Bakalim sonuclari ve degisimleri paylasalim birbirimizle insallahAynen canım yine adet günü bekleme derdi başladı :))) napalım artık başka çare yok :) ve daha çok var bata9 aralık benim.. Senin ne zaman?
Aay evet paylşalım mutlaka :)) süper denk gelmiş :)) bat arkadaşıııımmmmm :))))Bakalim sonuclari ve degisimleri paylasalim birbirimizle insallah
bende gec yumurtladıgım ıcın 28-29 u gıbı adet tarıhım canım..Kizlar 29kasim regl günüm bekliyorum sabirsizlikla o günü,benle ayni gün olan varmi bekleyen, rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin,her ay regl oluyorum her ay kayip geliyo, rabbim ne zaman isterse o zaman olacak ama nefis durmuyove her ay umudum azalmiyo artiyo herkes beklemedigi anda hamile oldugunu söylüyo ama ben her ay beklenti icindeyim
Canim 6aydir deniyorum aynen benimde hic problemim yok ama olmuyobende gec yumurtladıgım ıcın 28-29 u gıbı adet tarıhım canım..
kac aydır denıyorsun. valla benım hıcbır problemım olmamasına rağmen umudum artmıyor , azalıyor
bende gec yumurtladıgım ıcın 28-29 u gıbı adet tarıhım canım..
kac aydır denıyorsun. valla benım hıcbır problemım olmamasına rağmen umudum artmıyor , azalıyor
10. ay bu ay canım..Canim 6aydir deniyorum aynen benimde hic problemim yok ama olmuyogecen ay catlatma ignesi vurunmama ragmen gebelik olmadi umudum aralikta bakalim
6aydir deniyorum canim sen ne zamandir deniyosesimisperm hizi biraz azmis ama doktor dediki olmamasina engel olacak kadar az degil dedi, gecen ay catlatma igbesi
canım benimde senin gibi sanırım eşimin sperm hızı düşük benim doktoroum olmaması için sebep yok dedi bu değerlerle olur dedi ama yok halaCanim 6aydir deniyorum aynen benimde hic problemim yok ama olmuyogecen ay catlatma ignesi vurunmama ragmen gebelik olmadi umudum aralikta bakalim
6aydir deniyorum canim sen ne zamandir deniyosesimisperm hizi biraz azmis ama doktor dediki olmamasina engel olacak kadar az degil dedi, gecen ay catlatma igbesi
stres doğrı etkılıyor ama. ben pek streslı de degılım. ama yıne de olmuyor :)selam kızlar bende geldimm.benimde bir yıllık bir denemem var doktorlarada gittik eşimde varikosel ve biraz sprem düşüklüğü var ama doktorlar bu değerlerle olması lazım dedi.en son artık tüp bebek merkezine gittim dün.doktora sonuçları gösterdik bir sürü test verdi dışarda yaptırın gelin dedi adet günü yumurtlamama bakıcak.sprem tsti istedi..olmayacak gibi bir tablon yok dedi eşim dedi çok üzülüyor doktor bey aglıyor diye doktor çok kızdı...allaha karşı geliyorsun yapma olmamış can için üzülüyorsun ya olsa ona üzülsen daha zor dedi.tüp bebek yapsak bir ton paran boşa gider dedi hereyin başı stres dedi...ve bende artık dualarda arıcam huzuru.kafada kurmakla yol alınmıyor.allahım hepimize nasi etsin inşallh
yani bende 7/24 düşünüyo değilim ilişki sırasındada aklıma tkamıyorum yani ama doktor öyle diyor işte.stres doğrı etkılıyor ama. ben pek streslı de degılım. ama yıne de olmuyor :)
tabi. bende kendimce dusunmuyorum diyorum ama. korunmadıgımız surece ne kadar kafadan atabilirki insanyani bende 7/24 düşünüyo değilim ilişki sırasındada aklıma tkamıyorum yani ama doktor öyle diyor işte.
Amiinnnn ecmainAralık ayında göbişlerimiz dolsun inşallh
Kızlar ne kadar gençsiniz ne mutlu size.tubish yazdiklarini okudum hep canım.önünde o kadar zamanın var ki...ve hamile kalabildiğini de biliyorsun.lütfen bize uğramaz goremeyiz o günleri tarzi dusunme konusma.isyana girer mazallah.Allah planlayicidir.biz usteyince degil o ne zaman isterse gelecek bebişler.lütfen tevekkül et sabır et lütfen canım.bak bu sözlerimi de Allah cıkardı karsına20 yaşındayım 8aylık evliyim severek evlendim ailem başkasına vericekti eşimde bırakmam dedi bastı nikahı.. daha anne olmak kısmet olmadı geçen ay bebeğim 5haftallıkken düştü kimyasal gebelik dendi nasibimde bu varmış dedim . bebek çok istememe rağmen bu ay korunmasamda stres yapmıorum nedense belki bat günü gelmediği içindir
ben ölemi demişim bugune kadr hiç demedim belki bugun deil ama elbet birgün anne olucam bn asla isyan etmedm etmemde rabbimden gelen başımın üstüne hamil kalabildiğimi bilmek bişi deiştirmiyo sonuçta rabbim nezmn verirse ozmn olucak . tşkler yorumunuz için..Kızlar ne kadar gençsiniz ne mutlu size.tubish yazdiklarini okudum hep canım.önünde o kadar zamanın var ki...ve hamile kalabildiğini de biliyorsun.lütfen bize uğramaz goremeyiz o günleri tarzi dusunme konusma.isyana girer mazallah.Allah planlayicidir.biz usteyince degil o ne zaman isterse gelecek bebişler.lütfen tevekkül et sabır et lütfen canım.bak bu sözlerimi de Allah cıkardı karsına
Esimin arkadasinin da beş yasinda kizi var.ikinciyi isteyip baslamislar calismaya.tam 1 sene olmus yok.tam dr.a gideceklerken yenge hamile kaldi:)Kızlar ya gece gece iyice psikolojim bozuldu aylardır denememe rağmen ikinci çocuğum henüz nasip olmadı 4 yaşında bir kızım var ama ikinciyi çok istiyorum kızıma kardeş evimize yeni bir ses nefes her ay hüsran bu ayda öle oldu reglmn 3.günü bugün biter bitmez dr a gidecem çok sıkılıyorum artk rabbim hayırlısıyla bize de bir evlat nasip eder inşallah sağlıklı bir şekilde bende tekrar anne olmak istiyorum kızım yalnz büyümesin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?