• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASİMDA DA HAMİŞ OLAMADİK ARALİK YUZUMUZE GULER İNSALH BUYRUN BURDAN DEVAM EDELİM...

hayalim16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
970
1.479
113
Kasım ayından çok umutluydum ama bu sefrde olmadı ilk defa ovulasyon testi kkullanicam insalh aralık ayında bebislerimiz bizimle olur.

Canım benim isteğe gore olmuyor benim bir kaybim var kolay olur rahim temizlendi falan dediler ama yine olmadı umudum aralıkta insalh

Hoşgeldin şımarık benimde bugün olmam gerekiyordu olmadım test yaptım negatif arada 29gunde bir de olabiliyorum o yüzden yarin kırmızılar gelir benimde umudum aralığa kaldı insalh bu topik şans getirir bize ne kadar suredir bebis istiyorsun

Hoşgeldin şımarık benimde bugün olmam gerekiyordu olmadım test yaptım negatif arada 29gunde bir de olabiliyorum o yüzden yarin kırmızılar gelir benimde umudum aralığa kaldı insalh bu topik şans getirir bize ne kadar suredir bebis istiyorsun
Bizim daha ilk denememizdi :-) ben de 4 gün önceden test yapmaya başladım meraktan tabi hiçbişey yoktu. Dün akşamda anladım regl olacağımı zaten ve sabah geldiler :)

Hnf umudunu yitirme ben ilk bebeğimi 9ay uğraştım artık olmuyor diye bir sorun vardir düşüncesiyle doktora gidicektim ki 9. Ayda hamile olduğunu ögrendim maalesef kısa surdu 2,5 aylıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum iki aydirda korunmuyorum tekrar olsun diye bakalım kısmet Rabbim nezaman nasip edicek

Şımarık daha yeni baslamissin insalh Rabbim aratmaz korunmayı bırakıp hemen kalanlardaoluyor ilk gecede kalanlar oluyor nasip işi birazda çalışmaya devam :)

Hnf umudunu yitirme ben ilk bebeğimi 9ay uğraştım artık olmuyor diye bir sorun vardir düşüncesiyle doktora gidicektim ki 9. Ayda hamile olduğunu ögrendim maalesef kısa surdu 2,5 aylıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum iki aydirda korunmuyorum tekrar olsun diye bakalım kısmet Rabbim nezaman nasip edicek
Geçmiş olsun. Biz eşimle bütün sağlık taramalarını yaptırdık karar verdiğimizde ikimizde de bir sorun yok. O yönden içimiz rahat. Artık ne zaman gelirse bekliyoruz. Allah sağlık gebelik nasip etsin hayırlı evlatlarımız olsun inşallah

Sizde sorun yoksa skinti yok canım benim tedbir bizden takdir allahtan herşey gönlünce olur insalh burdanda hamiş haberlerini aliriz

selamm
denemeye değer kızlar
Screenshot_2015-11-03-15-00-54.png

Tubish bilgi için tesekkur ederim ama secde şeklinde yatarak spermler akmazmi genelde doktorlar ayaklarınızı havaya kaldırın falan diyorlarmış seninkini ilk defa duydumama denemektedir fayda var

Tubish bilgi için tesekkur ederim ama secde şeklinde yatarak spermler akmazmi genelde doktorlar ayaklarınızı havaya kaldırın falan diyorlarmış seninkini ilk defa duydumama denemektedir fayda var
akmıormuş ve akmıyor denendi cnm

Anladım tatlım bu ay denicem bakalım tekrar tesekkur ederim burada bebisin hayırlı olsun kazasız belasiz kucağına alırsın insalh

merhaba kızlar bende geleyim aranıza.
15 gün adet gecikmem oldu 2 kere test yaptırdım negatif olmasına rağmen hep ümidim vardı ama pazar günü relg oldum :(
inşallah bu ay isteyen herkese nasip olur.

Ay canımpardon yaa ilk yorumu kopyalayip gondermissin bende senin sandım ve hamissindiye algiladim yada allah söyletti:)

Back