Geçmiş olsun
Rabb'im hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşaAllah. benim de düşük geçmişim olduğu için hisseder hissetmez test yaptım ve emin olmak için doktora gittim. bat tan iki gün geçmişti. çok erkendi biliyorum zaten çok utanarak söyledim doktora neden bu kadar erken geldiğimi soruyor olabilirsiniz ama daha önce bir düşük yaptığım için korktuğum için geldim dedim. olmazsa olmaz orasında değilim. Yani illa çocuğum olsun çocuk da çocuk diye sanki tüm yaşam bunun üzerine kurulmuş yaratılmış gibi bakmak istemiyorum asla. Rabb bana nasip etmezse vardır bir hayır. Üzülüyorum ben de tabii ama vardır bir hayır. bakalım zaman neyi gösterecek hepimizin hakkında hayırlısı olsun. tabii bunlar şu anki düşüncelerim hissiyatım :) bir evlat dilediğim ama gerçekleşemeyen o aylar boyunca giderek azalsa da büyük bir buhran atlatarak bu hissiyata kavuştum. Dilerim daha da nasip olur da bir anlık üzüntüye bile düşüp de Rabb'e karşı bir isyana düşmem. Tüm bunlardan Allah c.c a sığınıyorum.
ayrıca bir şey soracağım mesela dış gebelik dediğin b-hcg artıran bir şey mi? ultrasonla görünmüyor ama b-hcg artırıyor öyle mi?