- 30 Ekim 2015
- 370
- 549
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiin canim.insallah yerlesme kanamasidirbluediamond04 .!.:Kizlar bat 4 aralikti ama ben hastalandim sabah bi leke geldi yerlesme kanamasidir diye heveslendim. Simdi karnim agriyor yine leke gelmis hastalandim. Moralim bozuldu ama vardir bi hayir napalimm. Allah ne zaman ol derse o zaman olacak.
Ayni gunu bekliyoruzz seninle.test yapsammi diyorum sence ?Kizlar 29kasim regl günüm bekliyorum sabirsizlikla o günü,benle ayni gün olan varmi bekleyen, rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin,her ay regl oluyorum her ay kayip geliyo, rabbim ne zaman isterse o zaman olacak ama nefis durmuyo ve her ay umudum azalmiyo artiyo herkes beklemedigi anda hamile oldugunu söylüyo ama ben her ay beklenti icindeyim
Canim ayni seyi bende yasadim hatta erken oldugunda bir hafta sonra olmustu bende gittim doktora sorun yok dedi aonra gebelik belirtilerinin aynisini yasamaya basladim kasik agrisi gogus hassasiyeti vs. Hatta reglim de 4 gun gecikti ama bebis yoktu umarim sende durum farkli olur hatta bendr alt karnim tas gibiydi ama sanirim bunlarin hepsi duzenim bozuldugu icin oldu sende de duzen bozulmasından da olabilir ama bebisten olmasini tercih ederiz :)Kızlar günaydın :)
Yeni konu açmak yerine burada sizlere sorayım diye düşündüm yardımcı olursanız sevinirim..
Benim adetim çok düzenlidir.. Bu ay diyelim 25inde adet olduysam bir sonraki ay da 25inde gelir.. Ne gün başladıysa; örn cuma başladı diyelim bir sonraki cuma biter.. İlk dört gün yoğun gelir sonra azalır.. Bu hep böyle olmuştur..
Bundan 3 ay öncesine kadar adet tarihim 21iydi.. Ekimde 17sinde geldi..
Kasımda da 9unda geldi..
17sinde her zamanki gibi adet oldum..
Fakat bu ay hem çok erken geldi, hemde ilk üç gün çok az, iki gün yoğun geldi ve bitti..
Doktora gittim bir sorun yok dedi çok şükür..
Fakat benim sorunum şu; yumurtlama günlerim şaştı benim..
Telefonda bir uygulama var onu kullanıyorum hesap yapmak için..
Onda şöyle gözüküyor, ekim ayında reglimin son iki günüde dahil olmak üzere 4 gün yumurtlama günümmüş.. Ve biz eşimle geçen ay adetim bittiğinde birlikte olmuştuk..
Ama sonra da 9 kasımda bu garip adeti oldum.. Ki doktorda bir şey görmedi..
Bu ay da yumurtlama günümü, 22-25 kasım olarak gösteriyor.. Fakat benim 18 kasımdan beri sol kasığımda ağrı var.. Hatta o gün sofrayı toplarken topalladım bacağım acıdı.. Son iki gündür de her iki kasığım acıyor ve karnımın altı acıyor.. Dün dik yürüyemedim acıdan,geriliyor sanki kasıklarım..
Ben yumurtlama ağrısı da hiç yaşamam..
Çok uzun oldu özür dilerim, hemen toparlıyorum :)
Sorum şu, benim şuan yaşadığım bu ağrılar neyin nesi sizce?
Bu arada yeni bat9 aralık diye düşünüyorum..
AaaCanim ayni seyi bende yasadim hatta erken oldugunda bir hafta sonra olmustu bende gittim doktora sorun yok dedi aonra gebelik belirtilerinin aynisini yasamaya basladim kasik agrisi gogus hassasiyeti vs. Hatta reglim de 4 gun gecikti ama bebis yoktu umarim sende durum farkli olur hatta bendr alt karnim tas gibiydi ama sanirim bunlarin hepsi duzenim bozuldugu icin oldu sende de duzen bozulmasından da olabilir ama bebisten olmasini tercih ederiz :)
İnşallah kuzum bende aynen cok duygusal ve sinirli oluyorum zavalli kocacigima aciyorum :) o donemde de oyle oldum kocam gobegimi falan seviyodu hamileyim sandi baya iyice sinirlendim tabi :) inşallah guzel haberlerle gelirsin sen ben bu ay gelemedim onumdeki maçlara bakıyorum :)Aaa
Aslında çok doğru söylüyorsun yani olması gereken adet tarihim 17 kasım olduğu için böyle oluyor çünkü daha belirti olması için çok erken ve zaten çok uzun yazdığım için daha da uzatmamak için çok fazla detaya girmedim ama adet dönemimde ben duygusal ve oldukça sinirli olurum :) şuan aşırı duygusalım mesela :) şimdi taşlar yerine oturdu
Tabikide hamile kalmayı aşırı istiyorum ama boş yere kendimi ümitlendirmekten yoruldum..
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah ve en kısa sürede müjdeli haberler verelim birbirimize inşallah
Amin canım inşallah :) evet bende iki günde bir taktiğini yapıyorum bakalım tutarsa :))İnşallah kuzum bende aynen cok duygusal ve sinirli oluyorum zavalli kocacigima aciyorum :) o donemde de oyle oldum kocam gobegimi falan seviyodu hamileyim sandi baya iyice sinirlendim tabi :) inşallah guzel haberlerle gelirsin sen ben bu ay gelemedim onumdeki maçlara bakıyorum :)
Benim de regl dun bitti cocuk icin ara verelim dedim ama yalan tabi zorunluluk hissetmesin istiyorum iki gunde biri uygulayacagim bende bu ay :)Amin canım inşallah :) evet bende iki günde bir taktiğini yapıyorum bakalım tutarsa :))
Hayirli ugurlu olsun caniimm foto gonder bizde goreliimm :) bat gecmis miydi ay heyecanlandim :)Kizlarrrr cift cizgi gordummm
Bende söylemedim iki günde bir yapıcaz diye :) o zaman görev gibi algılar diye :) çaktırmadan sırnaşıyorum :) ama şaşırıyor tabi niye bu kadar sık yapıyoruz diye :))))Benim de regl dun bitti cocuk icin ara verelim dedim ama yalan tabi zorunluluk hissetmesin istiyorum iki gunde biri uygulayacagim bende bu ay :)
Canım tebrik ederiiimmmm sağlıkla kucağına al inşallaahhKizlarrrr cift cizgi gordummm
Gecmedi ama tam 3 gun var ama kimyasal gebelik yasadim duzensizlestmHayirli ugurlu olsun caniimm foto gonder bizde goreliimm :) bat gecmis miydi ay heyecanlandim :)
Oh maşallah baya çift çizgi :)) yarın hemen kan vermeye :)) sonra da bize haber vermeye :))Kizlar bakarmisiniz
Yaaa canimlarr sizce varmidirrOh maşallah baya çift çizgi :)) yarın hemen kan vermeye :)) sonra da bize haber vermeye :))
Umutcum fotosunu at bizde bakalım canım hadi hayırlısı olsun diuelimfotosuni post: 43746938 .!.:Kizlarrrr cift cizgi gordummm
Testte çift çizgiyi bende gayet net görüyorum canım :)) vardır tabi içini ferah tut :)) yarın kan testini mutlaka yaptır amaYaaa canimlarr sizce varmidirr