• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASİMDA DA HAMİŞ OLAMADİK ARALİK YUZUMUZE GULER İNSALH BUYRUN BURDAN DEVAM EDELİM...

Olsun belki gec dollenmedir bat gelmeden umut kesilmez yoksa da demek ki onumuzdeki aylara kismetmis kuzum
Kız ben sana ne dedim? :) sen benden önce hamile kalacaksın dedim di mi :)) bak görürsün :)))
Hayırlısı canım :) herşeyin hayırlısı :)) 2016 yazında karnımızda bebişlerimiz olacaakkk :) bunu da aha buraya yazıyorum ;)

Mrb cekhucum ben her zaman giremiyorum yazilarinizi sonradan okuyorum senin belirtileri duyunca ben bile umutlanmistim kesin guzel haberdir diye ama saglik olsun sakin uzulme cunku daha onunde cook uzun bir zaman var morelin duserse herseyi etklier o yuzden canini sikma canim insallah bir daha ki sefere...
Mrb canım :)) vallaha bende umutlanmakla umutlanmamak arasındaydım :)) neyse ki sonucu gördük :)) iyi ya da kötü bir sonuç görmek bile rahatlatıyor insanı :))
Hepimizin hakkında hayırlısı neyse ne zamansa o olsun canım benim :))

Cekhucum adetine daha varsa umudunu yitirme ama şimdilik sağlık olsun diyelim belirtilerin banada bir umut kapısı acti Rabbim büyük zamanı gelince ol dicek ve olucak .
Adetime var canım daha.. Çarşamba gelecek kırmızı kart :)) aynen canım bende zamanı geldiğinde olacağına inanıyorum :)) demek ki zamanı şuan değilmiş :)) hayırlısı şimdi değilmiş :)) maçlara devam ;)

Adetime var canım daha.. Çarşamba gelecek kırmızı kart :)) aynen canım bende zamanı geldiğinde olacağına inanıyorum :)) demek ki zamanı şuan değilmiş :)) hayırlısı şimdi değilmiş :)) maçlara devam :KK66:
Canim surekli kasik agrin varsa usutmuste olabilirsin beni iki ay yaniltti cunku sonunda tedavi oldumda hamile kalabildim usutmede kotu cunku

Canim surekli kasik agrin varsa usutmuste olabilirsin beni iki ay yaniltti cunku sonunda tedavi oldumda hamile kalabildim usutmede kotu cunku
Olabilir aslında çünkü akıntım da çok fazla.. Adet olayım da geçmezse ağrım doktora giderim canım çok sağol ;)

Olabilir aslında çünkü akıntım da çok fazla.. Adet olayım da geçmezse ağrım doktora giderim canım çok sağol :KK66:
Onemli degil canim ne demek yani belki faydasi olur diye soyledim surekli kasik zonklamasi insanin psikolojisinide etkiliyor acaba hamile miyim diye ama sunu bil ki hayatta olmuyacak bir sey yok bir aile dostlarimuz var bizden once evlendiler ama uzun sure cocuklari olmadi neler yapmadilar en son tup bebek merkezine gittile bir ikizleri oldu derken kisa sure sonra normal yolla bir cicuklari daha oldu yani simdi bizim bir cocuk var onlarda 3 allah bu iste bir izin verdi tam verdi o yuzden gayet rahat ol:-)

Onemli degil canim ne demek yani belki faydasi olur diye soyledim surekli kasik zonklamasi insanin psikolojisinide etkiliyor acaba hamile miyim diye ama sunu bil ki hayatta olmuyacak bir sey yok bir aile dostlarimuz var bizden once evlendiler ama uzun sure cocuklari olmadi neler yapmadilar en son tup bebek merkezine gittile bir ikizleri oldu derken kisa sure sonra normal yolla bir cicuklari daha oldu yani simdi bizim bir cocuk var onlarda 3 allah bu iste bir izin verdi tam verdi o yuzden gayet rahat ol:-)
Evet canım bu olayda rahatlık herşeyden önemli.. Stres en büyük düşman..
Bana geçen ay adetin bitsin tüplerin için film çekelim, eşinde sperm sayımına gitsin demişti doktor.. Ben bu ay yaptırırım diyordum ama vazgeçtim.. Artık belim ağrıyor, yok tırnağımın ucu yamuldu yok kaşım seyirdi vs ile uğraşmayacağım vallaha.. Olacaksa zaten her şekilde oluyor.. ;)

Bana geçen ay adetin bitsin tüplerin için film çekelim, eşinde sperm sayımına gitsin demişti doktor.. Ben bu ay yaptırırım diyordum ama vazgeçtim.. Artık belim ağrıyor, yok tırnağımın ucu yamuldu yok kaşım seyirdi vs ile uğraşmayacağım vallaha.. Olacaksa zaten her şekilde oluyor.. :KK66:
Bencede erteleme artik en azindan birsey yoksa bile icin rahat eder

Kızlar ben ovulasyon testine başladım ama lh beni yanıltıyor olabilir mi hep pozitif ama anlamadım

Eklentiler

• IMAG0241.jpg
    IMAG0241.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 44
İyi geceler herkese. Bende adet dönemini bekliyorum. Sonrasında bebis çalışmaları. Gecen sene aralıkta hamile kalıp şubatta dusuk yaptım. Darısı bu aralığın başına inşallah. Eşinde ilkkez bu kadar istekli. Ne yedirip icirmeli bilmiyorum ki.

Bana geçen ay adetin bitsin tüplerin için film çekelim, eşinde sperm sayımına gitsin demişti doktor.. Ben bu ay yaptırırım diyordum ama vazgeçtim.. Artık belim ağrıyor, yok tırnağımın ucu yamuldu yok kaşım seyirdi vs ile uğraşmayacağım vallaha.. Olacaksa zaten her şekilde oluyor.. :KK66:
Canimm hakkimizda hayirlisi. Benim doktorum da esin sperm sayimi yaptirsin dedi. Ama sana film cekelm demedi neden ki acaba esimin tipini begenmemis olabilir mi:KK70:
Bizim de bu haftayi guzel degerlendirmemiz gerekiyor ama bugun tartistik mesela sacma sapan yatti uyudu 1 gun bosa gitti :) vardir Allahin bir bildigi ne diyeyim. Yani calisiyoruz olmuyor belki bu ay tutacak onda da yapamiyoruz. Boyle boyle zaman geciyor iste kismet...

Cekhucum adetine daha varsa umudunu yitirme ama şimdilik sağlık olsun diyelim belirtilerin banada bir umut kapısı acti Rabbim büyük zamanı gelince ol dicek ve olucak .
Bi şeyi merak ettim adet gününüzde test yapmisiniz anladigim kadariyla negatif çıkmış ne zaman pozitife döndü sizin test sonucu.
Benim de bat 13 aralık clexane için erken öğrenmem lazım ve sanırım belirtileri yaşıyorum belki psikolojik.

Missagor benim bat 5 kasimdi o gün gelmeyince akşamına test yaptim negatif di sonra yarın gelir diye diye bekledim 4 gün geçti gelmeyince tekrar test yaptım 9 kasımda çift çizgiyi gordum darısı size olsun insalh

Kız ben sana ne dedim? :) sen benden önce hamile kalacaksın dedim di mi :)) bak görürsün :)))
Hayırlısı canım :) herşeyin hayırlısı :)) 2016 yazında karnımızda bebişlerimiz olacaakkk :) bunu da aha buraya yazıyorum :KK66:
Sekerim benim bu aydan umudum yok senin bat in da benden once her turlu sen benden once hamile kalacaksin :) aynen bende yaza hepimizin hamile olacagini düşünüyorum olalim yani olmaliyiz :)

Kizlar bi sey soracagim bu hafta benim yumurtlama haftamdi takvime gore dun yumurtam catladi ama akintima bakinca ben 3 4 gun once catladigini düşünüyorum cuma dan beri de ozellikle otururken sol kasigimda agri degil ama batma gibi bi sey oluyo simdi takvime mi guveneyim akintima mi anlamadim ben :)

Benim bat 9 aralık ama cuma günü yani 4 aralıkta kan testi yaptırmayı düşünüyorum..
Aklıma takıp stres olacağıma gider kan veririm altı üstü diye düşündüm.. Bunu bugün düşündüm açıkçası :)) yoksa söz vermiştim kendimd adetim gecikmeden hiç bir test yapmayacağıma ama bu şüphe çok yorucu..
Canimm yaptirdin mi ?

Hanımlar aslında herşey kısır döngü gibi bebek istersin olur keseyi gormek istersin keseyi gorursun ici dolumu bosmu merak edersin sonra dolu olur bu sefer kalp atışı varmı yokmu günlerdir beklersin zamanı gelince kalp atışlarını da duyarsin sonrasında acaba kalbi atiyormu atmiyormu diye kendi kendini dinler yer bitirirsin hele birde bir kaybı varsa öyle bir imtihan dır ki güler nede anlarsın oyuzden Rabbim en hayirlisini nasip etsin hepimize
Amiiin canim ayni anlattigin durumdayim

Back