• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASİMDA DA HAMİŞ OLAMADİK ARALİK YUZUMUZE GULER İNSALH BUYRUN BURDAN DEVAM EDELİM...

Dusuk tehlikesi +progestan cuma.kalp atisimi duymaya gidecegiz dua edin hep yat dedi rapor verdi doktor
Canım benim dikkat et kendine ağır bir şeyler yapmayasın sakın ve üzülüp sıkılıp strese girme moral çok önemli biliyorsun

Yapmiyorim canim yatiyorum cumartesi yurudum ondan olsu galiba doktor hep yat dedi yatiyorum yine geliyo dualarinizi eksik etmeyin nolur acaba benim gibi olan saglikli dogum yapan varmidir

Cok mutsuzum hala geliyo ara ara bebegimi kaybetmek iatemiyorm bu kez benimle olaun nolurr
Canım benim herşey yoluna girecek.. Böyle yapıp hem bebeğini hem kendini üzme nolur.. Sağlıkla huzurla mutlulukla alacaksın bebeğini kucağına..

Kızlar nasilsiniz keyifler nasil
İyiyiz canımm kırmızıları bekliyoz :))) yarın geleceklerdir herhalde :)))
Bi de bu arada galiba belimde problem var ya.. Dünden beri çok ağrıyor.. Popoma vuruyor acısı bazen.. :( fıtık mı oldum acaba :(( çok ağrıyor..
Sen napıyosun?

İyiyiz canımm kırmızıları bekliyoz :))) yarın geleceklerdir herhalde :)))
Bi de bu arada galiba belimde problem var ya.. Dünden beri çok ağrıyor.. Popoma vuruyor acısı bazen.. :KK43: fıtık mı oldum acaba :KK43:( çok ağrıyor..
Sen napıyosun?
Teste ragmen sen kirmizilari gormeden ben hamile oldugunu dusunmeye devam edecegim :) bende de enerji patlamasi var bi de erken yumurtladim bu ay ondan iki uc gun sonra kasik agrim başladı hala devam ediyo usuttum galiba :)

Teste ragmen sen kirmizilari gormeden ben hamile oldugunu dusunmeye devam edecegim :) bende de enerji patlamasi var bi de erken yumurtladim bu ay ondan iki uc gun sonra kasik agrim başladı hala devam ediyo usuttum galiba :)
Hahahahah ben o ihtimali o kadar düşünmüyorum ki :))) evde ped bitmişti o kadar çok almışım ki patlama var şuan :))) idrar testi yapmış olsam yanılır da kan testi yanılmaz :)))
Ay sanki hiç birimiz hamile kalmaya çalışmıyoruz sanki de :)) kasığımız ağrıyorsa ya üşütmüşüzdür ya da kisttir di mi bebek olamaz yani :)))))))))

Hahahahah ben o ihtimali o kadar düşünmüyorum ki :))) evde ped bitmişti o kadar çok almışım ki patlama var şuan :))) idrar testi yapmış olsam yanılır da kan testi yanılmaz :)))
Ay sanki hiç birimiz hamile kalmaya çalışmıyoruz sanki de :)) kasığımız ağrıyorsa ya üşütmüşüzdür ya da kisttir di mi bebek olamaz yani :)))))))))
Benim bu ay olmaz ya gun asiriyi bekleyemedi kocam her gun iliski oldu :)))) bi de hic oyle uzanayim falan da yapmadim o yuzden kesin usuttum bugun de midem bulaniyo ama cips yedim ondan oldu bi de normalde gunde iki uc kere idrara cikarim dun uyurken bile 2 kere uyandirdi :))) kesin usuttum :) ped dursun ya akmaz kokmaz stok olmus olur :)

Benim bu ay olmaz ya gun asiriyi bekleyemedi kocam her gun iliski oldu :)))) bi de hic oyle uzanayim falan da yapmadim o yuzden kesin usuttum bugun de midem bulaniyo ama cips yedim ondan oldu bi de normalde gunde iki uc kere idrara cikarim dun uyurken bile 2 kere uyandirdi :))) kesin usuttum :) ped dursun ya akmaz kokmaz stok olmus olur :)
Tabi tabi sık tuvalete çıkmak,kasık ağrısı, mide bulantısı zaten hamilelik belirtisi değil yani tabi tabi :)))))))))

Back