- 9 Ekim 2017
- 16
- 9
- 1
- Konu Sahibi wonderwoman33
-
Slm inş hepimize iyi gelir bu başlık altında fikir alışverişi yapmakkk ki planlı yapıyoruz inş nasip okur bizede annelikMerhaba kızlar,
Kasım ayı için özel bir başlık açtım. Daha Ekim bitmedi ama
Planlı gebelik yapacak anne adaylarıyla bu başlık altında toplaşalım istedim. Herkese öpücükler.
Slm inş hepimize iyi gelir bu başlık altında fikir alışverişi yapmakkk ki planlı yapıyoruz inş nasip okur bizede annelikMerhaba kızlar,
Kasım ayı için özel bir başlık açtım. Daha Ekim bitmedi ama
Planlı gebelik yapacak anne adaylarıyla bu başlık altında toplaşalım istedim. Herkese öpücükler.
Slm inş hepimize iyi gelir bu başlık altında fikir alışverişi yapmakkk ki planlı yapıyoruz inş nasip okur bizede annelik
Ne zamandır bekliyorsunuzEvet canım inşallah
İnş kalırsın bende öyle düşünüyorum bende inş kalırım ilk deneme bizim korunmayı bıraktık galiba benim belirtim var 2 güncük adet oldum ve sürekli bel agrısı şişkinlik gaz var ama daha adetime 20 gün var ayrıca sürekli uyuyorumslm hepinize
bende gebelik düşünüyorm hamile kalıp işimden ayrılmak istiyorm
evde cocuklarıma bakmak istiyorm
inşallh en kısa zamanda kalırım
ekimden umudum yok gibi denedik ama hiç belirtim yok
umudum pek yok bakalım hayırlısı
Ne zamandır bekliyorsunuz
Selam kızlar benimde düşük sebepli lohusalığım yeni bitti bu ay içinde adet olup Kasım'da bende tekrardan bebişli olmak isteyenlerdenim :)
insllah hersey gonlünce olurBende varım bu ay umudum yok diğer ay tedaviye başlayacak doktor
Geçmiş olsun. Umarım bir dahakinde sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?