kç gün var bataToto acimasi haric benzer belirtiler bendede var sag kasigim 4 5 gundur fena sanci yapiyo ara ara bazen ikisindede oluyor am goguslerim berbat yani yururken bile hissedebiliyorum bazen normalde gogus acimasi bende adetten 3 4 gun once baslardi ama bu kez hem erken basladi hemde siddeti artti birde akintim hic olmazdi simdi beyaz kivamli bir akinti oluyor kokusuz cok degil ama belli oluyor vede alt karnimda kasigima dogru bir hassasiyet olustu bilmiyorum ama ban normal gelmedi gebelikten cok ciddi supheleniyorum ama beklemkten baska carem yok
Tam on gun var 5 aralikkç gün var bata
hııı yumurtlayalı kaç gün olduTam on gun var 5 aralik
7 ila 10 gun arasi sanirimhııı yumurtlayalı kaç gün oldu
döngün kaç? soruom ama kesin bişi söyleyebilmek için döngün ve yumurtlama tarihin7 ila 10 gun arasi sanirim
Dongum her ayin 4 veya besi yani 30 gunde duzenli adet oluyorum ama ne zaman yumurtlama oldugunu bilemem ki ben adet bitiminden sonra gun asiri beraberlik yasadik ama en sonunda 19 unda son verdim devam etmedim sonrasinda yavas yavas bu belirtiler olusmaya basladidöngün kaç? soruom ama kesin bişi söyleyebilmek için döngün ve yumurtlama tarihin
Hayırlısı bakalm yarn dr a gidicemEsimin arkadasinin da beş yasinda kizi var.ikinciyi isteyip baslamislar calismaya.tam 1 sene olmus yok.tam dr.a gideceklerken yenge hamile kaldi:)
Canımm benim yeni gördüm. Çok sevindim gerçekten çok mutlu oldum senin adına. Hayırlı olsun bebeğin. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.kızlarr yumurtlamanın 7.günde rahimde bi kasılma vardı ertesi günde totom acıodu baktım rahim genişlemesi yada magnezyum eksikliği yazıodu ... bende magnezyum eksikliğidir dedim sade soda içtim ertesi gece yumurtlamamın 9.cu günüydü o gece kasık ağrısıyla uyandım baya sancılı bi ağrı karın içine yayılan anlık bişidi en fazla 5-6dakika sürmüştüe ama feciydi sol dan daha çok geliodu ağrı... ertesi gün sol kasığıma sancıgiriodu(perşembe günü). bende buyüzdrn cuma test yaptım negatif.. cumarteside aynı sacı sağ göğsüme giriodu.zaten göğüs ağrım adet olduğumdan beri var ve adet olduğum gün adetim peltelipelteli ve koyu kıvamlı kokuluydu.... bide küçük tuvaletim köpüklü köpüklü bayağıdır ...dünden beride göğüs uçlarım acıo adet olmadan 5-10 gün önce acımya başlardı.. şimdi dün acımaya başladı.. öle işte hapşurduğumda bi titremede var sol kasığımda... adetimde dündü gecikti bugünde gelmedi
belirtilerşm bunlardııı kopyala yapıştır yaptım yazmaya uğraşamadım önceden yazmıştım
Sat ne canım? Bi de ne zaman ilişkiye girdiniz?Kizlar ben de de kansizlik ve b12 eksikligi vardi doktora gittim testlerimi yenilemek icin o gebelikte istedi bat9 aralik gebelik varsa kanda bu kadar erken belli olur mu?
Yok canım gebelik testi farklı..Hormon gebelik testi mi oluyor peki arkadaslar
Ben ic hastaliklarina gittim ben de kansizlik bi de b12 eksikligi vardi normale donmus mu yoksa yine dusuk mu diye gittim doktor da butun testleri istedi hormonda yzdirdiYok canım gebelik testi farklı..
Ayrıca doktorun bebek istediğini neden bilmiyor anlamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?