• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASİMDA DA HAMİŞ OLAMADİK ARALİK YUZUMUZE GULER İNSALH BUYRUN BURDAN DEVAM EDELİM...

İnsaalah canım burası uğurlu konu sahibi ve çoğu kişi guzel haberi almış darısı başımıza :KK45::KK46:
evet benmde dikkatimi çekti konuyu kasmda açmış 2 aylık fln hamile heralde kouyu açtığı zamanlarda hamile kalmış? inşallahhhhhhhhhh uğurlu gelirrrrrrrr:)) siz nezamandr istiyosunuz

Biz 7. Ayımıza girdik hala tık yok :( bir sorun mu var acaba diye düşünmeden edemiyor insan :( ödüm kopuyor bir şey çıkacak diye :(

Biz 7. Ayımıza girdik hala tık yok :KK43: bir sorun mu var acaba diye düşünmeden edemiyor insan :KK43: ödüm kopuyor bir şey çıkacak diye :KK43:
Biraz daha bekle canım doktorlar 1 sene sonra diyorlar ya ama için rahat edecekse gene kontrollere git testler yaptır ben hem genetik hem pıhtılaşma yaptırdım yinede bir şey yok hormonlarım normal ve adetim duzenliydi psikoloji olarak sapıttı bu aylarda :110:en önemlisi canını sıkma ama kelin ilacı olsa başına sürer bende çok takıyorum haklisin yani ne desem boş

Kizlar hepimizin adet duzeni sasti insan vucudu ne acayip ya dusunduklerimizi yasatiyo dalga geciyo resmen bizimle bizde onunla dalga geceriz umarim en yakin zamanda :)

Biraz daha bekle canım doktorlar 1 sene sonra diyorlar ya ama için rahat edecekse gene kontrollere git testler yaptır ben hem genetik hem pıhtılaşma yaptırdım yinede bir şey yok hormonlarım normal ve adetim duzenliydi psikoloji olarak sapıttı bu aylarda :110:en önemlisi canını sıkma ama kelin ilacı olsa başına sürer bende çok takıyorum haklisin yani ne desem boş
Bende hormon testlerimi yaptırdım temiz çıktı.. 1 sene bekleyin demişti bana da doktorum ama işte beklesen bi türlü beklemesen bi türlü.. Ya sorun varsa bir senemi çöpe atmış olucam.. İşin bu tarafı korkutuyor beni.. Bu ay değilde önümüzdeki ay hsg çektirmek istiyorum.. Aslında eşimin de sprem testi yaptırmasını istiyorum ama o pek yanaşmıyor.. Doktorun dediği gibi bir senemiz dolsun diyor.. Of ne düşüneceğimi ne yapacağımı şaşırdım.. Bazen diyorum ki, amaann boşver daha bir sene dolmadı sal gitsin :) bazen korkuyorum işte.. Çok karışık kafam yani :))

Bende hormon testlerimi yaptırdım temiz çıktı.. 1 sene bekleyin demişti bana da doktorum ama işte beklesen bi türlü beklemesen bi türlü.. Ya sorun varsa bir senemi çöpe atmış olucam.. İşin bu tarafı korkutuyor beni.. Bu ay değilde önümüzdeki ay hsg çektirmek istiyorum.. Aslında eşimin de sprem testi yaptırmasını istiyorum ama o pek yanaşmıyor.. Doktorun dediği gibi bir senemiz dolsun diyor.. Of ne düşüneceğimi ne yapacağımı şaşırdım.. Bazen diyorum ki, amaann boşver daha bir sene dolmadı sal gitsin :) bazen korkuyorum işte.. Çok karışık kafam yani :))
Bunlar nasip işi bekleyelim bakalım :)

Back