- 6 Kasım 2015
- 153
- 111
- 23
- 31
İnsaalah canım burası uğurlu konu sahibi ve çoğu kişi guzel haberi almış darısı başımızainşallah bu ay hepimize uğurlu gelir kızlarrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsaalah canım burası uğurlu konu sahibi ve çoğu kişi guzel haberi almış darısı başımızainşallah bu ay hepimize uğurlu gelir kızlarrrrr
evet benmde dikkatimi çekti konuyu kasmda açmış 2 aylık fln hamile heralde kouyu açtığı zamanlarda hamile kalmış? inşallahhhhhhhhhh uğurlu gelirrrrrrrr:)) siz nezamandr istiyosunuzİnsaalah canım burası uğurlu konu sahibi ve çoğu kişi guzel haberi almış darısı başımıza
Yok canım.. Denemelerdeyiz daha.. Sende var mı?Evet canım beyin baskı altında daha önce gebelik Var miydi
3 aydır istiyoruz canım nasip :)evet benmde dikkatimi çekti konuyu kasmda açmış 2 aylık fln hamile heralde kouyu açtığı zamanlarda hamile kalmış? inşallahhhhhhhhhh uğurlu gelirrrrrrrr:)) siz nezamandr istiyosunuz
Benim 2 kaybim var biri icimde öldü diğeri boş gebelikti şimdi bekliyoruz bakalımYok canım.. Denemelerdeyiz daha.. Sende var mı?
Biraz daha bekle canım doktorlar 1 sene sonra diyorlar ya ama için rahat edecekse gene kontrollere git testler yaptır ben hem genetik hem pıhtılaşma yaptırdım yinede bir şey yok hormonlarım normal ve adetim duzenliydi psikoloji olarak sapıttı bu aylarda en önemlisi canını sıkma ama kelin ilacı olsa başına sürer bende çok takıyorum haklisin yani ne desem boşBiz 7. Ayımıza girdik hala tık yok bir sorun mu var acaba diye düşünmeden edemiyor insan ödüm kopuyor bir şey çıkacak diye
Bende hormon testlerimi yaptırdım temiz çıktı.. 1 sene bekleyin demişti bana da doktorum ama işte beklesen bi türlü beklemesen bi türlü.. Ya sorun varsa bir senemi çöpe atmış olucam.. İşin bu tarafı korkutuyor beni.. Bu ay değilde önümüzdeki ay hsg çektirmek istiyorum.. Aslında eşimin de sprem testi yaptırmasını istiyorum ama o pek yanaşmıyor.. Doktorun dediği gibi bir senemiz dolsun diyor.. Of ne düşüneceğimi ne yapacağımı şaşırdım.. Bazen diyorum ki, amaann boşver daha bir sene dolmadı sal gitsin :) bazen korkuyorum işte.. Çok karışık kafam yani :))Biraz daha bekle canım doktorlar 1 sene sonra diyorlar ya ama için rahat edecekse gene kontrollere git testler yaptır ben hem genetik hem pıhtılaşma yaptırdım yinede bir şey yok hormonlarım normal ve adetim duzenliydi psikoloji olarak sapıttı bu aylarda en önemlisi canını sıkma ama kelin ilacı olsa başına sürer bende çok takıyorum haklisin yani ne desem boş
Umarım canım nasıl bir sistem psikolojiden etkileniyor değişik :)Kizlar hepimizin adet duzeni sasti insan vucudu ne acayip ya dusunduklerimizi yasatiyo dalga geciyo resmen bizimle bizde onunla dalga geceriz umarim en yakin zamanda :)
Bunlar nasip işi bekleyelim bakalım :)Bende hormon testlerimi yaptırdım temiz çıktı.. 1 sene bekleyin demişti bana da doktorum ama işte beklesen bi türlü beklemesen bi türlü.. Ya sorun varsa bir senemi çöpe atmış olucam.. İşin bu tarafı korkutuyor beni.. Bu ay değilde önümüzdeki ay hsg çektirmek istiyorum.. Aslında eşimin de sprem testi yaptırmasını istiyorum ama o pek yanaşmıyor.. Doktorun dediği gibi bir senemiz dolsun diyor.. Of ne düşüneceğimi ne yapacağımı şaşırdım.. Bazen diyorum ki, amaann boşver daha bir sene dolmadı sal gitsin :) bazen korkuyorum işte.. Çok karışık kafam yani :))
Bence yarar ama ne olacak nefertiti bulursan haber ver canım :)Kizlar kendimize bebegi düşünmeyi engelleyecek bi aktivite bulsak ise yarar mi dersiniz?
İnsaalah hamilesindir canim kırmızılar gelmezAdet günüm bugün beklemedeyim
Hadi bakalim hayirlisi olsun canim inşallah guzel haberlerini aliriz :)Adet günüm bugün beklemedeyim
Bulamıyorum ki ya surekli yemek pasta borek yapıyorum vakit gecsin diye :)Bence yarar ama ne olacak nefertiti bulursan haber ver canım :)
İnşallah canımHadi bakalim hayirlisi olsun canim inşallah guzel haberlerini aliriz :)
Akşamları evdeyken bende öyleyim çalışıyorum yine çıkmıyor aklımdan :)Bulamıyorum ki ya surekli yemek pasta borek yapıyorum vakit gecsin diye :)
Ayy inşallah tatlımİnsaalah hamilesindir canim kırmızılar gelmez