- 5 Eylül 2018
- 2.816
- 6.410
- 78
Sağolasın
İnşaallah tutar
Peki bu dönem aralıksız mı olmalı
Önemli olduğu için hergün mü
Bu 4 gün boyunca öneriliyor canım bildiğim kadarıyla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolasın
İnşaallah tutar
Peki bu dönem aralıksız mı olmalı
Önemli olduğu için hergün mü
bnm de çok erken oldu ovulasyon. nasip artık
Ay valla şaşırtıcı ya neyse ne edek.
2 günlük bi gecikmese çok çok iyi masalah cnm..sağlıkla ilerler insallah
100 den fazla msj birikmiş okuyamadım. nasıl sonuç? hayırlı haberler olsun inşallah.
Ben de o durumdayım dsem yeri kasım reglisini bekler miyim bilmiyorumaynen bn de senn gibi düşünüyorum bu ay da bi takılayım olmazsa bir süre buralara ara verecemmm herkesin yorumunu okumaktan , belirtileri kıyaslamaktan usandımm
Teşekkür ederimBu 4 gün boyunca öneriliyor canım bildiğim kadarıyla.
İnşallahhhhhhYumurtlama dönemindeyim ve zorunlu olarak eşimden 3 gün ayrı kalacağım. Şansa bak ya.. Inşallah takvimdeki tarihlerden erken yumurtlamisimdir ve inşallah tutar kızlar lütfen bana dua edin. Bende sizler için edeceğim
İnşallahhBen herkese dua ediyorum siz de bana edin inş.
Ins. Canim. Benim arada uzayan akintim geliyo arada beyaz geliyo karıştı hepsi benimde kafam karıştı saldim çayıra mevlam kayira dedim gidiyomEvet bende şaşırdım ilk görünce. Ve normalde anlasam anlasam akıntıdan anlardım ben yumurtlama felan yani söylenilenlere göre onun dışında ağrı felan anlamıyorum hiç. ilk defa bu ay ovulasyon testi denedim Rabbim denk getirir inşaallah.
Ins. Canim. Benim arada uzayan akintim geliyo arada beyaz geliyo karıştı hepsi benimde kafam karıştı saldim çayıra mevlam kayira dedim gidiyom
Bende bi ara o kadar cok cocuk mocuk gördüm ki anlatamam. Kiz bi ara hatta gobusum cikmis 4 5 aylik gibi üstümde mont var mevsimlik. Gecen ay dedim olcak heralde malum mu oldu. Amaaa kirmizilim sana yandi canim martta da mont giyiyoruz bari bu ay ya da kasimda tutsaEn iyisi ya
Ayy bi rüya gördüm hastanedeyim bi bebek getiriyolar senin diye saçmalamayın diyorum ne sezeryan yaram var ne normal doğum sancım var neremden çıktı da benim olsun diyorum
Bende bi ara o kadar cok cocuk mocuk gördüm ki anlatamam. Kiz bi ara hatta gobusum cikmis 4 5 aylik gibi üstümde mont var mevsimlik. Gecen ay dedim olcak heralde malum mu oldu. Amaaa kirmizilim sana yandi canim martta da mont giyiyoruz bari bu ay ya da kasimda tutsa
kızlar selam. Doktordan geliyorum. 'Doktor bey ben dün gelmiştim ultrasonda görünmez küçük deyip tahlil istemiştiniz, mesainiz bittiği için gosterememiştim dedim. Bilgisayardan baktılar sonuca ve bana "tamam hamilesin. 15 gün sonra gel bir kontrol edelim" dedi...
ee hani iki günde iki katına çıkıyor mu diye bakmalar hani başlangıç kilosuna bakmalar hani tam kan sayımı yaptırmalar? Bi b-hcg yaptık oldu bitti mi yani? bu kadar rahatsa oh maşaAllah kızlar. Ama burada okuyorum arkadaşları hiç de böyle rahat bir izlenim almadım açıkcası. Sizce ben de salmalı mıyım yoksa başka bir hekime başvursam mı? ne düşünüyorsunuz kızlar?
Doktor keseyi görmeden bisey yapmazki.keseyi beklicek ondan sonra yapicak herseyi.kızlar selam. Doktordan geliyorum. 'Doktor bey ben dün gelmiştim ultrasonda görünmez küçük deyip tahlil istemiştiniz, mesainiz bittiği için gosterememiştim dedim. Bilgisayardan baktılar sonuca ve bana "tamam hamilesin. 15 gün sonra gel bir kontrol edelim" dedi...
ee hani iki günde iki katına çıkıyor mu diye bakmalar hani başlangıç kilosuna bakmalar hani tam kan sayımı yaptırmalar? Bi b-hcg yaptık oldu bitti mi yani? bu kadar rahatsa oh maşaAllah kızlar. Ama burada okuyorum arkadaşları hiç de böyle rahat bir izlenim almadım açıkcası. Sizce ben de salmalı mıyım yoksa başka bir hekime başvursam mı? ne düşünüyorsunuz kızlar?
Gecikmen mi vardı canımkızlar selam. Doktordan geliyorum. 'Doktor bey ben dün gelmiştim ultrasonda görünmez küçük deyip tahlil istemiştiniz, mesainiz bittiği için gosterememiştim dedim. Bilgisayardan baktılar sonuca ve bana "tamam hamilesin. 15 gün sonra gel bir kontrol edelim" dedi...
Tam kan sayımı kalp atışı duyulduğunda yapılıyor cnm benim drum o şekilde yapmıştı..artisa bakilmaliydi evet orda bi eksiklik olmuş..kilo olayını bilmiyorum çokta önemli deil benim için..15 gün sonra çağırmasına bebeğin kalp atışını ve bebeği görmeniz için.. eğer daha fazla ilgi bekliyorsan ozelde iyi bi hekim bulman lazımkızlar selam. Doktordan geliyorum. 'Doktor bey ben dün gelmiştim ultrasonda görünmez küçük deyip tahlil istemiştiniz, mesainiz bittiği için gosterememiştim dedim. Bilgisayardan baktılar sonuca ve bana "tamam hamilesin. 15 gün sonra gel bir kontrol edelim" dedi...