- 19 Kasım 2015
- 1.195
- 1.084
- 133
Ben dTunaydin arkadaşlar varmı güzel haberler yeni gelen arkadaşlar falan bayağı sessiz kalmış ttopigimiz hoş hamile olduğunu öğrenen çoğu kişi başka topige gidiyor ne hikmetse kendileri bilirler gidebilirler bende gidiyorum ama burayida takip ediyorum bu sebepten oturu biraz sitemliyim hamile haberini veren bir daha yazmiyor dönüp bakmıyor insanlar çiğ süt emmis dicek bisey yok yazdığım bir topik daha var ordada hamile haberini veren çok insan var ama masalh tüm hamilelik sürecini o topikte geçiriyor gibi gibi neyse ne alakaysa böyle bisey yazmak istedim alinganligim üzerinde herhalde:)
Bence daha adetin gecmedi herhan hersey degisebilir kuzum Allah hakkimizda hayirlisini.nasip etsin insallah tez zamanda olur tek tek okudum arkadasim.Allahim saglikisiyla nasip etsin insallahKızlar kusura bakmayın beklettim sizi.. Vakit olmadı.. Sonuç negatif :) kısmet değilmiş diyor önümüzdeki maçlara bakıyoruz :))
Kızlar kusura bakmayın beklettim sizi.. Vakit olmadı.. Sonuç negatif :) kısmet değilmiş diyor önümüzdeki maçlara bakıyoruz :))