Canımmmm çok sevindiim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn :) canım benim çok mutlu oldum inan :)) harika haber bu :)))hayalim16 bebekiimmm hcgm :100
aminn cnmm çokk saoll darısı isteyn herkesiin başınaaaCanımmmm çok sevindiim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn :) canım benim çok mutlu oldum inan :)) harika haber bu :)))
Amin inşallah :)aminn cnmm çokk saoll darısı isteyn herkesiin başınaaa
Hayirli olsunnnnn :) allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasib etsin canimhayalim16 bebekiimmm hcgm :100
Sagol canim benim ama galiba bende yakinda katilcam araniza belirtiler var ama umutlanmak istemiyorum umarim rahat bir hamilelik gecirirsin canimYumagim güzel dileklerin için tesekkur ederim canım gün gelir bende sizlerin mutluluğunuza ortak olurum i insalh buarada diğer anniş adayları yumyum donemlerinizi iyi değerlendirin.ki bat zamanı bebis haberleri cogalsin emin olun ben sizden daha heycanliyim ve hayırlı haberlerinizi dört gozle bekliyorum canlarim dualarim sizinle
Mrb tubish seninde bebegin hayirli olsun cok sevindim sende cok istiyordun dua ediyordun bak allah gonlune gore verdi darisi bizlerin basina belki bende yakinda guzel haber verebilirilm ama suan birsey soylemek icin erken batim 5 aralik buyuk gunhayalim16 bebekiimmm hcgm :100
Canim hayirli olsunaminn cnmm çokk saoll darısı isteyn herkesiin başınaaa
Hayurlusı olsunn inşallah sağlıkla kucağına da alırsınhayalim16 bebekiimmm hcgm :100
Kesinlikle ugurlu geliyor bence beniMm bat 5 aralik ama cok acayibim hiC bu kadar net belirtilerim olmamisti ama yinede emin olamam allah biliyor suan gercegi beklemekten baska care yokVallaha bu konu uğurlu geliyor :) başta konu sahibi olmak üzere birçok kişinin mutlu haberlerini aldık.. İnşallah darısı bizim de başımıza :) benim daha çok var bat 9 aralık :) ama çalışmalara devam :)) şuan her ne kadar oram ağrıyor buram ağrıyor desem de kendimi kaptırmamaya çalışıyorum çünkü daha çok erken.. Büyük ihtimal yaşadıklarım psikolojik :) tek umudum çalışmalar :) ve son iki aydır düzensiz gelen adetim :)
İnşallah canım :) iki günde bir ilişkiye giriyoruz bu ay.. Kocaya çaktırmıyorum ben durumu :)) adam görev gibi algılamasın diye ama bu seferde noldu sana diyor :))))))) ay napıyım ama hiç böyle denememiştik :) hep denk gelirse havasındaydık :) bu ay kafama koydum iki günde bir yapıcam diye :) bakalım artık.. Biz üstümüze düşeni yapıyoruz gerisi Allah'a kalmışCekhucm emin ol sanada uğurlu gelicek tatlım çalışmalara devam et ve yumurta gününden iki gün önce beraber ol ki rahimde hazır olsun meniler bebis şansını arttirirsin allahın izniyleggüzel haberlerini alicaz tatlim
Aynen canım beklemek zorundayız :) şuan ne test yapsak boş :))Kesinlikle ugurlu geliyor bence beniMm bat 5 aralik ama cok acayibim hiC bu kadar net belirtilerim olmamisti ama yinede emin olamam allah biliyor suan gercegi beklemekten baska care yok
Tsk ederim canim insallah zaten sonucu bir ogreneyim hemen ilk buradan paylasicamAynen canım beklemek zorundayız :) şuan ne test yapsak boş :))
Senin benden önce :) umarım seninde güzel haberlerini alırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?