Hayırlısı olsun. rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.Merhaba benimde adetime dört gün geçikti bende hala bekliyorum hiç belirti yok hayirlisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun. rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.Merhaba benimde adetime dört gün geçikti bende hala bekliyorum hiç belirti yok hayirlisi
İnşAllah cnm bklm nasiphadi inşallah güzel Haberlerle.
Ama hamilelik belirtileride olabilir inşallah olmazsınBen snrm adet olcam ya kasık karın agrım bırz dah fazla bugun bı de vajınal agrı agrı var
Hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar mutlu pazarlar kızlar
Kan tahlili vermediniz mi hamile olabilirsiniz benimde geçen ay öyle olmuştu dr enfeksiyon dediKızlar bisey soylicem sağ kaşığımda dünden beri biseyler var pit pit atiyo hiç durmadan özellikle yattığım zaman adete 1 hafta var bu bi belirti olabilirmi daha önce böyle bisey yaşamadım
Canim adete 1 hafta var çıkmaz diye düşünüyorumKan tahlili vermediniz mi hamile olabilirsiniz benimde geçen ay öyle olmuştu dr enfeksiyon dedi
Snrm adet oluyorum pembe leke geldı peceteye
Sanmıyorum cnm ya parlak kırmızı drgıl ama kahverengı kırmıxı karısık gıbı oeceteyr geliyor ped temız ama gelıcrk devamı brllıBelki yerleşme lekesidir
Sanmıyorum cnm ya parlak kırmızı drgıl ama kahverengı kırmıxı karısık gıbı oeceteyr geliyor ped temız ama gelıcrk devamı brllı
15 kasimdı cnm bat ama gecikti bugün leke gelmeye başladı sabah kahverengiydi şimdi kahverengi kırmızı karışık geliyor ama az az peçeteye bklm devamı gelecek miDaha önce yazdın mı bilmiyorum ama bat ne zamandı kuzum senin?
15 kasimdı cnm bat ama gecikti bugün leke gelmeye başladı sabah kahverengiydi şimdi kahverengi kırmızı karışık geliyor ama az az peçeteye bklm devamı gelecek mi
Ben eğer gelmeseydi yarın gidecektim kan vermeye ama gitmem artık snrm devamı gelirseHmm devamı gelmese bari yaa. 20sinde kan testi yaptıracaadık daha :/