Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız normal vücut sıcaklığı ,35 ile 36 arasındadır .. ayrıca süpğrdge yapınca kasık ağrım var . dün kaynanam soğan kavuruodu kokusundan midem bulandı o derece bişi ler var ara sıra karnıma ağrı girmeye başladıYaaaa ondan mı yani bunlar
Bende heyecan yaptım burda
inş yakın zamanda gösterir kerata :)Tubisihm daha keseyi görmedik bakalım nezaman gösterecek kendini sabırla bekliyorum nefertiti hoşgeldin aramıza ben ara kanama duydum ama yaşamadığım için bir bilgim yok canim
Saol canim doktora gittim sorun yok dedi ama yumurtlama tarihim değişti mi ya da bu ay gebelik sansim var mi bilemiyorum senin de bebisin hayirli olsun saglikla alin kucaginiza inşallah canimTubisihm daha keseyi görmedik bakalım nezaman gösterecek kendini sabırla bekliyorum nefertiti hoşgeldin aramıza ben ara kanama duydum ama yaşamadığım için bir bilgim yok canim
Anladım canım benim. Adet günün yaklaşsın da bi belli olur bakalım.kız normal vücut sıcaklığı ,35 ile 36 arasındadır .. ayrıca süpğrdge yapınca kasık ağrım var . dün kaynanam soğan kavuruodu kokusundan midem bulandı o derece bişi ler var ara sıra karnıma ağrı girmeye başladı
öle balımSağlıklı olsun da istediği zaman göstersin tubishcim her halükarda beklicez:)
hadi baklım inşAnladım canım benim. Adet günün yaklaşsın da bi belli olur bakalım.
Dogru soyluyosun canim en iyisi beklemek ama butun belirtiler olunca hamile olmadigima gore regl olacagim gibi geliyo olsun demek ki bu ay vakti degilmis saglikla gelsin de ne zaman gelirse gelsin kuzumNefertiti umudunu yitirme canım benim bende lekelenmem var diye batıdan 10 gün önce kan verdim negatif sonra batım 5 kasimdi o günde gelmeyince idrar testi yaptım 0da negatif dedim bugün yarın gelir 4 gün daha gelmeyince 9 kasımda tekrar idrar testi yaptım pozitiffff buna istinaden derim ki en sağlıklı sonuç adet günü geçecek ozaman alirsin
evet cnmbende Aralığı bekliyorum, beklemek çok sıkıcı
yiyim kuzum sen nasılsın?-TubiSh- canım nasılsın ?
hasta sinirli bişeyim ben buaralar canım yayiyim kuzum sen nasılsın?
hmmm bnde bu araalr öyleyimhasta sinirli bişeyim ben buaralar canım ya