- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
- 73
inşallah cnm aminAnladım canım hakkımızda hayırlısı olsun dileğimiz duamiz ayni anne olmayı nasip etsin Rabbim sanada inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah cnm aminAnladım canım hakkımızda hayırlısı olsun dileğimiz duamiz ayni anne olmayı nasip etsin Rabbim sanada inşallah
ayyyyy süperrreeeerreeeeeeerrrrrCanlrim bugün doktora gittim kan testi için sukurler olsun ki 230 çıktı daha çok yeni insalh melegim tutunur hayata ve bana
ohh çok şükür kuzummmmm . allah kat kat değerlerle karşılaştırsın kalp atışını duyyrsun sağlıkla kucağına almyı nasip etsin. anlat bakalım neler yaptın bu ay :)Canlrim bugün doktora gittim kan testi için sukurler olsun ki 230 çıktı daha çok yeni insalh melegim tutunur hayata ve bana
Canımm çok iyi haber bu bebiş geliyorrrr Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Canlrim bugün doktora gittim kan testi için sukurler olsun ki 230 çıktı daha çok yeni insalh melegim tutunur hayata ve bana
amin inşllh bn yumurtlamamı takşp etmiom ztn gün aşırı ilşkşm oluo die ama bu ay baya bir aralık oldu.. baklım olursada kısmet.. bnde keçi boynuzu alayım bali eşimeTubisihm ben çok özel bisey yapmadım ama eşime keçi boynuzu yedirdim kendimde yumurtlamami takip ettim şansa bırakmamak için yumurtlama tarihinden 4 gün önce başladım ki spermler hazır bulunsun diye çok sukur planladigim gibi olmuş Rabbim sizlerede nasip etsin buradan bol bebis haberi alaliminsalh
tebrik ederim cnm ilk kez bir topik sahibinin böle hemen hamile kaldığını duydum allah kucagına almayı nasip etsinCanlrim bugün doktora gittim kan testi için sukurler olsun ki 230 çıktı daha çok yeni insalh melegim tutunur hayata ve bana
saol cnm bakıcaz işte eşim hep umut ediyo bnm bu ay parça gelmişti arkadaşından duymuş eşi o parça geldikten sonra hamile kalmış şimdiden tebrik ederim seni demiş öle dio bana hey allahım herkes birdi sankiiKesinlikle eşine yedir çok etkili oluyor canım tavsiye ederim yani
Belli mi olur canım seninde olur belki. Bu ay nedense senden de mutlu haber gelcekmiş gibi doğuyor benim içime :))saol cnm bakıcaz işte eşim hep umut ediyo bnm bu ay parça gelmişti arkadaşından duymuş eşi o parça geldikten sonra hamile kalmış şimdiden tebrik ederim seni demiş öle dio bana hey allahım herkes birdi sankii
bilmiorum cnm keşke gelse ...... kasımda aşk başkadır diorum ama kısmet bennden haber ocakta falan anca gelir gibime gelio kuzumBelli mi olur canım seninde olur belki. Bu ay nedense senden de mutlu haber gelcekmiş gibi doğuyor benim içime :))
Belli mi olur canım seninde olur belki. Bu ay nedense senden de mutlu haber gelcekmiş gibi doğuyor benim içime :))
Hayırlısı tatlım ama çok uğraşıyorsun inşallah gelicek mutlu haber . Birde daha yaşın küçük hić strese girme. En cok o etkiliyo zaten.bilmiorum cnm keşke gelse ...... kasımda aşk başkadır diorum ama kısmet bennden haber ocakta falan anca gelir gibime gelio kuzum
stres yok artık ztende ne bilim sanki uzun yıllar olmuyomuş gibi yoruldumHayırlısı tatlım ama çok uğraşıyorsun inşallah gelicek mutlu haber . Birde daha yaşın küçük hić strese girme. En cok o etkiliyo zaten.
Normal canım öyle hissetmen çünkü meleğin oldu bir tane ondanstres yok artık ztende ne bilim sanki uzun yıllar olmuyomuş gibi yoruldum