Hakkında hayırlısı olsun canım benim merakla bekliyoruz müjdeli haberiniKizlar gidiyoeum teste ya mutluluk ya hüzün bakalim hangisi olucak dusuk cikarsa degerim zaten olumsuz cunku daha oncede yasamistim iki kez
Tsk ederim canim cok haklisin acele etmek yanlisYumagim çok erken yapmissin balım bende 31 ekimde lekelenmem olunca tahlil verdim negatif çıkti dedim kasım ayindada olmadı bat 5 kasimdi adet belirtilerim vardı umudum olmadığı içinde bu konuyu açtım aralık ayı hamisi oluruz diye neyse 5 kasım günü adet gelmeyince akşamına idrar testi yaptım oda negatif hatta kocaman tek çizgi hanı ihtimal bile yok dedim kendi kendine stres yaptın adetgecikti 1 ay öncesinde kurtaj olduğum için Günlerim saati diye düşündüm sonra 4 gün daha geçti halen olmayınca son bir kez daha yyaptım idrar testi ve sonuç çift çizgi gözlerine inanamadim demem o ki döllenmeyle alakalı fakat net sonuç için adet günü mutlaka geçsin canım insalh bu başlık sanada uğurlu gelir
Allah korusun kuzum bende karnim sis geliodu zayifim normalde de ne biliyim simdi 894 cikmis sanirimm netten baktim.hastanenin sonuc sitesindenKızlar ya ben hep diyorum ya belirti için erken benim için diye, ama bir haftadır sol kasığım özellikle çok ağrıyor.. Son iki gündür iki kasığım+karnımın altı ağrıyor.. Ama ben bunları hep yumurtlama dönemimin belirtisi diye düşünüyorum..
Fakat gelelim bugüne :)
Bugün ağrılarım devam ediyor.. Ayrıca karnım çok şiş.. Ve asıl dikkatimi çeken, benim sol kasığım şiş sanki kızlar.. Ay kist falan olmasın?
Yani hamis olabilirsin suanda adet olucam gibi agrim varAllah korusun kuzum bende karnim sis geliodu zayifim normalde de ne biliyim simdi 894 cikmis sanirimm netten baktim.hastanenin sonuc sitesinden
Canım beniimm gözün aydın :)) güzel çıkmış değeriin :)) Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaahh :))) çok sevindim :))Allah korusun kuzum bende karnim sis geliodu zayifim normalde de ne biliyim simdi 894 cikmis sanirimm netten baktim.hastanenin sonuc sitesinden
Hamilelik belirtisi olduğunu hiç sanmıyorum canım ben daha yumurtlama dönemimdeyim :) 9 kasımda adet oldum 16sında bitti :) daha anca yumurtlarım ben :)Yani hamis olabilirsin suanda adet olucam gibi agrim var
Ya ben seni yerim bende senin gibiyim ozlemistir falan simdi msj atiyim insallah hamissimdir bende fena bas agrisi olmustu sonra.gaz sancilarim ve gaz cikartmalarim acayiptii sislikte gelmisti banada ins hamissindirCanım beniimm gözün aydın :)) güzel çıkmış değeriin :)) Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaahh :))) çok sevindim :))
Benimde bugün şişti bi de sert.. Ama bu kasığımdaki şişlik korkuttu beni.. Çok şiş değil gerçi ama yinede ne biliyim aklıma kist ihtimali geldiben en iyisi önümüzdeki hafta bi dr a gideyim :) 2 hafta oldu gitmeyeli özlemiştir beni :)))))) bela oldum adama :))))
Ah inşallah canım inşallaaahhh :) bende seni yeriim bal damlıyor ağzından :))Ya ben seni yerim bende senin gibiyim ozlemistir falan simdi msj atiyim insallah hamissimdir bende fena bas agrisi olmustu sonra.gaz sancilarim ve gaz cikartmalarim acayiptii sislikte gelmisti banada ins hamissindir
Sevgili bat arkadasimAh inşallah canım inşallaaahhh :) bende seni yeriim bal damlıyor ağzından :))
Of vallaha yani şu adet tarihim şaşmamış olsaydı bütün belirtilerim hamilelikle aynıbaş ağrısı şişlik kasıklarda ağrı karında ağrı
Amaa daha çok erken bu kadar belirti için hemde :) hani diyelim ki hamile kaldım daha 4. Günü falan olmalı :))))))
E 4 günde beni bu hale getiren 4 yaşında bana neler yapaarrr :)))
Yaa sen cok yasa hemen hamis kal emi kadin dogum uzmani oldum sonuc 894 hamisimdir herhalde daha birakmaz yavrum benii darisi hepinize can arkadaslarim.kimselere solemeden sizlerle paylastim ve cikarsizca dertlerime ortak oldunuz iyiki varsinizAh inşallah canım inşallaaahhh :) bende seni yeriim bal damlıyor ağzından :))
Of vallaha yani şu adet tarihim şaşmamış olsaydı bütün belirtilerim hamilelikle aynıbaş ağrısı şişlik kasıklarda ağrı karında ağrı
Amaa daha çok erken bu kadar belirti için hemde :) hani diyelim ki hamile kaldım daha 4. Günü falan olmalı :))))))
E 4 günde beni bu hale getiren 4 yaşında bana neler yapaarrr :)))
Kuzumm insallah sende hamis olup bize msj atarsin ne zor yahu simdi banada 9ay gecmez nasip olursa uzulmeyin hem dusuk hem kimyasal gecirende hams kalabiliyoumutluhatun ve C Cekhu ben ikinizi de yerim :) umut coknsevindim degerlerine gözün aydin kuzum cekhu sende hamis ol grupta kimse kalmasin hamis olmayan bizde el sallayalim size mutlulukla :) ay simdi hamis bi arkadasim mesaj atti cok bulantisi oluyomus bi sey yiyemiyomus inşallah bizim hamislerimiz rahat gecirirler
Aaahh amin canım beniiimmm hep beraber hamiş olalım da bu sefer hamişliğimizi anlatıp beraber de doğuma gidelim inşallaaahhh :))umutluhatun ve C Cekhu ben ikinizi de yerim :) umut coknsevindim degerlerine gözün aydin kuzum cekhu sende hamis ol grupta kimse kalmasin hamis olmayan bizde el sallayalim size mutlulukla :) ay simdi hamis bi arkadasim mesaj atti cok bulantisi oluyomus bi sey yiyemiyomus inşallah bizim hamislerimiz rahat gecirirler
Aay inşallah canım yaa benimde acıyor göğüs uçlarım ama erken gibi geliyor bana yaa psikoljik mi acep :)Sevgili bat arkadasim
İnsallah hamissindir benimde goguslerimin sanki uclari cekiliyo anlamadim sag kasigimda ara ara sancilar oluyo bi de dokuzda uykum geliyo insallah hamisimdir
Amiiiinnn canım amiin inşallah :))Yaa sen cok yasa hemen hamis kal emi kadin dogum uzmani oldum sonuc 894 hamisimdir herhalde daha birakmaz yavrum benii darisi hepinize can arkadaslarim.kimselere solemeden sizlerle paylastim ve cikarsizca dertlerime ortak oldunuz iyiki varsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?