KASİMDA DA HAMİŞ OLAMADİK ARALİK YUZUMUZE GULER İNSALH BUYRUN BURDAN DEVAM EDELİM...

Hnf sllms canım bende anlamadım valla bisey beta HCG 4719 du ama çok küçüktü belkide oyuzden öyle dedi yada bir sorun var allah korusun

COK TŞK EDERİM CANIM..1 HAFTA DAHA BEKLİCEM..KIRMIZI KARTI GÖRMEZSEK TESTİ YAPARIM ARTIK..ALLAHIM HERKESE HAYIRLI BEBİŞLER NASİP ETSİN..:)

Kızlar ya gece gece iyice psikolojim bozuldu aylardır denememe rağmen ikinci çocuğum henüz nasip olmadı 4 yaşında bir kızım var ama ikinciyi çok istiyorum kızıma kardeş evimize yeni bir ses nefes her ay hüsran bu ayda öle oldu reglmn 3.günü bugün biter bitmez dr a gidecem çok sıkılıyorum artk rabbim hayırlısıyla bize de bir evlat nasip eder inşallah sağlıklı bir şekilde bende tekrar anne olmak istiyorum kızım yalnz büyümesin istiyorum

Günaydin Hanımlar kontrolden geliyorum çok sukur haftamiz belli oldu 4 +4 günlükmus melegim kesemizde netlesmis 10 gün sonra kalp atışlarını duyabilirz dedi allahın izniyle o gunleride gorur sizinle paylasirim Rabbim tez vakitde sizede meleklerinize kavuşmayı nasip etsin insalhhhh AMİNN.

Günaydın canım :) ne mutlu sanaa :)) Allahım sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin :)

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Tebrikler canim. Allah saglikla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza inşallah

Cok sevindim kuzucugum gobusunu sev bizim icin bir suru teyzesi oldugunu bilsin yavru kus :)

,

ALLAH ŞİMDİDEN ANNELİ BABALI BÜYÜTSÜN..DARISI BİZLERE İNŞALLAH...

Tebrikler canım. Sevindim senin adına. Sağlıkla gelir inşallah bebeğin.

Yumurtlama dönemindeyim kızlar. Bakalım gelicek mi mutlu haber.
Birde çok akıntım oldu 2 gündür bu dönemde sizlerde de oluyor mu böyle?

İyi dileklerde ve temennilerde bulunan tüm anniş adaylarına çok ama çok tesekkur ediyorum gün.gelicek bu topik te sizin mutluluğunuz benimde mutlulugum olucak bende size iyi dileklerimi buradan yazicam ve hamislik sürecini beraber geciricez allah heoinizden razıolsun rabbim kucaklarimizi boş birakmasin insalh dualrim.dasiniz canlar

kızlarr yumurtlamanın 7.günde rahimde bi kasılma vardı ertesi günde totom acıodu baktım rahim genişlemesi yada magnezyum eksikliği yazıodu ... bende magnezyum eksikliğidir dedim sade soda içtim ertesi gece yumurtlamamın 9.cu günüydü o gece kasık ağrısıyla uyandım baya sancılı bi ağrı karın içine yayılan anlık bişidi en fazla 5-6dakika sürmüştüe ama feciydi sol dan daha çok geliodu ağrı... ertesi gün sol kasığıma sancıgiriodu(perşembe günü). bende buyüzdrn cuma test yaptım negatif.. dünde aynı sacı sağ göğsüme giriodu.zaten göğüs ağrım adet olduğumdan beri var ve adet olduğum gün adetim peltelipelteli ve koyu kıvamlı kokuluydu.... bide küçük tuvaletim köpüklü köpüklü bayağıdır ...dünden beride göğüs uçlarım acıo adet olmadan 5-10 gün önce acımya başlardı.. şimdi dün acımaya başladı.. öle işte hapşurduğumda bi titremede var sol kasığımda

benimde bu ay bat 27. 4 yaşında bir oğlum var ama yinede çok heyecanlıyım.test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Valla ben 10 gün önceden test yapmaya basladim
Hala tık yok. 1 tane erken gebelik testim var onu yarin ya da sali sabah yapicam

Ay çok enterasan toto acıması bende de olmuştu ama hiç internete bakmak aklıma gelmedi :) oturduğum yer yüzündendir diye düşündüm meğer toto acıması diyip geçmemek lazımmış :)

Ay çok enterasan toto acıması bende de olmuştu ama hiç internete bakmak aklıma gelmedi :) oturduğum yer yüzündendir diye düşündüm meğer toto acıması diyip geçmemek lazımmış :)
benm bayaa acıodu ama sabahtan başladı yataktan kalkınca ertesi sabaha kadr sürdü acısı erteesi sabhta sadece sol tarafı acıodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…