- 26 Aralık 2016
- 1.653
- 512
- 123
Hayir ama normali vaginal ultrasondur. Ben hastende calisiyorm iki dk bakiverdik. Sende mi femara kullandin. Bugun benm 10 gun oldu. Kasiklarim agriyor karnim gergin cCanım seninle aynı durumdayım sekiz gün gecikti yarın doktora gideceğim alttan mı muayene etti
Bebistir belkiiiiiiiYok canım ben folik asit dışında bir şey kullanmıyorum ben hayatımda ilk defa bu kadar geciktim
İki gün geçtiğinde kan vermiştim negatif çıkmıştı. Yarın doktoruma randevu aldım gideceğim ama her alttan muayene olacağım zaman önceki günden kasılmaya baslıyorumHayir ama normali vaginal ultrasondur. Ben hastende calisiyorm iki dk bakiverdik. Sende mi femara kullandin. Bugun benm 10 gun oldu. Kasiklarim agriyor karnim gergin c
Bebistir belkiiiiiii
Haber ver bakalim ne diyecek. Hemen adet sokturucu almaİki gün geçtiğinde kan vermiştim negatif çıkmıştı. Yarın doktoruma randevu aldım gideceğim ama her alttan muayene olacağım zaman önceki günden kasılmaya baslıyorum
Tamam canım yarın haberdar ederim ben de hemen almayı düşünmüyorumHaber ver bakalim ne diyecek. Hemen adet sokturucu alma
Kızlar birşey sorucam eşimin iki gündür soğuk algınlığı var, nurofen içiyor; spermi etkiler mi acaba ilişki olmamalı mı sizce; bugün yumurtlama günüm
Anladım canım , ama aynı değildir etken maddesi falan :/ bu ibrofen denen etken madde falan da oluyor ya içinde, bi tedirgin oldum bugün de yumurtlama günüm iki gün öncesine kadar değerlendirdik gerçi nasip de, bugün kararsız kaldımBenim eşim sigara birakma ilaci iciyor dr a sordum hiç bişey olmaz dedi
Anladım canım , ama aynı değildir etken maddesi falan :/ bu ibrofen denen etken madde falan da oluyor ya içinde, bi tedirgin oldum bugün de yumurtlama günüm iki gün öncesine kadar değerlendirdik gerçi nasip de, bugün kararsız kaldım
Aminn canım benim güzel ALLAH'IMM isteyen herkese nasip etsin içlerinde bize deAmin canım inşallah . Sabır ve dua ile beklicez zaten bize düşeni yaptıktan sonra. Ben de ilk defa bu ay yumurtlama günü mü ( bugün ) hissettim kasık krampı ve akıntı ile. Genelde şöyle yoruyordum bu belirtiyi galiba Döllenme oldu falan diyordum diğer aylar, meğer akıntı ve kramp yumurtamın çatlamasındanmış bu ay yeni keşfettim :) hayırlısı canım Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin amin
Anladım canım. Az önce bir arkadaş da yazdı da, mesela Keçiboynuzu pekmezi falan ilişki öncesi beyler tüketince sperm kalitesini arttırıyor diyerekten bağdaştırdık, ilaçlar da anında yansır demekki sonucu çıkardık :/ yine de tabi tedirgin oluyor insanEşinizin şu an bünyesindeki spermler 3 ay önce üretilen spermler. Erkeklerin üreme hücreleri günlük faktörlerden etkilenmezler. Hatta genel olarak kanser tedavisi dışındaki ilaçlar spermleri etkilemez. Etkilese bile uzun süreli kullanım sonucu geleceğe dönük etkiler yaşanır. Sigara, alkol ve uyuşturucu kullanımı gibi mesela. O yüzden eşiniz bir aydır antibiyotik bile kullanıyor olsa mevcut spermlerine hiçbir şey olmaz rahat olun. Sıcak sudan uzak dursun ve kucağına laptop koymasın yeter. Sıcak olan her şey testisleri etkileyip sperm hızını ve kalitesini azaltıyor çünkü.
Kolay gelsin, başarılar. :)
Anladım canım. Az önce bir arkadaş da yazdı da, mesela Keçiboynuzu pekmezi falan ilişki öncesi beyler tüketince sperm kalitesini arttırıyor diyerekten bağdaştırdık, ilaçlar da anında yansır demekki sonucu çıkardık :/ yine de tabi tedirgin oluyor insan
Canım çok teşekkür ederim yorumun için. Hem buraya yazdım hem de instegramda çağrı Gülümser diye bir Prof hoca var dmden sorulara cvp veriyor. Sağolsun cvp yazmış kullanmasın demiş :/ yine de tedbiri elden bırakmayalım demek bir bildiği var canım .Yok öyle bi şey. Aylarca kullanınca faydası olur. Bugün içtim yarın işe yarar diye bi şey yok yani. Uzun süreli yani en az 3 ay düzenli kullanım önemli. Kadınlar için de erkekler için de.
Anladım canım. Az önce bir arkadaş da yazdı da, mesela Keçiboynuzu pekmezi falan ilişki öncesi beyler tüketince sperm kalitesini arttırıyor diyerekten bağdaştırdık, ilaçlar da anında yansır demekki sonucu çıkardık :/ yine de tabi tedirgin oluyor insan
Canım çok teşekkür ederim yorumun için. Hem buraya yazdım hem de instegramda çağrı Gülümser diye bir Prof hoca var dmden sorulara cvp veriyor. Sağolsun cvp yazmış kullanmasın demiş :/ yine de tedbiri elden bırakmayalım demek bir bildiği var canım .
Keşke senin dediğin doğru olsun CNN hiç değilse hamilelik şansımız artarBen bu ay 2 defa yumurtlama yaşadım. Doktor olabileceğini söyledi.
Evet canım doğru diyosun bakalım bi dün es geçtik nasipte varsa olur yoksa diğer aylara artık, kısmet inşallah senin tutar bu ay canımBONCUK23 Kız sen hala burda mısın? :) Bat larımız aynı olduğuna göre bugün yumurtan çatladı çatlıcek. Bırak gari interneti. :))
Evet gittim baktirmadigim sadece rahim filmi kaldi hersey normal eşimde biraz sorun var tedavi oluyo.bi iki aya kadar olmazsa filmi cektirecem senin ne gibi sorunun varDoktora gittin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?