• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım'da hamile kalmak isteyenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar,

Kasım ayı için özel bir başlık açtım. Daha Ekim bitmedi ama :110:

Planlı gebelik yapacak anne adaylarıyla bu başlık altında toplaşalım istedim. Herkese öpücükler.
Slm inş hepimize iyi gelir bu başlık altında fikir alışverişi yapmakkk ki planlı yapıyoruz inş nasip okur bizede annelik :dua:

Merhaba kızlar,

Kasım ayı için özel bir başlık açtım. Daha Ekim bitmedi ama :110:

Planlı gebelik yapacak anne adaylarıyla bu başlık altında toplaşalım istedim. Herkese öpücükler.
Slm inş hepimize iyi gelir bu başlık altında fikir alışverişi yapmakkk ki planlı yapıyoruz inş nasip okur bizede annelik :dua:

slm hepinize
bende gebelik düşünüyorm hamile kalıp işimden ayrılmak istiyorm
evde cocuklarıma bakmak istiyorm
inşallh en kısa zamanda kalırım
ekimden umudum yok gibi denedik ama hiç belirtim yok
umudum pek yok bakalım hayırlısı

slm hepinize
bende gebelik düşünüyorm hamile kalıp işimden ayrılmak istiyorm
evde cocuklarıma bakmak istiyorm
inşallh en kısa zamanda kalırım
ekimden umudum yok gibi denedik ama hiç belirtim yok
umudum pek yok bakalım hayırlısı
İnş kalırsın bende öyle düşünüyorum bende inş kalırım ilk deneme bizim korunmayı bıraktık galiba benim belirtim var 2 güncük adet oldum ve sürekli bel agrısı şişkinlik gaz var ama daha adetime 20 gün var ayrıca sürekli uyuyorum

Selam kızlar benimde düşük sebepli lohusalığım yeni bitti bu ay içinde adet olup Kasım'da bende tekrardan bebişli olmak isteyenlerdenim :)

Merhabalar bende katılmak istiyorum ben ilaç kullandığım için bu ay umidim yok olsada düşük olur sanırım ama denemekten vaz geçmiyorum inşallah kasım ayı uğurlu olur hepimize 3 yıldır uğraşıyorum bende 1 düşüğüm 3 olumsuz aşılamam var

Bende cikolata kisti var doktor belirli bir sure verdi kendiliginden gebeligin olusmasini bekleyecegiz olmazsa tedavi gorecegim. Rabbim insallah hayirlisiyla dogal bir sekilde nasip eder. Bu ay catlama gunlerini degerlendirdim. Bakalim pek umutlu degilim ama .. Olmazsa kasima kaldi umutlar..

Ağustos 2 bat ağustos 23 sat böyle bi dengesizlik olabilir mi ama hamile değilim kızlar :(

Back