- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
- 73
öle malesef ogitti arttık gittiği yerde mutlu olsun....Normal canım öyle hissetmen çünkü meleğin oldu bir tane ondan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öle malesef ogitti arttık gittiği yerde mutlu olsun....Normal canım öyle hissetmen çünkü meleğin oldu bir tane ondan
Evet canım mutlu olsun..öle malesef ogitti arttık gittiği yerde mutlu olsun....
anladm cnm seni gayet anlıorum vajinusmus kötü bişi ..beni nekadr anlıcan dersen ilk zamanlar bende eşimi itmeye çalışıodum kasılıo dum resmen kasılıodum ya bilerk olmayn bişidi korunduğumuz aylarda daha ilk başlarda kasıodu bacaklarom eşim rahat ol serbest ol die hep bnmle uğraştı belki bnde başlangıçtı bu ve başlamadan yendim... şimdi ara ara yine oluo ama gerçekten çok berbat bişiEvet canım mutlu olsun..
Ben daha yeni başladım bebiş için denemeye zaten. Bir yıldır vajinusmus belasıyla uğraştım. Yenince de bebek hayali kurmaya başladık.
Aynen öyle canım kasma eşimi itme oluyor. Sende ki ileri derece değilmiş. Ben bacaklarımı bile açamiyordum doktora gittim 4. Seansta yendim çok şükür. Gercekten çok zorlu bir süreç.anladm cnm seni gayet anlıorum vajinusmus kötü bişi ..beni nekadr anlıcan dersen ilk zamanlar bende eşimi itmeye çalışıodum kasılıo dum resmen kasılıodum ya bilerk olmayn bişidi korunduğumuz aylarda daha ilk başlarda kasıodu bacaklarom eşim rahat ol serbest ol die hep bnmle uğraştı belki bnde başlangıçtı bu ve başlamadan yendim... şimdi ara ara yine oluo ama gerçekten çok berbat bişi
evet kuzum psikolojik miş bide gerçi bişi yaşamadım ama hep ilk gece gece die die korkurtular genlede hep bizi...Aynen öyle canım kasma eşimi itme oluyor. Sende ki ileri derece değilmiş. Ben bacaklarımı bile açamiyordum doktora gittim 4. Seansta yendim çok şükür. Gercekten çok zorlu bir süreç.
Evet sanki kimse yapmıyormuş gibi beynimde o kadar kötü yer etmiş ki sanki çok acıcak oraya hiç bişey giremezmiş gibi geliyordu hep.evet kuzum psikolojik miş bide gerçi bişi yaşamadım ama hep ilk gece gece die die korkurtular genlede hep bizi...
oda yer ediyo beynimizde bnm ilk gecem günler sürdü zavallım benim le çok uğraştı şimdi arada yine oluo devam etcek die kokuyo
bnm daha başlangıçta yenildi eşim sayesindde ama insan korkuyo işte ...Evet sanki kimse yapmıyormuş gibi beynimde o kadar kötü yer etmiş ki sanki çok acıcak oraya hiç bişey giremezmiş gibi geliyordu hep.
Benim bir yıl sürdü canım senin yine iyimiş. Eş çok önemli zaten hep yardimci oldu sağolsun.
Korkmayın tatlım doktorum bana hep bisiklete binmek gibi bir kere olunca tekrarlamaz derdi.
Değil canım insanın başına gelmeden anlamıyor hiç. Zaman kısada olsa bunca yaşananlar zor geliyor insana. Bundan sonra güzel olur umarım herşey birlikte alırız bebişleri kucaklarımıza inşallah :))bnm daha başlangıçta yenildi eşim sayesindde ama insan korkuyo işte ...
başlarda ztn korunuoduk bebek düşüncemiz erkendi sonra bebek istedik adet düzensizliğim başlamıştı psikolojikti oda 5ay adetim gelmedi eylülde ilaçla adet oldum ardından hamile kaldım 5haftalıkken düştü..insan çok şey yaşıo gerçekten ...hiç bbişide kolay deil
inşallah cnm inşaallahhDeğil canım insanın başına gelmeden anlamıyor hiç. Zaman kısada olsa bunca yaşananlar zor geliyor insana. Bundan sonra güzel olur umarım herşey birlikte alırız bebişleri kucaklarımıza inşallah :))
bennn belim ağrıo yumurtlama günüm geçti hala ateşim yüksekSelam hanımlar çok sessiz kalmış burası güzelhaber yada belirti yyaşayan kimse yokmu
evet balımTubisihm yumurtlama yı degerlensirdinmi
10 gün kaldı adetime ama tabş biz iki akşamda bir birlikteoluoz adetin bittiği gecden bile hamile kalmış olabilirimTubisihm yumurtlama yı degerlensirdinmi
inşallah cnm kasık ağrım var şuan biraz süpürge yaptım bide bel ağrısı var uzanıom öle sen napıon bebiş nasılİnsalh hayırlı olur canimcim güzel haberlerini alırız allahın izniyle
Canımm bunlar güzel belirtiler hadi inşallahbennn belim ağrıo yumurtlama günüm geçti hala ateşim yüksek
sağ kasğım batııo
ayaklarımın altı yanıo
göğsümdede ara sıra bi ağrı var
ateşim 37.2 cnm :)Canımm bunlar güzel belirtiler hadi inşallah
Yaaaa ondan mı yani bunlarateşim 37.2 cnm :)