KASİMDA DA HAMİŞ OLAMADİK ARALİK YUZUMUZE GULER İNSALH BUYRUN BURDAN DEVAM EDELİM...

Toto acimasi haric benzer belirtiler bendede var sag kasigim 4 5 gundur fena sanci yapiyo ara ara bazen ikisindede oluyor am goguslerim berbat yani yururken bile hissedebiliyorum bazen normalde gogus acimasi bende adetten 3 4 gun once baslardi ama bu kez hem erken basladi hemde siddeti artti birde akintim hic olmazdi simdi beyaz kivamli bir akinti oluyor kokusuz cok degil ama belli oluyor vede alt karnimda kasigima dogru bir hassasiyet olustu bilmiyorum ama ban normal gelmedi gebelikten cok ciddi supheleniyorum ama beklemkten baska carem yok

kç gün var bata

döngün kaç? soruom ama kesin bişi söyleyebilmek için döngün ve yumurtlama tarihin
Dongum her ayin 4 veya besi yani 30 gunde duzenli adet oluyorum ama ne zaman yumurtlama oldugunu bilemem ki ben adet bitiminden sonra gun asiri beraberlik yasadik ama en sonunda 19 unda son verdim devam etmedim sonrasinda yavas yavas bu belirtiler olusmaya basladi

Canımm benim yeni gördüm. Çok sevindim gerçekten çok mutlu oldum senin adına. Hayırlı olsun bebeğin. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Kızlar günaydın :)
Yeni konu açmak yerine burada sizlere sorayım diye düşündüm yardımcı olursanız sevinirim..

Benim adetim çok düzenlidir.. Bu ay diyelim 25inde adet olduysam bir sonraki ay da 25inde gelir.. Ne gün başladıysa; örn cuma başladı diyelim bir sonraki cuma biter.. İlk dört gün yoğun gelir sonra azalır.. Bu hep böyle olmuştur..

Bundan 3 ay öncesine kadar adet tarihim 21iydi.. Ekimde 17sinde geldi..
Kasımda da 9unda geldi..

17sinde her zamanki gibi adet oldum..
Fakat bu ay hem çok erken geldi, hemde ilk üç gün çok az, iki gün yoğun geldi ve bitti..

Doktora gittim bir sorun yok dedi çok şükür..

Fakat benim sorunum şu; yumurtlama günlerim şaştı benim..
Telefonda bir uygulama var onu kullanıyorum hesap yapmak için..
Onda şöyle gözüküyor, ekim ayında reglimin son iki günüde dahil olmak üzere 4 gün yumurtlama günümmüş.. Ve biz eşimle geçen ay adetim bittiğinde birlikte olmuştuk..
Ama sonra da 9 kasımda bu garip adeti oldum.. Ki doktorda bir şey görmedi..

Bu ay da yumurtlama günümü, 22-25 kasım olarak gösteriyor.. Fakat benim 18 kasımdan beri sol kasığımda ağrı var.. Hatta o gün sofrayı toplarken topalladım bacağım acıdı.. Son iki gündür de her iki kasığım acıyor ve karnımın altı acıyor.. Dün dik yürüyemedim acıdan,geriliyor sanki kasıklarım..

Ben yumurtlama ağrısı da hiç yaşamam..

Çok uzun oldu özür dilerim, hemen toparlıyorum :)
Sorum şu, benim şuan yaşadığım bu ağrılar neyin nesi sizce?

Bu arada yeni bat9 aralık diye düşünüyorum..

Kizlar ben de de kansizlik ve b12 eksikligi vardi doktora gittim testlerimi yenilemek icin o gebelikte istedi bat9 aralik gebelik varsa kanda bu kadar erken belli olur mu?

Hormon diye yazdirdi ama sanirim gebelik dedim kendi kendime
eger bu kadar erken cikmiyorsa uzulurum yine de

Kizlar ben de de kansizlik ve b12 eksikligi vardi doktora gittim testlerimi yenilemek icin o gebelikte istedi bat9 aralik gebelik varsa kanda bu kadar erken belli olur mu?
Sat ne canım? Bi de ne zaman ilişkiye girdiniz?
Benimde bat 9 aralık.. Daha çok erken diye düşünüyorum bende..

Ya doktorda ne bilsin benim gebelik istedigimi adam butun testleri istedi
14. Banyo yaptim ilk o gun oldu iliski sonra iki gun arayla oldu canim

Ya doktorda ne bilsin benim gebelik istedigimi adam butun testleri istedi
14. Banyo yaptim ilk o gun oldu iliski sonra iki gun arayla oldu canim

Yok canım gebelik testi farklı..
Ayrıca doktorun bebek istediğini neden bilmiyor anlamadım?
Ben ic hastaliklarina gittim ben de kansizlik bi de b12 eksikligi vardi normale donmus mu yoksa yine dusuk mu diye gittim doktor da butun testleri istedi hormonda yzdirdi
Yani kadin doguma gitmefim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…