Kız ben sana ne dedim? :) sen benden önce hamile kalacaksın dedim di mi :)) bak görürsün :)))Olsun belki gec dollenmedir bat gelmeden umut kesilmez yoksa da demek ki onumuzdeki aylara kismetmis kuzum
Mrb canım :)) vallaha bende umutlanmakla umutlanmamak arasındaydım :)) neyse ki sonucu gördük :)) iyi ya da kötü bir sonuç görmek bile rahatlatıyor insanı :))Mrb cekhucum ben her zaman giremiyorum yazilarinizi sonradan okuyorum senin belirtileri duyunca ben bile umutlanmistim kesin guzel haberdir diye ama saglik olsun sakin uzulme cunku daha onunde cook uzun bir zaman var morelin duserse herseyi etklier o yuzden canini sikma canim insallah bir daha ki sefere...
Adetime var canım daha.. Çarşamba gelecek kırmızı kart :)) aynen canım bende zamanı geldiğinde olacağına inanıyorum :)) demek ki zamanı şuan değilmiş :)) hayırlısı şimdi değilmiş :)) maçlara devamCekhucum adetine daha varsa umudunu yitirme ama şimdilik sağlık olsun diyelim belirtilerin banada bir umut kapısı acti Rabbim büyük zamanı gelince ol dicek ve olucak .
Canim surekli kasik agrin varsa usutmuste olabilirsin beni iki ay yaniltti cunku sonunda tedavi oldumda hamile kalabildim usutmede kotu cunkuAdetime var canım daha.. Çarşamba gelecek kırmızı kart :)) aynen canım bende zamanı geldiğinde olacağına inanıyorum :)) demek ki zamanı şuan değilmiş :)) hayırlısı şimdi değilmiş :)) maçlara devam
Olabilir aslında çünkü akıntım da çok fazla.. Adet olayım da geçmezse ağrım doktora giderim canım çok sağolCanim surekli kasik agrin varsa usutmuste olabilirsin beni iki ay yaniltti cunku sonunda tedavi oldumda hamile kalabildim usutmede kotu cunku
Onemli degil canim ne demek yani belki faydasi olur diye soyledim surekli kasik zonklamasi insanin psikolojisinide etkiliyor acaba hamile miyim diye ama sunu bil ki hayatta olmuyacak bir sey yok bir aile dostlarimuz var bizden once evlendiler ama uzun sure cocuklari olmadi neler yapmadilar en son tup bebek merkezine gittile bir ikizleri oldu derken kisa sure sonra normal yolla bir cicuklari daha oldu yani simdi bizim bir cocuk var onlarda 3 allah bu iste bir izin verdi tam verdi o yuzden gayet rahat olOlabilir aslında çünkü akıntım da çok fazla.. Adet olayım da geçmezse ağrım doktora giderim canım çok sağol
Evet canım bu olayda rahatlık herşeyden önemli.. Stres en büyük düşman..Onemli degil canim ne demek yani belki faydasi olur diye soyledim surekli kasik zonklamasi insanin psikolojisinide etkiliyor acaba hamile miyim diye ama sunu bil ki hayatta olmuyacak bir sey yok bir aile dostlarimuz var bizden once evlendiler ama uzun sure cocuklari olmadi neler yapmadilar en son tup bebek merkezine gittile bir ikizleri oldu derken kisa sure sonra normal yolla bir cicuklari daha oldu yani simdi bizim bir cocuk var onlarda 3 allah bu iste bir izin verdi tam verdi o yuzden gayet rahat ol
Bencede erteleme artik en azindan birsey yoksa bile icin rahat ederEvet canım bu olayda rahatlık herşeyden önemli.. Stres en büyük düşman..
Bana geçen ay adetin bitsin tüplerin için film çekelim, eşinde sperm sayımına gitsin demişti doktor.. Ben bu ay yaptırırım diyordum ama vazgeçtim.. Artık belim ağrıyor, yok tırnağımın ucu yamuldu yok kaşım seyirdi vs ile uğraşmayacağım vallaha.. Olacaksa zaten her şekilde oluyor..
Canimm hakkimizda hayirlisi. Benim doktorum da esin sperm sayimi yaptirsin dedi. Ama sana film cekelm demedi neden ki acaba esimin tipini begenmemis olabilir miEvet canım bu olayda rahatlık herşeyden önemli.. Stres en büyük düşman..
Bana geçen ay adetin bitsin tüplerin için film çekelim, eşinde sperm sayımına gitsin demişti doktor.. Ben bu ay yaptırırım diyordum ama vazgeçtim.. Artık belim ağrıyor, yok tırnağımın ucu yamuldu yok kaşım seyirdi vs ile uğraşmayacağım vallaha.. Olacaksa zaten her şekilde oluyor..
Bi şeyi merak ettim adet gününüzde test yapmisiniz anladigim kadariyla negatif çıkmış ne zaman pozitife döndü sizin test sonucu.Cekhucum adetine daha varsa umudunu yitirme ama şimdilik sağlık olsun diyelim belirtilerin banada bir umut kapısı acti Rabbim büyük zamanı gelince ol dicek ve olucak .
Sekerim benim bu aydan umudum yok senin bat in da benden once her turlu sen benden once hamile kalacaksin :) aynen bende yaza hepimizin hamile olacagini düşünüyorum olalim yani olmaliyiz :)Kız ben sana ne dedim? :) sen benden önce hamile kalacaksın dedim di mi :)) bak görürsün :)))
Hayırlısı canım :) herşeyin hayırlısı :)) 2016 yazında karnımızda bebişlerimiz olacaakkk :) bunu da aha buraya yazıyorum
Canim evet hamileyim ama beklioriz kalp atisini duyabilmeyi allah hepimize tez zamanda saglikli bebisler nasip etsin arkadasimumutluhatun canım hamileymişsin sanırım. Hayırlısı olsun çok sevindim senin adına darısı bizlere inşallah
Terleyerwk uyanmak hamilelik belirtisi mi ?12 gün geçti adet düzensizliğimde dolayı emin olamadım kafamda cok karısık 4/5 gündür sürekli akşam uykumda terliyerek uyanıorum
Canimm yaptirdin mi ?Benim bat 9 aralık ama cuma günü yani 4 aralıkta kan testi yaptırmayı düşünüyorum..
Aklıma takıp stres olacağıma gider kan veririm altı üstü diye düşündüm.. Bunu bugün düşündüm açıkçası :)) yoksa söz vermiştim kendimd adetim gecikmeden hiç bir test yapmayacağıma ama bu şüphe çok yorucu..
Amiiin canim ayni anlattigin durumdayimHanımlar aslında herşey kısır döngü gibi bebek istersin olur keseyi gormek istersin keseyi gorursun ici dolumu bosmu merak edersin sonra dolu olur bu sefer kalp atışı varmı yokmu günlerdir beklersin zamanı gelince kalp atışlarını da duyarsin sonrasında acaba kalbi atiyormu atmiyormu diye kendi kendini dinler yer bitirirsin hele birde bir kaybı varsa öyle bir imtihan dır ki güler nede anlarsın oyuzden Rabbim en hayirlisini nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?