01.12 de adet oldum 14.gün yumurtalama görünüyordu. 09.12de teste başladım 10-11i arası hemen koyulaştı ertesi gün bi baktım silikleşti yani bende de bu sefer seninki gibi bi anormallik oldu ama ne oldu anlamadım. Bu durumda adetinde öne gelmesi gerekiyor bakalım beklemedeyiz :)
Evet aynısı benim de böyleydi. Koyu olan da önceki testlerime nazaran çok koyu degildi. Bende adetle anlıycam mümkün mertebe değerlendirmeye çalıştık gerisi Allah’ın takdiri artık.En koyu testlerim bunlar artık adet tarihime göre bileceğim ne zaman yumurtlama olmuş
Hsg sonucunuz nasıl çıktıEvet aynısı benim de böyleydi. Koyu olan da önceki testlerime nazaran çok koyu degildi. Bende adetle anlıycam mümkün mertebe değerlendirmeye çalıştık gerisi Allah’ın takdiri artık.
Öyle canım öyle inşallah sizde vardır bakalım hayırlı haberlerle inşallahSana beterin beterini anlatmak içini karartmak istemiyorum ama lütfen kendini üzme. Emin ol en çok bu stres etkiliyordur seni. Vakti zamanı bellidir. En olmadı tüp bebek yaparız yaaa ne yapalım tıpta çare çok artık :)
İnşallah peşpeşeÖyle canım öyle inşallah sizde vardır bakalım hayırlı haberlerle inşallah
Bi problem çıkmamıştı. Ama yine de hsg sonrası gebelik ihtimali yüksek diyor doktorlar size de demişlerdir :) o sebeple ümitle bekliyoruz benimle birlikte bikaç kişi.Hsg sonucunuz nasıl çıktı
Ben anestezili çektirdim çekim sonrası kimse bir şey demedi. Kendim intertten baka baka raporu yorumladım özelde bir doktora gösterdim üstün körü sadece normal dedi halbuki hafif kalp şekli vardı rahmimde görüntüye bakmadı bile rapora da zorla baktı ama bende ümitle bekliyorum hepiniz gibiBi problem çıkmamıştı. Ama yine de hsg sonrası gebelik ihtimali yüksek diyor doktorlar size de demişlerdir :) o sebeple ümitle bekliyoruz benimle birlikte bikaç kişi.
İnşallah en kısa zamanda kavuşuruz meleklerimizeBen anestezili çektirdim çekim sonrası kimse bir şey demedi. Kendim intertten baka baka raporu yorumladım özelde bir doktora gösterdim üstün körü sadece normal dedi halbuki hafif kalp şekli vardı rahmimde görüntüye bakmadı bile rapora da zorla baktı ama bende ümitle bekliyorum hepiniz gibi
Aslında çeken doktorun yorumladığı bir rapor oluyor. Ne yazıyordu orda.Ben anestezili çektirdim çekim sonrası kimse bir şey demedi. Kendim intertten baka baka raporu yorumladım özelde bir doktora gösterdim üstün körü sadece normal dedi halbuki hafif kalp şekli vardı rahmimde görüntüye bakmadı bile rapora da zorla baktı ama bende ümitle bekliyorum hepiniz gibi
Aslında çeken doktorun yorumladığı bir rapor oluyor. Ne yazıyordu orda.
Rahmim sola yatıkmış sanırım ve bende tüpler için aynı şeyi düşündüm ama doktor hiç bir şey demediHımm acaba tubalar için açılmıştır dediği kapalıydı da basınçla açtılar mı. Ama sanırım sorun yok gibi. O kalp şekli dedigin bende de çıktı hafif arkuatmı ne öyle bişey yazıyordu doktorum hiç önemli değil dedi
Başka bi Kadın doğum doktorundan randevu alıp göster istersen. İçin rahat eder en azındanRahmim sola yatıkmış sanırım ve bende tüpler için aynı şeyi düşündüm ama doktor hiç bir şey demedi
Randevular o kadar dolu ki maşallah ülkece ya çatır çatır doğuruyor yada doğuramıyorBaşka bi Kadın doğum doktorundan randevu alıp göster istersen. İçin rahat eder en azından
Bende öyleyim biliyomusun gerginim böke herkese sert cevap veresim var ama benimki ilaçtan galiba olabilir neden olmasın hormonların oynuyo sonuçta inşallah öylediirBu arada kızlar biri bana aşırı sinirlilik hamilelik belirtisi desin lütfensadece çok fazla gergin ve sinirlilik hali var bende. Pms gibi hatta onun 2-3 katı