KASİMDA DA HAMİŞ OLAMADİK ARALİK YUZUMUZE GULER İNSALH BUYRUN BURDAN DEVAM EDELİM...

Sweetcim niye canıni skiyorsun zzamanı gelince sende yasicaksin bu duyguyu uüstüne ddüşme desemde kendini odakliyor insan lakin güzel haberlerde bosverdigin zaman çalıyor kapini insalh bir ggün Rabbimol dicek ve olucak

Kizlar gidiyoeum teste ya mutluluk ya hüzün bakalim hangisi olucak dusuk cikarsa degerim zaten olumsuz cunku daha oncede yasamistim iki kez

Tsk ederim canim cok haklisin acele etmek yanlis

Umutcum sonuçları bizede yaz merakla bekliyoruz seni hayırlı haberlerle gel insalh

Kızlar ya ben hep diyorum ya belirti için erken benim için diye, ama bir haftadır sol kasığım özellikle çok ağrıyor.. Son iki gündür iki kasığım+karnımın altı ağrıyor.. Ama ben bunları hep yumurtlama dönemimin belirtisi diye düşünüyorum..
Fakat gelelim bugüne :)
Bugün ağrılarım devam ediyor.. Ayrıca karnım çok şiş.. Ve asıl dikkatimi çeken, benim sol kasığım şiş sanki kızlar.. Ay kist falan olmasın?

Allah korusun kuzum bende karnim sis geliodu zayifim normalde de ne biliyim simdi 894 cikmis sanirimm netten baktim.hastanenin sonuc sitesinden

Allah korusun kuzum bende karnim sis geliodu zayifim normalde de ne biliyim simdi 894 cikmis sanirimm netten baktim.hastanenin sonuc sitesinden
Canım beniimm gözün aydın :)) güzel çıkmış değeriin :)) Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaahh :))) çok sevindim :))

Benimde bugün şişti bi de sert.. Ama bu kasığımdaki şişlik korkuttu beni.. Çok şiş değil gerçi ama yinede ne biliyim aklıma kist ihtimali geldi ben en iyisi önümüzdeki hafta bi dr a gideyim :) 2 hafta oldu gitmeyeli özlemiştir beni :)))))) bela oldum adama :))))

Ya ben seni yerim bende senin gibiyim ozlemistir falan simdi msj atiyim insallah hamissimdir bende fena bas agrisi olmustu sonra.gaz sancilarim ve gaz cikartmalarim acayiptii sislikte gelmisti banada ins hamissindir

Ya ben seni yerim bende senin gibiyim ozlemistir falan simdi msj atiyim insallah hamissimdir bende fena bas agrisi olmustu sonra.gaz sancilarim ve gaz cikartmalarim acayiptii sislikte gelmisti banada ins hamissindir
Ah inşallah canım inşallaaahhh :) bende seni yeriim bal damlıyor ağzından :))
Of vallaha yani şu adet tarihim şaşmamış olsaydı bütün belirtilerim hamilelikle aynı baş ağrısı şişlik kasıklarda ağrı karında ağrı
Amaa daha çok erken bu kadar belirti için hemde :) hani diyelim ki hamile kaldım daha 4. Günü falan olmalı :))))))
E 4 günde beni bu hale getiren 4 yaşında bana neler yapaarrr :)))

umutluhatun ve C Cekhu ben ikinizi de yerim :) umut coknsevindim degerlerine gözün aydin kuzum cekhu sende hamis ol grupta kimse kalmasin hamis olmayan bizde el sallayalim size mutlulukla :) ay simdi hamis bi arkadasim mesaj atti cok bulantisi oluyomus bi sey yiyemiyomus inşallah bizim hamislerimiz rahat gecirirler

Sevgili bat arkadasim
İnsallah hamissindir benimde goguslerimin sanki uclari cekiliyo anlamadim sag kasigimda ara ara sancilar oluyo bi de dokuzda uykum geliyo insallah hamisimdir

Yaa sen cok yasa hemen hamis kal emi kadin dogum uzmani oldum sonuc 894 hamisimdir herhalde daha birakmaz yavrum benii darisi hepinize can arkadaslarim.kimselere solemeden sizlerle paylastim ve cikarsizca dertlerime ortak oldunuz iyiki varsiniz

Ku
Kuzumm insallah sende hamis olup bize msj atarsin ne zor yahu simdi banada 9ay gecmez nasip olursa uzulmeyin hem dusuk hem kimyasal gecirende hams kalabiliyo

Aaahh amin canım beniiimmm hep beraber hamiş olalım da bu sefer hamişliğimizi anlatıp beraber de doğuma gidelim inşallaaahhh :))
Ay bulantı, ağrı, ne varsa çekeriz yani hiç sorun değil :)

Sevgili bat arkadasim
İnsallah hamissindir benimde goguslerimin sanki uclari cekiliyo anlamadim sag kasigimda ara ara sancilar oluyo bi de dokuzda uykum geliyo insallah hamisimdir
Aay inşallah canım yaa benimde acıyor göğüs uçlarım ama erken gibi geliyor bana yaa psikoljik mi acep :)

Yaa sen cok yasa hemen hamis kal emi kadin dogum uzmani oldum sonuc 894 hamisimdir herhalde daha birakmaz yavrum benii darisi hepinize can arkadaslarim.kimselere solemeden sizlerle paylastim ve cikarsizca dertlerime ortak oldunuz iyiki varsiniz
Amiiiinnn canım amiin inşallah :))
Kız sen hamişsin artık tamam tescillendin sen :))) değerlerinde hoop yükseliceeekk ondan sonra hooopp günler geçecek sonra hooooopppp meleğin kucağındaaaa :))) mis kokacak miiiiissss totsunu ısırdığım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…