Gebeliğe Hazırlık Kasım'da hsg çektirenler birbirimize umut olalım mı ? 😌

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eğer erken gebelik testi alabilirsen akşamı bekleme erken gebelikte daha net çizgi görürsün hassas olduğu için
Ya da beklesem mi adet gününe kadar. Sanki adet olurmuşum gibi bi his var kalben içimde. Ne yapmamı öneriyosunz bekliyim mi, kan mı, hassas gebelik mi yapayım. Sanki idrarı da cok kaçırdım damlatırken onun etkisi de olabilir mi bilemedim ki

Kaç dk içinde çıktı kiiii bence en iyisi kan vermek tabi ki

Canım senin konundan bağımsız bir şey soracağım benim hsgden sonra testlerim pik olmadan silikleşti geç başladım teste 13. Gün yumurta görüyorum diye yumurtlamayı kaçırmışsam bat olarak hangi tarihi baz alıcam test yapmaya başladıktan sonra en koyu test 15 Aralık'ta gördüm he bide bu arada silikleşen testler çok yavaş bir şekilde tekrar koyulaşmaya başladı

Benim de hsg cektirdikten sonaki yumurtlamam 14 Aralık görünüyordu takvime göre ama teste 10da başladım. 11de hemen koyulaştı hemen silikleşti. Yani benim de yumurtlama bu ay bi garip oldu. Erkenden oldu bitti sanki hemen. Önceki dönemlerde en az 2 gün koyu kalıyordu sonra silikleşiyordu. Yumurtlamadan 14gün sona adet olur diye biliyorum ama

Evet ama benim yumurtlama olmadı işte 15 aralıkta ki test pik olmaya yakındı o yüzden kafam karışık tam pik olmadan silikleşti şimdi tekrar çok yavaş şekilde koyulaşmaya başladı

Eklentiler

• IMG_20211224_135436.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 25
Gün aşırı değerlendiriyoruz valla hsg den sonra 3 gün korunun dedi doktor 11 Aralık itibariyle gün aşırı tam gaz devam adet tarihimi bilemedim o yüzden kafam karıştı bakalım neler olacak
Bana korun bile demediler ben 2 gün beklemiştim yine de bikaç saat sonra kan vermeye gidicem dua edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…