- 18 Kasım 2012
- 1.052
- 1.348
- 133
Dualarimiz seninle tabiki sende icini ferah tut iyiyi cagir ki iyi gelsinİnsallah canim suanlik yatiyorum dualarinizi eksik etmwyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dualarimiz seninle tabiki sende icini ferah tut iyiyi cagir ki iyi gelsinİnsallah canim suanlik yatiyorum dualarinizi eksik etmwyin
Çok geçmiş olsun canım sağlıkla geçir bu süreci inşallahDusuk tehlikesi +progestan cuma.kalp atisimi duymaya gidecegiz dua edin hep yat dedi rapor verdi doktor
Canım benim dualarımız seninle.. Yat bol bol.. Sağlıkla kucağına alacaksın meleğini..Dusuk tehlikesi +progestan cuma.kalp atisimi duymaya gidecegiz dua edin hep yat dedi rapor verdi doktor
İnsallah canimÇok geçmiş olsun canım sağlıkla geçir bu süreci inşallah
Gecmis olsun icini rahat tut birsey olmaz Allahin izniyle alirsin bebisiniİnsallah canim
Canim atlatirsin icini ferah tut. Allah saglik versin bebisine de sana da insallah.İnsallah canim
Canım benim dikkat et kendine ağır bir şeyler yapmayasın sakın ve üzülüp sıkılıp strese girme moral çok önemli biliyorsunDusuk tehlikesi +progestan cuma.kalp atisimi duymaya gidecegiz dua edin hep yat dedi rapor verdi doktor
Canim icim acidi yemin ederim oyle soyleme. Hayirlisi ile seninle olcak yavrun. Stres yapma allah hayirlisi ne ise onu nasib etsin. Oyle dua et lutfen... benim de dualarimdasinCok mutsuzum hala geliyo ara ara bebegimi kaybetmek iatemiyorm bu kez benimle olaun nolurr
Canım benim herşey yoluna girecek.. Böyle yapıp hem bebeğini hem kendini üzme nolur.. Sağlıkla huzurla mutlulukla alacaksın bebeğini kucağına..Cok mutsuzum hala geliyo ara ara bebegimi kaybetmek iatemiyorm bu kez benimle olaun nolurr
Keyifler iyi işler yoğun kafalar karışıkKızlar nasilsiniz keyifler nasil
Rutin hayat diyosun yani bende bu aralar bi nese bi enerji var atamiyorum uzerimden :)Keyifler iyi işler yoğun kafalar karışık
Maşallah hep öyle ol canım ne güzel :)Rutin hayat diyosun yani bende bu aralar bi nese bi enerji var atamiyorum uzerimden :)
İyiyiz canımm kırmızıları bekliyoz :))) yarın geleceklerdir herhalde :)))Kızlar nasilsiniz keyifler nasil
Teste ragmen sen kirmizilari gormeden ben hamile oldugunu dusunmeye devam edecegim :) bende de enerji patlamasi var bi de erken yumurtladim bu ay ondan iki uc gun sonra kasik agrim başladı hala devam ediyo usuttum galiba :)İyiyiz canımm kırmızıları bekliyoz :))) yarın geleceklerdir herhalde :)))
Bi de bu arada galiba belimde problem var ya.. Dünden beri çok ağrıyor.. Popoma vuruyor acısı bazen.. fıtık mı oldum acaba ( çok ağrıyor..
Sen napıyosun?
Hahahahah ben o ihtimali o kadar düşünmüyorum ki :))) evde ped bitmişti o kadar çok almışım ki patlama var şuan :))) idrar testi yapmış olsam yanılır da kan testi yanılmaz :)))Teste ragmen sen kirmizilari gormeden ben hamile oldugunu dusunmeye devam edecegim :) bende de enerji patlamasi var bi de erken yumurtladim bu ay ondan iki uc gun sonra kasik agrim başladı hala devam ediyo usuttum galiba :)
Benim bu ay olmaz ya gun asiriyi bekleyemedi kocam her gun iliski oldu :)))) bi de hic oyle uzanayim falan da yapmadim o yuzden kesin usuttum bugun de midem bulaniyo ama cips yedim ondan oldu bi de normalde gunde iki uc kere idrara cikarim dun uyurken bile 2 kere uyandirdi :))) kesin usuttum :) ped dursun ya akmaz kokmaz stok olmus olur :)Hahahahah ben o ihtimali o kadar düşünmüyorum ki :))) evde ped bitmişti o kadar çok almışım ki patlama var şuan :))) idrar testi yapmış olsam yanılır da kan testi yanılmaz :)))
Ay sanki hiç birimiz hamile kalmaya çalışmıyoruz sanki de :)) kasığımız ağrıyorsa ya üşütmüşüzdür ya da kisttir di mi bebek olamaz yani :)))))))))
Tabi tabi sık tuvalete çıkmak,kasık ağrısı, mide bulantısı zaten hamilelik belirtisi değil yani tabi tabi :)))))))))Benim bu ay olmaz ya gun asiriyi bekleyemedi kocam her gun iliski oldu :)))) bi de hic oyle uzanayim falan da yapmadim o yuzden kesin usuttum bugun de midem bulaniyo ama cips yedim ondan oldu bi de normalde gunde iki uc kere idrara cikarim dun uyurken bile 2 kere uyandirdi :))) kesin usuttum :) ped dursun ya akmaz kokmaz stok olmus olur :)