- 18 Kasım 2012
- 1.052
- 1.348
- 133
Yok ama hic hamile gibi degilim :) daha bata 11 gun varken belirti de olmaz usuttum ben :)))))Tabi tabi sık tuvalete çıkmak,kasık ağrısı, mide bulantısı zaten hamilelik belirtisi değil yani tabi tabi :)))))))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ama hic hamile gibi degilim :) daha bata 11 gun varken belirti de olmaz usuttum ben :)))))Tabi tabi sık tuvalete çıkmak,kasık ağrısı, mide bulantısı zaten hamilelik belirtisi değil yani tabi tabi :)))))))))
benim de bat 20 aralık hakkımızda hayırlısı canım benim de akıntım ve kasık bel ağrım var yumurtlamaya yoruyorum ondan bile emin olamadığım için inşallah herşey güzel olur zaman geçmiyoooYok ama hic hamile gibi degilim :) daha bata 11 gun varken belirti de olmaz usuttum ben :)))))
Ben yumurtlama tarihimden once yumurtladim bu ay test yapmıyorum ama akintidan anladim akinti bitti de kasik agrim devam ediyo usuttum diyorum bende :)benim de bat 20 aralık hakkımızda hayırlısı canım benim de akıntım ve kasık bel ağrım var yumurtlamaya yoruyorum ondan bile emin olamadığım için inşallah herşey güzel olur zaman geçmiyooo
aaa hadi hayırlısı diyelim o zaman valla ben ovulasyon yumurtlama onları bile bu ay öğrendim çocuk düşününce bana kalsa her an hamile olabiliyosun ovulasyon testim iki üç gündür koyulaşıp silikleşiyor kafamı karıştırdı iyice hayırlısı artıkBen yumurtlama tarihimden once yumurtladim bu ay test yapmıyorum ama akintidan anladim akinti bitti de kasik agrim devam ediyo usuttum diyorum bende :)
Ben haziran da gitmistim jinekologa enfeksiyon icin smear testi yapmisti hic hormonlarima baktirmadim zaten dogum kontrol hapi kullandim ondan da daha umudum yok aslinda sende akintini sancini da dikkate almayi dene bence testle birlikte duzenli adet goruyosan ve bat 20 araliksa cumartesi pazar yumurtlamanin bitmis olmasi lazim benim de 19 bat normalde benim de o gunler ama ben gecen hafta sali carsamba gibi yumurtamin catlafigini düşünüyorumBenim lh biraz yüksek o yüzden testlerde biraz tereddutte yaşıyorum acaba yaniltiyo mu beni diye
Düzenli adet görmüyorum 30 gün hesaplarsam bat 20 aralik ama bazen 35 40 i buluyor adetim emin olamıyorum testlerimle yakalamaya çalışıyorum 16 sında koyuyu yakaladım 17 si siliklesmeye başladı 18 i yine koyulasti bugün 19 u testim böyle siliklesti tekrar nedenini anlamadım ama dört gün böyle bi artış düşüş olduBen haziran da gitmistim jinekologa enfeksiyon icin smear testi yapmisti hic hormonlarima baktirmadim zaten dogum kontrol hapi kullandim ondan da daha umudum yok aslinda sende akintini sancini da dikkate almayi dene bence testle birlikte duzenli adet goruyosan ve bat 20 araliksa cumartesi pazar yumurtlamanin bitmis olmasi lazim benim de 19 bat normalde benim de o gunler ama ben gecen hafta sali carsamba gibi yumurtamin catlafigini düşünüyorum
Hic test yapmadigim icin emin olamiyorum ama test yapan arkadaslar bilirler benim aklima yumurtanın iki kere catlamis olabilme ihtimali geldiDüzenli adet görmüyorum 30 gün hesaplarsam bat 20 aralik ama bazen 35 40 i buluyor adetim emin olamıyorum testlerimle yakalamaya çalışıyorum 16 sında koyuyu yakaladım 17 si siliklesmeye başladı 18 i yine koyulasti bugün 19 u testim böyle siliklesti tekrar nedenini anlamadım ama dört gün böyle bi artış düşüş oldu
Herkeste belirti olmuyo ki bat gelmeden umut bitmez :)Yeni yila hamile gireyim dedim bu ay kafana takmadan duzenli iliskiye girdim.ovulasyon tarihini hesaplayarak ozellikle o gunlere dikkat ettim.adetime bir hafta var henuz hicbir belirti yok.Sanirim yine olmayacak
Haklisin ama az da olsa belirti olmali bence.Bizim bebek anasi gibi cok nazli sanirim, ya da trafik cok yogun hatlar karisiyor gelemiyor bir turluHerkeste belirti olmuyo ki bat gelmeden umut bitmez :)
gecmis olsunKizlar bugun progestanin ignesini oldum bacaim hala agriyo yavrum nasildir acaba
Sagol canim dua edin lutfennnHaklisin ama az da olsa belirti olmali bence.Bizim bebek anasi gibi cok nazli sanirim, ya da trafik cok yogun hatlar karisiyor gelemiyor bir turlu
gecmis olsun
Allah razi olsun hauatimEttim canim, Allah sifa versin.