Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepimiz icin oyle kuzum hep birlikte bebisinin dogumunu da kutlariz insallah arkadasimAmin bitanem insallah hepimiz guzel haberler aliriz valla ne guzel arkdaslsrim oldu benim derdime ortak
İnsallah hayatim allahimm hepimize gostersin saglikla ayrintilari anlatcam sadece test bozuktur diye korkuyorim ama saniyede belirdi diyebilirimHepimiz icin oyle kuzum hep birlikte bebisinin dogumunu da kutlariz insallah arkadasim
Buay klomn kullandım normalde klomnde günü gününe adet gelir derler. Bugün 30. Gunm 1 hftadr aşırı göğüs ve kaşık ayrım var.Nasil suphe anlat canim
Test yap canim klomen hic kullanmadim bilmiyorum ama en iyisi test yapBuay klomn kullandım normalde klomnde günü gününe adet gelir derler. Bugün 30. Gunm 1 hftadr aşırı göğüs ve kaşık ayrım var.
Yaaa canimlarr sizce varmidirr[/QUOhayirli olsun tebrik ederim hamis sayisi gun gectikce artiyor ne guzel
Kizlar bakarmisiniz
HAyirli olsun cok tebrik ederim bu sitede var bir hayir ne mutlu gunden gune hamisler artiyorKizlar bakarmisiniz
Kizlar benim bat 5 aralik butun hamilelik belirtileri var ama bugun test negatif cikti haberiniz olsun eger test yapmak isteyenler varsa sanirim adete 3 4 gun kala yapilmasi gerekiyormusCanım E="umut-90, post: 43748235, member: 718002"]Kalbi hic atmado.gec dollenme.sanmistik patoloji sonucunda 7+5yaziyodu dusuk yaptigimda oyleymis canim güzel düşün güzel olsun insalh Rabbim utandirmasin bizleri
Hayirli haberlerle insallah canmKizlar benim bat 5 aralik butun hamilelik belirtileri var ama bugun test negatif cikti haberiniz olsun eger test yapmak isteyenler varsa sanirim adete 3 4 gun kala yapilmasi gerekiyormus
Canim masallah cok guzel haber simdi kac haftaliksinYumagim çok erken yapmissin balım bende 31 ekimde lekelenmem olunca tahlil verdim negatif çıkti dedim kasım ayindada olmadı bat 5 kasimdi adet belirtilerim vardı umudum olmadığı içinde bu konuyu açtım aralık ayı hamisi oluruz diye neyse 5 kasım günü adet gelmeyince akşamına idrar testi yaptım oda negatif hatta kocaman tek çizgi hanı ihtimal bile yok dedim kendi kendine stres yaptın adetgecikti 1 ay öncesinde kurtaj olduğum için Günlerim saati diye düşündüm sonra 4 gün daha geçti halen olmayınca son bir kez daha yyaptım idrar testi ve sonuç çift çizgi gözlerine inanamadim demem o ki döllenmeyle alakalı fakat net sonuç için adet günü mutlaka geçsin canım insalh bu başlık sanada uğurlu gelir
Aslında dediğin gibi canım döllenmenin ne zaman olduğunu biz bildiğimizi sanıyoruz ama bilmiyoruz :) zaten o yüzden iki günde bir ilişki öneriyorlar.. Ama yine de belli olmuyor..Yumagim çok erken yapmissin balım bende 31 ekimde lekelenmem olunca tahlil verdim negatif çıkti dedim kasım ayindada olmadı bat 5 kasimdi adet belirtilerim vardı umudum olmadığı içinde bu konuyu açtım aralık ayı hamisi oluruz diye neyse 5 kasım günü adet gelmeyince akşamına idrar testi yaptım oda negatif hatta kocaman tek çizgi hanı ihtimal bile yok dedim kendi kendine stres yaptın adetgecikti 1 ay öncesinde kurtaj olduğum için Günlerim saati diye düşündüm sonra 4 gün daha geçti halen olmayınca son bir kez daha yyaptım idrar testi ve sonuç çift çizgi gözlerine inanamadim demem o ki döllenmeyle alakalı fakat net sonuç için adet günü mutlaka geçsin canım insalh bu başlık sanada uğurlu gelir
Dusunmeden edemiyoruz iste canim Allah hepimize bu duyguyu nasip etsin insallah ama sen cok erken yapmissin testi insallah adet omazsin da bebisin gelir sagliklAslında dediğin gibi canım döllenmenin ne zaman olduğunu biz bildiğimizi sanıyoruz ama bilmiyoruz :) zaten o yüzden iki günde bir ilişki öneriyorlar.. Ama yine de belli olmuyor..
En yakın arkadaşım adetinden bir gün önceki ilişkisinde hamile kaldı ve üstüne de adet oldu her zamanki gibi..
Aslında bu hesap kitap olaylarına bu kadar kaptırmamak lazım..
Eğer iki taraftada sorun yoksa, akışına bırakmakta fayda var.. Stres herşeyde olduğu gibi bu işinde en büyük düşmanı..
Herkesden aynı şeyi duyuyorum; hiç beklemediğim ay hamile kaldım.. Demek ki düşünmemek lazım.. Zor tabi :) bende düşünmeden edemiyorum ama olabildiğince bu işi Allah'a havale etmekte fayda var..
O zaten doğru zamanda olması gerekeni gerçekleştiriyor
Tabi canım benimde düşünmeyin dediğime bakma.. Benimde düşünmediğim bir anım geçmiyor :)Dusunmeden edemiyoruz iste canim Allah hepimize bu duyguyu nasip etsin insallah ama sen cok erken yapmissin testi insallah adet omazsin da bebisin gelir saglikl
Amiin aa ben yaptin sandim canm allah hayirlisiyla nasip etsin bende kan vermeye gidicem bugun ama bi kac gun daha beklesemmi bilemedimTabi canım benimde düşünmeyin dediğime bakma.. Benimde düşünmediğim bir anım geçmiyor :)
Ben test yapmadım canım :) adetim geçmeden yapam :)
Amin hepimiz biran önce kavuşuruz inşallah :)
Bence ver canım çift çizgi çünkü.. Hem ona göre de doktorunu ararsın bi kontrole gidersin..Amiin aa ben yaptin sandim canm allah hayirlisiyla nasip etsin bende kan vermeye gidicem bugun ama bi kac gun daha beklesemmi bilemedim
iBence ver canım çift çizgi çünkü.. Hem ona göre de doktorunu ararsın bi kontrole gidersin..
Canım benim korkmakta haklısın yaşadıkların kokay değil.. Ama bu sefer öyle olmayacak bak görürsün :) herşey yolunda gidecek :) değerlerin çok güzel çıkacak :) güzel düşün güzel olsun demişler di mi :) sende güzel düşün ki güzel olsun herşey :)Hep erken farkettigim icinyukselmesini beklemistim sinuclar husran olunca korkuyorum acikcasi ama hicte idrarda bu kadar belli olmamiati daha once silikti bu cok net bilmiyirm cnm korkuyorm ya
i
Amin canım inşallah :) gelişmelerden haberdar et bizi de :)Valla sayenizde oyle dusunuyorim canim Allah saglikli bir sekildr hepimize nasip etsin insallah