Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim daha ilk denememizdi ben de 4 gün önceden test yapmaya başladım meraktan tabi hiçbişey yoktu. Dün akşamda anladım regl olacağımı zaten ve sabah geldiler :)Hoşgeldin şımarık benimde bugün olmam gerekiyordu olmadım test yaptım negatif arada 29gunde bir de olabiliyorum o yüzden yarin kırmızılar gelir benimde umudum aralığa kaldı insalh bu topik şans getirir bize ne kadar suredir bebis istiyorsun
Geçmiş olsun. Biz eşimle bütün sağlık taramalarını yaptırdık karar verdiğimizde ikimizde de bir sorun yok. O yönden içimiz rahat. Artık ne zaman gelirse bekliyoruz. Allah sağlık gebelik nasip etsin hayırlı evlatlarımız olsun inşallahHnf umudunu yitirme ben ilk bebeğimi 9ay uğraştım artık olmuyor diye bir sorun vardir düşüncesiyle doktora gidicektim ki 9. Ayda hamile olduğunu ögrendim maalesef kısa surdu 2,5 aylıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum iki aydirda korunmuyorum tekrar olsun diye bakalım kısmet Rabbim nezaman nasip edicek
akmıormuş ve akmıyor denendi cnmTubish bilgi için tesekkur ederim ama secde şeklinde yatarak spermler akmazmi genelde doktorlar ayaklarınızı havaya kaldırın falan diyorlarmış seninkini ilk defa duydumama denemektedir fayda var
Akmıyor evetTubish bilgi için tesekkur ederim ama secde şeklinde yatarak spermler akmazmi genelde doktorlar ayaklarınızı havaya kaldırın falan diyorlarmış seninkini ilk defa duydumama denemektedir fayda var
kimin bebişi cnm?Anladım tatlım bu ay denicem bakalım tekrar tesekkur ederim burada bebisin hayırlı olsun kazasız belasiz kucağına alırsın insalh
sanmam ama hadi inş yarın belli olacak akla kara :)Ay canımpardon yaa ilk yorumu kopyalayip gondermissin bende senin sandım ve hamissindiye algiladim yada allah söyletti:)