Aynen canim bende öyle yaptim, gün gün Not almistim olumlu olursa paylasirim herkes faydalansin diye.paylastimda.ins sende burada olumlu seyler yazarsin ve hepberaber seviniriz.dikkat et Simdi önümüzdeki 2-3 gün dinlenmene bak canimCok tesekkur ederim canim tabiki insallah olumlu olarak cevap veririm. Zaten surec hakkinda olursa belirtiler hakkinda yazacagim ki herkes faydalansin. Sevgiler canim benim
Benimde igneyle 1 yumurtam gelisti aşılamam oldu valla umut oldun bana kuzumArkadasim aynisi Benimde Basima geldi olacak 3 yumurtam oldu asilamam Tutmadi.igneyle 1 yumurtam olustu cok sükür olumlu cvp verdi 2.asilamam. Insallah sende yarin güzel bir asilama gecirip hamile kalirsin.
Canimm yumurtan kaliteli olsun en önemlisi bu.rabbim ol dedikten sonra 1 yumurtaylada oluyor.cok sükür bunu Ben gördüm.insallah sende göreceksin kuzummmBenimde igneyle 1 yumurtam gelisti aşılamam oldu valla umut oldun bana kuzum
Amiinn kuzum insallah benimle birlikte isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Canimm yumurtan kaliteli olsun en önemlisi bu.rabbim ol dedikten sonra 1 yumurtaylada oluyor.cok sükür bunu Ben gördüm.insallah sende göreceksin kuzummm
Aminnn insallah canim.bende pazartesi gidecegim tekrar doktora,ins degerlerim hayirla yükselir.aminn :)Amiinn kuzum insallah benimle birlikte isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Saģlıklı sıhhatli hayirli evlatlar nasip etsin kuzum insallah kucagina alip kokladigin günleri tez zamanda göstersin RabbimAminnn insallah canim.bende pazartesi gidecegim tekrar doktora,ins degerlerim hayirla yükselir.aminn :)
Aminn kuzucum sanada banada nasip etsin insallah. Haftaya ins keseyi görmeye gidecegim.rabbim nasip ederse.sende mutlaka haber ver durumundanSaģlıklı sıhhatli hayirli evlatlar nasip etsin kuzum insallah kucagina alip kokladigin günleri tez zamanda göstersin Rabbim
Davulla zurnayla duyurcam kuzum Rabbim nasip etsin hele biAminn kuzucum sanada banada nasip etsin insallah. Haftaya ins keseyi görmeye gidecegim.rabbim nasip ederse.sende mutlaka haber ver durumundan
Insallah canim insallahhhhDavulla zurnayla duyurcam kuzum Rabbim nasip etsin hele bisende durumundan haberdar et beni canım
Insallah kuzumm Rabbim ol derse herşey olur insallah banada ol der birlikte doğuma gün sayariz :)) kuzum sen devlettemi yaptirdin aşılamani yoksa özeldemiInsallah canim insallahhhhböyle seviniriz insallah :)) haberdar ederim cnm, cok mutlu oluyormus insan.rabbim banada yasattiya hamd olsun
Hadi hayirli olsun asilaman canim.bol bol dinlenmene bak,uzan yat.ceviz,hurma, süt tüket ve kafana birseyi takmamaya calis canim.insallah olumlu cvp verir asilamanBu sabah aşılamam yapıldı. İdrara sıkışık bir şekilde hastaneye gittik. Muayene pozisyonu alınca doktorumuz geldi. Normalde muayeneye başlarken taktıkları birşey var ya işte o takılırken sadece hafif bir ağrı oldu. Takıldıktan sonra ince bir tüple içeri girildi ama çok hissettmedim 10-15 saniye sürdü diyebilirim. Ayaklar yukarı pozisyonla 20 dakika bekledim ve kalktım. Biraz kanamam oldu. Crinon jel verildi onu kullanıp 2 hafta sonra gebelik testi yapılacak. Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı
Evet kısmet gerçekten olacağı varsa bir yumurta ile de olurArkadasim aynisi Benimde Basima geldi olacak 3 yumurtam oldu asilamam Tutmadi.igneyle 1 yumurtam olustu cok sükür olumlu cvp verdi 2.asilamam. Insallah sende yarin güzel bir asilama gecirip hamile kalirsin.
Aminn insallah Allah razi olsun.bende pazartesi tekrar kan verecegim insallah,daha Sonrada keseyi görmeye gideriz insallah. Darisi en kisa zamanda senin basina olmasini dilerim.Evet kısmet gerçekten olacağı varsa bir yumurta ile de olur
Sizi de tebrik ederim, sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
Hayirlisi olsun canım :) bekleyenler olarak aramıza hosgeldinBu sabah aşılamam yapıldı. İdrara sıkışık bir şekilde hastaneye gittik. Muayene pozisyonu alınca doktorumuz geldi. Normalde muayeneye başlarken taktıkları birşey var ya işte o takılırken sadece hafif bir ağrı oldu. Takıldıktan sonra ince bir tüple içeri girildi ama çok hissettmedim 10-15 saniye sürdü diyebilirim. Ayaklar yukarı pozisyonla 20 dakika bekledim ve kalktım. Biraz kanamam oldu. Crinon jel verildi onu kullanıp 2 hafta sonra gebelik testi yapılacak. Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı
Aminnn insallah canim cok isterim! Hayirlisiyla senin bebisinde benimkiside sımsıkı tutunsun annelerine:) Ben özelde yaptirdim canim,Sen?hangi ildesin bu aradaInsallah kuzumm Rabbim ol derse herşey olur insallah banada ol der birlikte doğuma gün sayariz :)) kuzum sen devlettemi yaptirdin aşılamani yoksa özeldemi
Aminn arkasimAminnn insallah canim cok isterim! Hayirlisiyla senin bebisinde benimkiside sımsıkı tutunsun annelerine:) Ben özelde yaptirdim canim,Sen?hangi ildesin bu arada
HoşbuldukHayirlisi olsun canım :) bekleyenler olarak aramıza hosgeldintam benim aşılamamı kaleme almışsın umarim sonuclarimizda güzel olur
Innnnşallah hayırlısıyla tutar aşılaman ve bizlere bir umut ta sen olursun inşallahBu sabah aşılamam yapıldı. İdrara sıkışık bir şekilde hastaneye gittik. Muayene pozisyonu alınca doktorumuz geldi. Normalde muayeneye başlarken taktıkları birşey var ya işte o takılırken sadece hafif bir ağrı oldu. Takıldıktan sonra ince bir tüple içeri girildi ama çok hissettmedim 10-15 saniye sürdü diyebilirim. Ayaklar yukarı pozisyonla 20 dakika bekledim ve kalktım. Biraz kanamam oldu. Crinon jel verildi onu kullanıp 2 hafta sonra gebelik testi yapılacak. Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?