• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASİMDA DA HAMİŞ OLAMADİK ARALİK YUZUMUZE GULER İNSALH BUYRUN BURDAN DEVAM EDELİM...

başladımda oluruna bıraktım artık olmaz artık sadece şifa niyetine içicem bana uğramaz artık o bebek
O nasıl laf canım tabiki de uğrar. Olucak bebeğin pes etmek yok. Ümdini kaybetme sakın. Hem sen demiyor muydun mucizeler bile olmuş diye. Allah im sana da verir insallah tez zamanda moralini bozma.

O nasıl laf canım tabiki de uğrar. Olucak bebeğin pes etmek yok. Ümdini kaybetme sakın. Hem sen demiyor muydun mucizeler bile olmuş diye. Allah im sana da verir insallah tez zamanda moralini bozma.
ölede artık oluruna bıraktım ..

Canım bu ay çalış ki aralıkta umudumuz olsun bende en son 31 ekimde kan verdim negatif çıkınca umudumu bıraktım dedim kasımda çalışmalara devam ama adet gelmiyor dahada sınır oluyorum

Canım bu ay çalış ki aralıkta umudumuz olsun bende en son 31 ekimde kan verdim negatif çıkınca umudumu bıraktım dedim kasımda çalışmalara devam ama adet gelmiyor dahada sınır oluyorum
çalışıorum ama artık kafaya takmadan bide soğan kürüne başladım ama şifa niyetine .. artık öle kafama takmamaya çalışıorumm

Tabiki takma tatlım zaten yoğunistek ve umudun tyüklendiğinde güzel şeyler kapini çalıyor hiç ummadigin anda

Kızlar nasılsınız. Başladım bende soğan kürüne bugün 3. Gün sonuç iyi olur inşallah.

Bayanlar buntopigi umudum olmadığı için ben acmistim kandada idrar testinde de negatif çıkınca tabi bu sonuçlar 10 gün öncesinde bugün test yaptım pozitif çıktı benim için dua edin insalh doğrudur ve doğruysa melegim bana tutunsun ilk kaybim olunca korkmuyorum değilim testi sizinle paylaşıyorum Rabbimdileyen isteyen herkese nasip etsin dualrimdasiniz

Eklentiler

• IMG_20151109_143629.jpg
    IMG_20151109_143629.jpg
    121,1 KB · Görüntüleme: 135
Bayanlar buntopigi umudum olmadığı için ben acmistim kandada idrar testinde de negatif çıkınca tabi bu sonuçlar 10 gün öncesinde bugün test yaptım pozitif çıktı benim için dua edin insalh doğrudur ve doğruysa melegim bana tutunsun ilk kaybim olunca korkmuyorum değilim testi sizinle paylaşıyorum Rabbimdileyen isteyen herkese nasip etsin dualrimdasiniz
ay hadi inşallahh canımmm yaaa sizlerin haberinizi alınca bende mutlu oluorum

Aralıkta bende hamile olmak istiyorum arkadaşlar yeni uyeyim sizden rica ediyorum bana akil verin eşimi ikna edeyim

Back