- 11 Ağustos 2021
- 1.355
- 1.681
-
- Konu Sahibi Mucizesinibekliyor
Rabbim en doğru zaman da verecektir. Olan da hayır vardır deyip sabredeceğiz canım benim. Üzülme hiç.Oldum ben dün gece
Oldum ben dün gece
Öyle canım yapcak bişi yok hayırlısııRabbim en doğru zaman da verecektir. Olan da hayır vardır deyip sabredeceğiz canım benim. Üzülme hiç.
Kizlar ben doktora gittim ameliyata gerek yok dedi ilac ve igneye basladim.ignem 3 kere vurulcak bugun birini vurdurdum.Fizik tedavi gorcem adetimi ya 25 gunde yada 28 gunde bir oluyorum 8 yada 10 gun falan var negatif cikti test yaptim ilac kullandigim icin bakim dedim benimki bu ay olmadi buyuk ihtimalzaten 2 kere iliski oldu hic sanmiyordum tutacagini ilac kullandigim 3 gun snra tekrar test yapcam alip olmasin istyorum zaten bu ay test yapip dogrumu yapmisim sizce. Biraz erken ama ilac kullaniyorum riske atamazdi
İnşallah canımÖyle canım yapcak bişi yok hayırlısıı
Ameliyata gerek olmamasına sevindim hayırlısı olsunKizlar ben doktora gittim ameliyata gerek yok dedi ilac ve igneye basladim.ignem 3 kere vurulcak bugun birini vurdurdum.Fizik tedavi gorcem adetimi ya 25 gunde yada 28 gunde bir oluyorum 8 yada 10 gun falan var negatif cikti test yaptim ilac kullandigim icin bakim dedim benimki bu ay olmadi buyuk ihtimalzaten 2 kere iliski oldu hic sanmiyordum tutacagini ilac kullandigim 3 gun snra tekrar test yapcam alip olmasin istyorum zaten bu ay test yapip dogrumu yapmisim sizce. Biraz erken ama ilac kullaniyorum riske atamazdim
Insallah cok sagolİyi yapmışsın canım erken olmuş ama yine de en azından aklından çıkmış olur ihtimal. İnşallah şifa olur tedavi de.
Aynen öyle önce sağlık sonra sağlıklı bebişler inşallah cümlemize :)Insallah cok sagolEvet yapmak istedim igneler bitsin tekrar yapicam testi icimde korku olsun istemiyorum. Tutmasada bu ay uzulmem once kendimi iyilestirmem lazim
Evet en doğru zamanda sağlıkla gelsin bebislerimizAynen öyle önce sağlık sonra sağlıklı bebişler inşallah cümlemize :)
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattinizHic korkmayin anestezi gibi degil zaten sedasyon diye geciyor adi normal ameliyatta verilen gibi degil hemende uyaniyorsunuz hic biseyde hissetmiyorsunuz film cekilirken
Rica ederim gecmis olsun insallah tertemiz ve guzel cikar sonucuÇok teşekkür ederim içimi rahatlattiniz
Kızlarrrrrrr koşuuunnn varmı burda bişey bana mı öyle gelşyorrrr
Burda gün ışığı ay elim titriyoKızlarrrrrrr koşuuunnn varmı burda bişey bana mı öyle gelşyorrrr
Aaaaaaayyyyy var sanki bir çizgiiiii erken gebelikte daha net çıkar kasette bu kadar çıktıysa ayrıca kesin sonuç kan ver kannneKızlarrrrrrr koşuuunnn varmı burda bişey bana mı öyle gelşyorrrr
Erken gebelik testi al onda daha net çıkarBurda gün ışığı ay elim titriyo
Adete daha 3-4 gün var. Vahiy gelmiş gibi aniden gidip test yapmak istedimAaaaaaayyyyy var sanki bir çizgiiiii erken gebelikte daha net çıkar kasette bu kadar çıktıysa ayrıca kesin sonuç kan ver kannne
Yanılma payı varmıdır acaba bunun. Cidden sinir dışında hiç bir belirtim yok cünkü. Çooook hafif varla yok arası kasık agrısı var gibi birde başından beriErken gebelik testi al onda daha net çıkar