Gebeliğe Hazırlık Kasım'da hsg çektirenler birbirimize umut olalım mı ? 😌

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ben doktora gittim ameliyata gerek yok dedi ilac ve igneye basladim.ignem 3 kere vurulcak bugun birini vurdurdum.Fizik tedavi gorcem adetimi ya 25 gunde yada 28 gunde bir oluyorum 8 yada 10 gun falan var negatif cikti test yaptim ilac kullandigim icin bakim dedim benimki bu ay olmadi buyuk ihtimal 🤷🏼‍♀️ zaten 2 kere iliski oldu hic sanmiyordum tutacagini ilac kullandigim 3 gun snra tekrar test yapcam alip olmasin istyorum zaten bu ay test yapip dogrumu yapmisim sizce. Biraz erken ama ilac kullaniyorum riske atamazdim🤦🏼‍♀️

Son düzenleme:
İ
Kizlar ben doktora gittim ameliyata gerek yok dedi ilac ve igneye basladim.ignem 3 kere vurulcak bugun birini vurdurdum.Fizik tedavi gorcem adetimi ya 25 gunde yada 28 gunde bir oluyorum 8 yada 10 gun falan var negatif cikti test yaptim ilac kullandigim icin bakim dedim benimki bu ay olmadi buyuk ihtimal 🤷🏼‍♀️ zaten 2 kere iliski oldu hic sanmiyordum tutacagini ilac kullandigim 3 gun snra tekrar test yapcam alip olmasin istyorum zaten bu ay test yapip dogrumu yapmisim sizce. Biraz erken ama ilac kullaniyorum riske atamazdi

Kizlar ben doktora gittim ameliyata gerek yok dedi ilac ve igneye basladim.ignem 3 kere vurulcak bugun birini vurdurdum.Fizik tedavi gorcem adetimi ya 25 gunde yada 28 gunde bir oluyorum 8 yada 10 gun falan var negatif cikti test yaptim ilac kullandigim icin bakim dedim benimki bu ay olmadi buyuk ihtimal 🤷🏼‍♀️ zaten 2 kere iliski oldu hic sanmiyordum tutacagini ilac kullandigim 3 gun snra tekrar test yapcam alip olmasin istyorum zaten bu ay test yapip dogrumu yapmisim sizce. Biraz erken ama ilac kullaniyorum riske atamazdim🤦🏼‍♀️
Ameliyata gerek olmamasına sevindim hayırlısı olsun

Kızlarrrrrrr koşuuunnn varmı burda bişey bana mı öyle gelşyorrrr😬😬🙈

Eklentiler

• 0AAEC783-7CC8-4092-A247-4F255EC25AD9.jpeg
    0AAEC783-7CC8-4092-A247-4F255EC25AD9.jpeg
    124,5 KB · Görüntüleme: 45
X