• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASİMDA DA HAMİŞ OLAMADİK ARALİK YUZUMUZE GULER İNSALH BUYRUN BURDAN DEVAM EDELİM...

Bencede bize bir aktivite lazım :)) bu böyle bütün gün otur düşün düşün nereye kadar :)) benim bi de herşeyi google'a sorma gibi pis bir huyum var :) en son kendime tiroid teşhisi koymuştum doktorum da çok kızmıştı :)))))) şimdi koyduğum teşhiste, tüplerimin tıkalı olduğu yönünde hhahahahahahah

Bencede bize bir aktivite lazım :)) bu böyle bütün gün otur düşün düşün nereye kadar :)) benim bi de herşeyi google'a sorma gibi pis bir huyum var :) en son kendime tiroid teşhisi koymuştum doktorum da çok kızmıştı :)))))) şimdi koyduğum teşhiste, tüplerimin tıkalı olduğu yönünde hhahahahahahah
Onu bende yapıyorum ya bi gun kanser oluyorum bi gun kansiz oluyorum bi gun hamile oluyorum sadece kendime dehil baskalarina da teshis koyuyorum google la :)) bi de abim cocuk doktoru benim :)))

Kizlar kendimize bebegi düşünmeyi engelleyecek bi aktivite bulsak ise yarar mi dersiniz?
Eninde sonunda yine düşünüyorsun canım kendimden biliyorum şu aralar o kadar yoğun çalışıyorum ki anlatamam sabah 7 de kalkmamla günlük işlerim başıyor akşam yemeğini yiyip toplayıncaya kadar yani saat 21.30 u buluyor ama o saatten sonra yatana kadar akşımdan çıkmıyor ki gün içinde o hengamede bile mutlaka bir şekilde aklıma geliyor tempomu görseniz halime şaşarsınız

Eninde sonunda yine düşünüyorsun canım kendimden biliyorum şu aralar o kadar yoğun çalışıyorum ki anlatamam sabah 7 de kalkmamla günlük işlerim başıyor akşam yemeğini yiyip toplayıncaya kadar yani saat 21.30 u buluyor ama o saatten sonra yatana kadar akşımdan çıkmıyor ki gün içinde o hengamede bile mutlaka bir şekilde aklıma geliyor tempomu görseniz halime şaşarsınız
O da doğru kuzum ya bende kendimi inandirmayayim hamile olduguma psikolojik belirti yasamayayim diyorum ama belirtiler basladi :) her turlu siyiriyoruz kafalari

Bence adet gecikmesinden önce belirti olmuyor kızlar.. Çünkü belirti olabilmesi için bebeğin gelişmiş olması lazım.. Kanda bile çıkmaya şey nasıl belirti verebilir ki?

Bence adet gecikmesinden önce belirti olmuyor kızlar.. Çünkü belirti olabilmesi için bebeğin gelişmiş olması lazım.. Kanda bile çıkmaya şey nasıl belirti verebilir ki?
Iste tam olarak bende oyle düşünüyorum onun icin de psikolojik oldugunu düşünüyorum yasadigim seylerin :) bi tek kasik agrisi olabilir gibi geliyo bana

Iste tam olarak bende oyle düşünüyorum onun icin de psikolojik oldugunu düşünüyorum yasadigim seylerin :) bi tek kasik agrisi olabilir gibi geliyo bana
Ay ne bileyim canım ya.. Benim kasım'da yaşadığım kasık ağrısını ben hiç bir dönemde yaşamadım ve o zamanda diyordum böyle bir ağrı paikolojik olamaz diye.. Ama işte oldu maalesef.. Bende artık neye inanacağımı şaşırdım :) hevesini kırmak asla istemem biliyorsun beni.. Ama üzülmeni hiiççç istemem.. Bugün kırmızılar geldiğinde bile sinirlerim bozuldu.. İnsanın içine nasıl işliyorsa o inanç ve umut.. Adet olacağıma adım gibi emin olsam da geldiğinde üzüldüm :)) hala bi de başım dönüyor ve midem bulanıyor utanmadan :))) o derece inanmışım hamile olduğuma demek ki içten içe farkında olmadan.. Hala toparlanmadı bünyem :))

Ay ne bileyim canım ya.. Benim kasım'da yaşadığım kasık ağrısını ben hiç bir dönemde yaşamadım ve o zamanda diyordum böyle bir ağrı paikolojik olamaz diye.. Ama işte oldu maalesef.. Bende artık neye inanacağımı şaşırdım :) hevesini kırmak asla istemem biliyorsun beni.. Ama üzülmeni hiiççç istemem.. Bugün kırmızılar geldiğinde bile sinirlerim bozuldu.. İnsanın içine nasıl işliyorsa o inanç ve umut.. Adet olacağıma adım gibi emin olsam da geldiğinde üzüldüm :)) hala bi de başım dönüyor ve midem bulanıyor utanmadan :))) o derece inanmışım hamile olduğuma demek ki içten içe farkında olmadan.. Hala toparlanmadı bünyem :))
Cok haklisin bende bubay sartlanmamk icin usuttum diyorum iste :)) gerci az once de acik pembe bi kanamam oldu erken adet olacagim sanirim bu ay sol kasığımda da sanci var gecen ay 4 gun gec oldum bu ayda 9 gun erken olacagim :)

Merhaba... benim de bugun regl günüm... 2 gündür bekliyorum.... normalde 1 gün bile şaşmaz. .. Duygularım bayagi bir karışık. ...

Cok haklisin bende bubay sartlanmamk icin usuttum diyorum iste :)) gerci az once de acik pembe bi kanamam oldu erken adet olacagim sanirim bu ay sol kasığımda da sanci var gecen ay 4 gun gec oldum bu ayda 9 gun erken olacagim :)
Bünyemiz sapıttı iyice yaa ya erken gelir ya geç... Ne olacak bu halimiz :)

Selam kızlar ben 1 senedir vajinismusla uğrasiyordum. Bu ay kendi cabalarimizla aştikcçok şükür :KK73: korkulacak birsey yokmuş boşuna zaman kaybetmişim.. Madem yendik biraz fazla mesai yapalim dedik eşimle. Biraz ilginç ama bu ay ilk defa reglim gecikti. Normalde saati saatine olurdum 2 gun oluyor hala olmadim ben yaa. Hamile kalmis olabilir miyim acaba nekaaa güzel olurdu:KK17:

Bünyemiz sapıttı iyice yaa ya erken gelir ya geç... Ne olacak bu halimiz :)
Valla kafayi yedik ya sol yumurtaligim cok sancilaniyo bugun bi de pembe kanama oldu çok az bi taraftan acaba yerlesme kanamasi mi diyorum bi taraftan google a bakıyorum acaba rahmimde yara mi var diyorum :)

O zaman iki gun daha bekle canim mevsim değişikliği strestte etkiliyo biliyosun :)

Biliyorum.... Kendimi alistirmamaya çalışıyorum. ... şöyle bir durumum da var... geçen ay catlatma ignesinden sonra 14. Gün regl oldum.... genelde de böyleymis sanırım 14. De hamilelik yoksa regl geliyormuş. .. ben bu ay da catlatma ignesi aldım ve suan 16. Günüm :) bilmiyorum zaman geçtikçe umutlaniyorum, umutlandikca da heyecan yapiyorum:KK51:

Kizlar regli agrisi gbi bisey hissediyorum hafiften. Karnimda da cok gaz var ama daha 12 gun var bata. Yine mi erken geliyor kirmizilar cok moralim bozuldu :((

Back