Gebeliğe Hazırlık Kasım'da hsg çektirenler birbirimize umut olalım mı ? 😌

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım, rabbim kötü tecrübeler ettirmesin. Hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah cümlemize. Muhakkak haber et dua edicem

Kızlar nasıl gidiyo naptınız hamiş haberleri vaemı biz bugün tekrar doktora gittik rahimde çok sayıda miyom tespit edildi daha öncesinde 1 sezeryenim 2.miyom ameliyatım olduğu için 3.riskli diyorlar gebe kalmanda çok zor dediler yarın Bi doktor daha görecek bakalım benim durum ümitsiz biraz inşallah sizleri sevindirir Rabbim

Çok geçmiş olsun canım. Allah ol derse olur doktorların ümitsiz baktığı ama sürpriz hamilelik yaşayan okdr çok kişi var ki. Dua herşeyi değiştirir inşallah rabbim işlerinizi kolaylaştırsın gönlünden geçeni hayırla nasip etsin

Olcak olduktan sonra kadernde 2. Çocuk yazıktan sonra doktorlar nederse desin bi şekilde olur o canım umutsuz olma miyomların nasıl geçcekmiş

Olcak olduktan sonra kadernde 2. Çocuk yazıktan sonra doktorlar nederse desin bi şekilde olur o canım umutsuz olma miyomların nasıl geçcekmiş
Öyle tabi ümitsiz değiliz Allah ol dedikten sonra kuşlar filleri yenmiş hayırlısı olsun inşallah

Merhaba kızlar bende bu ay hsg çektirdim 3gün korunduktan sonra ayın 11inden itibaren gün aşırı değerlendirmeye devam ediyorum fakat adetij 13. Günü yumurtlama görüyorum diye 14 aralıktan itibaren ovülasyon testine başladım tam pik oldu olacak derken pik olmadan silikleşti hsg den sonra kaçıncı günde yumurtlama gördünüz yada böyle bir durum yaşayanınız var mı acaba

bnde 1 aralıkta hsg cektırdım. normalde 25 inde olmam gerekıyordu 5 gün erken oldum bu ay olmadı ıns dıger ay hamılelık haberımı verırım herkese. allah kımsenın kucagını bos bırakmasın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…