- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar benide alın 15 kasım bat
Teşekkür ederim bende bir deneyim istiyorum bakalım nasip..Sabah akşam birer bardak içiyorum canım bir bardak kaynamış suyun içerisine bir tatlı kaşığı atıyorum (hayıt) aslan pençesini de bir tutam olarak 10 dk demleniyor içiyorum karıştırıp içenler varmış ama ben ayrı demleyip içiyorum
İyidir aslan burçları :) benimde bu ay olursa tahmini doğum tarihi 2 Ağustos olarak görünüyorAha kovayı tutturamadık, aslan burcu için uğraşıyoruz galiba :))
İyidir aslan burçları :) benimde bu ay olursa tahmini doğum tarihi 2 Ağustos olarak görünüyor
AA :) e bu çok güzelmiş :)) evrene mesajımı yolluyorum o zaman sabahın bu erken saatinde yavrularımız gelsin gelsin gelsin :)) Rabbim AminnBence de iyidir. Benim de olursa tahmini doğum tarihi 2 Ağustos :)
Günaydın... İğnenin 11.günü maalesef daha da silikleşmiş. Yok gibi olmuş. Bu ay da elimiz boş anlaşılan çarşamba yada en geç haftaua cuma adetim gelir
günaydın canım, atsana fotoğrafıGünaydın... İğnenin 11.günü maalesef daha da silikleşmiş. Yok gibi olmuş. Bu ay da elimiz boş anlaşılan çarşamba yada en geç haftaua cuma adetim gelir
Hayrlısı cnm üzlme o cok güzel bşr vekşldrgünaydın herkese
adet oldum bu sabah
bat 30 Kasım
kısmet tabi, biliyorum ki bir hayırı var ki şimdi olmadı ama üzülmemeye engel olamıyorum 2 aydır deniyoruz ve 2 aydır her adet olduğumda ağlıyorum salya sümükHayrlısı cnm üzlme o cok güzel bşr vekşldr
Ayyyy yaşasın tanıdık biri hiç sorma ben biraz ara verdim ama bu ay tam gaz çalışmadayım ay inşallah ikimizinde olsun bu ay yaaaa hayrlısıyla :) sen nelee yaptın bu süreçteAha kovayı tutturamadık, aslan burcu için uğraşıyoruz galiba :))
Canim benim 22 ay olacak ben ağlamıyorum üzülebilirsin de bence cok düşürme kendini vücut etkileniyor.kısmet tabi, biliyorum ki bir hayırı var ki şimdi olmadı ama üzülmemeye engel olamıyorum 2 aydır deniyoruz ve 2 aydır her adet olduğumda ağlıyorum salya sümük
ilk şoku atlatınca geçiyor, ama çok stres yaptım bu da bi gerçekCanim benim 22 ay olacak ben ağlamıyorum üzülebilirsin de bence cok düşürme kendini vücut etkileniyor.
Ilk gebeliginse zaten cok stres yapman normal. Genelde 2. Bebek ilke gore daha hizli olurmus istatistiksel olarak. Kafani boşalt en iyisi o.ilk şoku atlatınca geçiyor, ama çok stres yaptım bu da bi gerçek
sakin bi adam olan eşimi de yoruyorum farkındayım ama engel olamıyorum
insan cidden çok istediği bişey ile sınanıyormuş
bizimki tam tersi oldu o zaman, 3.5 yıl önce doğum yaptım bir kızçem var, ufaklığın kardeşi olsun diye tüm çabamızIlk gebeliginse zaten cok stres yapman normal. Genelde 2. Bebek ilke gore daha hizli olurmus istatistiksel olarak. Kafani boşalt en iyisi o.
Bennde aynı senşn gbiyim ama sağlıksz olmasndansa hayrsz olmasndansa sence gec olması daha iyi degil mikısmet tabi, biliyorum ki bir hayırı var ki şimdi olmadı ama üzülmemeye engel olamıyorum 2 aydır deniyoruz ve 2 aydır her adet olduğumda ağlıyorum salya sümük
bizimki tam tersi oldu o zaman, 3.5 yıl önce doğum yaptım bir kızçem var, ufaklığın kardeşi olsun diye tüm çabamız
aynen, belki sağlıklı gebeliğim olmayacak belki engelli doğacak olmuş olsa bile o yüzden de içim rahat Allah kulları için en iyisini nasip eder sınavlarını ona göre verir biliyorum ama üzülmeden de edemiyorum inşallah bilmeden ya da farkında olmadan isyan etmiyorumdur eğer öyleyse de Allah affetsinBennde aynı senşn gbiyim ama sağlıksz olmasndansa hayrsz olmasndansa sence gec olması daha iyi degil mi
selam, benim ilk gebeliğim plansız ve sürpriz oldu çokta güzel olduSelamm senin yazini okuunca kendim i gördüm benimkide y yasına giricek ocakta bizimkide kardeş olsunndiye deliriuor ama tık yok maleaef