Henüz başlamadı ama gelecek eminim :)) aman gelecekse gecikmeden gelsin de :))
Yok canım sen sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini.. Böyle düşünüp bebeğini de kendini de üzme.. Yat dinlen bütün herşeyi eşine yaptır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz başlamadı ama gelecek eminim :)) aman gelecekse gecikmeden gelsin de :))
Cok sukur oyle yapiyorim canim ama bakalm onlem aldik gerisi Allahtan insallah nasip eder hayurlisi ileHenüz başlamadı ama gelecek eminim :)) aman gelecekse gecikmeden gelsin de :))
Yok canım sen sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini.. Böyle düşünüp bebeğini de kendini de üzme.. Yat dinlen bütün herşeyi eşine yaptır![]()
Aynen canım hayırlısı neyse o olsun.. O yüzden boşu boşuna üzme kendini..Cok sukur oyle yapiyorim canim ama bakalm onlem aldik gerisi Allahtan insallah nasip eder hayurlisi ile
Bende ped takmis beklerken hamile oldugumu ogrendimAynen canım hayırlısı neyse o olsun.. O yüzden boşu boşuna üzme kendini..
Bende hala kırmızıları bekliyorum.. Eli kulağında heran gelebilirler :) taktım pedimi bekliyorum :)) bu adet düzensizliğim olmadan önce ne güzel lekelenmem olurdu bilirdim tam sökeceği günü.. Zaten şaşmazdı tarihim.. Ama düzensizleştiği için lekelenme de olmuyor.. Böyle bekliyorum..
Ne bileyim canım ya kan testi yaptırdım ya hiç umudum yok o yüzden.. Bi de baya adet sancısı çekiyorum.. Sökemiyormuş gibi..Bende ped takmis beklerken hamile oldugumu ogrendim
Hayirlisi olsun kuzum haber verNe bileyim canım ya kan testi yaptırdım ya hiç umudum yok o yüzden.. Bi de baya adet sancısı çekiyorum.. Sökemiyormuş gibi..
İnsallah canim kac haftaliksin gitmedinmi dojtora bende yatiyorum lekelenme yuzunden ilac kullaniyrm ignede vuruldum bkalm Allah buyukhaysizinl post: 43984731 .!.:Selam hanımlar nezamandir ugruyamadim umarım iyisinizdir bende bildiğini gibiyim endişeli kaygılı bir hamilelik geciriyorum bir kayip yaşadığım için herşeyi inceliyorum neyse gece lekelenmem oldu azda olsa normal kontrol günüm pazartesi ama bugün gidicem içim rahat etmiyor dua edin güzel haberlerle geleyim canlar
Haberdar et kuzum gecmis olsun kotu bi sey yoktur umarımSelam hanımlar nezamandir ugruyamadim umarım iyisinizdir bende bildiğini gibiyim endişeli kaygılı bir hamilelik geciriyorum bir kayip yaşadığım için herşeyi inceliyorum neyse gece lekelenmem oldu azda olsa normal kontrol günüm pazartesi ama bugün gidicem içim rahat etmiyor dua edin güzel haberlerle geleyim canlar
Yaa aynilarini yasiyoruz canim allah saglikla kucaklarimza almayi nasip etai insallah yat yat bol bol dinlen bende lekelenme vardi gitti sendede var mi canimCanlar maalesef düşük tehlikesi yaşıyorum bir iğne vurdular ve progstan verdiler 1 hafta boyunca yaticam dua edin yine bir kayıp yaşamayım şuan tam 2 aylık olmuş kalbini yine duyduk çok sukur gum gum atıyor Rabbim hayirlisini nasip etsin yapcak bisey yok
Canim cok gecmis olsun sende dinlen bol bol dualarimiz seninle veCanlar maalesef düşük tehlikesi yaşıyorum bir iğne vurdular ve progstan verdiler 1 hafta boyunca yaticam dua edin yine bir kayıp yaşamayım şuan tam 2 aylık olmuş kalbini yine duyduk çok sukur gum gum atıyor Rabbim hayirlisini nasip etsin yapcak bisey yok
Vallaha canım sen bana diyodun ama şimdi ben sana diyorum :) sen benden önce hamile kalacaksın :))Kizlar benim kasik agrim devam ediyo ama oyle her zaman degil mesela uyaninca gernesirsin ya o zaman oluyo gibi vucudumu kastigimda ve agir bi sey kaldirdigimda oluyo tekrar akintim basladi gogus hassasiyeti falan yok bi de cok fena sistim yuzuk bile takamiyorum ben israrla usuttugumu düşünüyorum cunku bata 10 gun varken belirti olmaz gibi geliyo yanilma payim var mi sizce olur mu belirti ?
Umutlanmamak icin o kadar inandirdim ki kendimi usuttugume :) okudugum seyler oluyo bende ama inanirsam bu kez kendi kendime belirti uydururum psikolojik olarak :) lekelenmen yerlesme kanamasi olsa ya ne guzel olur :)Vallaha canım sen bana diyodun ama şimdi ben sana diyorum :) sen benden önce hamile kalacaksın :))
Benim lekelenmem başladı.. :)
Cok sagolun kizlar iyiki varsinizCanim cok gecmis olsun sende dinlen bol bol dualarimiz seninle veumutluhatun la
Yani aslında üşüttüğüne inanman bencede daha iyi olur canım.. Ya süpriz olur sana,ki inşallah süpriz olur:), ya da ben zaten üşütmüştüm ki dersinUmutlanmamak icin o kadar inandirdim ki kendimi usuttugume :) okudugum seyler oluyo bende ama inanirsam bu kez kendi kendime belirti uydururum psikolojik olarak :) lekelenmen yerlesme kanamasi olsa ya ne guzel olur :)