KASİMDA DA HAMİŞ OLAMADİK ARALİK YUZUMUZE GULER İNSALH BUYRUN BURDAN DEVAM EDELİM...

Tubisihm daha keseyi görmedik bakalım nezaman gösterecek kendini sabırla bekliyorum nefertiti hoşgeldin aramıza ben ara kanama duydum ama yaşamadığım için bir bilgim yok canim

Yaaaa ondan mı yani bunlar
Bende heyecan yaptım burda
kız normal vücut sıcaklığı ,35 ile 36 arasındadır .. ayrıca süpğrdge yapınca kasık ağrım var . dün kaynanam soğan kavuruodu kokusundan midem bulandı o derece bişi ler var ara sıra karnıma ağrı girmeye başladı

Tubisihm daha keseyi görmedik bakalım nezaman gösterecek kendini sabırla bekliyorum nefertiti hoşgeldin aramıza ben ara kanama duydum ama yaşamadığım için bir bilgim yok canim
inş yakın zamanda gösterir kerata :)

Saol canim doktora gittim sorun yok dedi ama yumurtlama tarihim değişti mi ya da bu ay gebelik sansim var mi bilemiyorum senin de bebisin hayirli olsun saglikla alin kucaginiza inşallah canim

Anladım canım benim. Adet günün yaklaşsın da bi belli olur bakalım.

Kizlar bat 17 kasim ama dayanamayip bugun erken gebelik testi yaptim sonuc tabi ki negatif artik umutlarimiz araliga kaldi insallah sizlerin guzel haberlerini duyarim bu ay hayirli cumalar hepinize

Nefertiti umudunu yitirme canım benim bende lekelenmem var diye batıdan 10 gün önce kan verdim negatif sonra batım 5 kasimdi o günde gelmeyince idrar testi yaptım 0da negatif dedim bugün yarın gelir 4 gün daha gelmeyince 9 kasımda tekrar idrar testi yaptım pozitiffff buna istinaden derim ki en sağlıklı sonuç adet günü geçecek ozaman alirsin

Dogru soyluyosun canim en iyisi beklemek ama butun belirtiler olunca hamile olmadigima gore regl olacagim gibi geliyo olsun demek ki bu ay vakti degilmis saglikla gelsin de ne zaman gelirse gelsin kuzum

Regl ile gebelik belirtisini ayırt edemezsin canım ben bir tecrübe yaşamama rağmen halen ayırt edemiyorum güzel düşün güzel olsun güzel haberlerini bekliyorum mutlaka gelişmelerden haberdar et bizi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…