- 11 Ağustos 2021
- 1.355
- 1.681
-
- Konu Sahibi Mucizesinibekliyor
Amin canım, rabbim kötü tecrübeler ettirmesin. Hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah cümlemize. Muhakkak haber et dua edicemAynı ben yanlız değilmişim bende öle bu sefer oldu diyorum 10 dakka geçiyo gene umudun kırılcak yapma böle yok işte diyorum sabah kan vericem nasipse haber ederim bugun burda bi hikaye dinledim çok etkilendim merve öztürk diye birisinin hikayesi dış gebeliktende çok korktum o yüzden hemen baktırmak istedim rabbim böle şeylerle imtihan etmesin aminn
Amiinnn canım bende ediyorum senin için çokda korkuyorum gitmeye ya üzülcem gene gibi hissediyorumAmin canım, rabbim kötü tecrübeler ettirmesin. Hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah cümlemize. Muhakkak haber et dua edicem
En azından daha fazla Ümit beslememiş olacaksın bu ay için. Bir dahakine hazırlanırız. Hsg sonrası 3-4 ay önemli hemen pes etmek yok 2.ayındada hamile kalan cok varAmiinnn canım bende ediyorum senin için çokda korkuyorum gitmeye ya üzülcem gene gibi hissediyorum
Verdim bakalım ama hiç içimde bi umut kalmadı gibi hayırlısı canım inşallah başka bi tedaviye başlıycaz zatenEn azından daha fazla Ümit beslememiş olacaksın bu ay için. Bir dahakine hazırlanırız. Hsg sonrası 3-4 ay önemli hemen pes etmek yok 2.ayındada hamile kalan cok var
Çok geçmiş olsun canım. Allah ol derse olur doktorların ümitsiz baktığı ama sürpriz hamilelik yaşayan okdr çok kişi var ki. Dua herşeyi değiştirir inşallah rabbim işlerinizi kolaylaştırsın gönlünden geçeni hayırla nasip etsinKızlar nasıl gidiyo naptınız hamiş haberleri vaemıbiz bugün tekrar doktora gittik rahimde çok sayıda miyom tespit edildi daha öncesinde 1 sezeryenim 2.miyom ameliyatım olduğu için 3.riskli diyorlar gebe kalmanda çok zor dediler yarın Bi doktor daha görecek bakalım benim durum ümitsiz biraz inşallah sizleri sevindirir Rabbim
Cıktımı şimdiye çıkmış olmalı sonuçVerdim bakalım ama hiç içimde bi umut kalmadı gibi hayırlısı canım inşallah başka bi tedaviye başlıycaz zaten
Çıkmıştır gitcem bi saatte ayaklarım titriyoooCıktımı şimdiye çıkmış olmalı sonuç
Olcak olduktan sonra kadernde 2. Çocuk yazıktan sonra doktorlar nederse desin bi şekilde olur o canım umutsuz olma miyomların nasıl geçcekmişKızlar nasıl gidiyo naptınız hamiş haberleri vaemıbiz bugün tekrar doktora gittik rahimde çok sayıda miyom tespit edildi daha öncesinde 1 sezeryenim 2.miyom ameliyatım olduğu için 3.riskli diyorlar gebe kalmanda çok zor dediler yarın Bi doktor daha görecek bakalım benim durum ümitsiz biraz inşallah sizleri sevindirir Rabbim
Çok geçmiş olsun canım. Allah ol derse olur doktorların ümitsiz baktığı ama sürpriz hamilelik yaşayan okdr çok kişi var ki. Dua herşeyi değiştirir inşallah rabbim işlerinizi kolaylaştırsın gönlünden geçeni hayırla nasip etsin
Öyle tabi ümitsiz değiliz Allah ol dedikten sonra kuşlar filleri yenmiş hayırlısı olsun inşallahOlcak olduktan sonra kadernde 2. Çocuk yazıktan sonra doktorlar nederse desin bi şekilde olur o canım umutsuz olma miyomların nasıl geçcekmiş
İnternetten bakamıyomusun. Sağlık ocağına mı verdin :)Çıkmıştır gitcem bi saatte ayaklarım titriyooo
İnşallahÖyle tabi ümitsiz değiliz Allah ol dedikten sonra kuşlar filleri yenmiş hayırlısı olsun inşallah
Yok gene kızlar 1 bile değil olmucak heralde çocumİnternetten bakamıyomusun. Sağlık ocağına mı verdin :)
Lütfen karamsar olma Allahtan ümit kesilirmi hiç bu ay olmaz bu sene olmaz belki ama illaki olacak ne durumdaki hastalar çocuk sahibi oluyor üzülme sakınYok gene kızlar 1 bile değil olmucak heralde çocum
Benim morelim çok bozuldu ya olmaması için bi sebep yoktu aksine temzilenmişti içim aklım almıyo kızlar ya allahım bu benim imtihanım olmasın lütfenİnşallah
Ne kadar tevekkül etmeye çalışsamdaçimde bişey hep isyanda kızlar elimde değilLütfen karamsar olma Allahtan ümit kesilirmi hiç bu ay olmaz bu sene olmaz belki ama illaki olacak ne durumdaki hastalar çocuk sahibi oluyor üzülme sakın
Amin inşallah çok zor ya çok yıpratıcı ben o kadar hayal kırıklığı yaşadım ki anlatamambnde 1 aralıkta hsg cektırdım. normalde 25 inde olmam gerekıyordu 5 gün erken oldum bu ay olmadı ıns dıger ay hamılelık haberımı verırım herkese. allah kımsenın kucagını bos bırakmasın ınsallah
Sana beterin beterini anlatmak içini karartmak istemiyorum ama lütfen kendini üzme. Emin ol en çok bu stres etkiliyordur seni. Vakti zamanı bellidir. En olmadı tüp bebek yaparız yaaa ne yapalım tıpta çare çok artık :)Amin inşallah çok zor ya çok yıpratıcı ben o kadar hayal kırıklığı yaşadım ki anlatamam