• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
O zaman ben şu iğneleri sorsam bana iğne başlıcaz adet olunca dedi ama hic sormadim ne ignesi diye kafamı çok kurcalıyo göbekten vuruluyo diye öğrendim burda ama bi fikri bilgisi olan varmı dtayları hakkında
Gonal f yumurta gelistirici iğne canim haptan daha etkili benim hapla hic yumurtam gelişmemişti iğne sayesinde gelişti dünde aşılamam oldu bakalım Allahım hayırlısını nasip etsin hepimizin çabası aynı yönde korkulacak bişey yok iğneleri vurmak çok basit 2 3 günde bir kontrole çağırıyor sadece yumurtlama takibi için

Gonal f yumurta gelistirici iğne canim haptan daha etkili benim hapla hic yumurtam gelişmemişti iğne sayesinde gelişti dünde aşılamam oldu bakalım Allahım hayırlısını nasip etsin hepimizin çabası aynı yönde korkulacak bişey yok iğneleri vurmak çok basit 2 3 günde bir kontrole çağırıyor sadece yumurtlama takibi için
Ağrın falan varmı asilamadan sonra adet gibi agrilar oluyomuş kendini hiç yorma elinden geldiğince dinlen ayy çok heyecanlı bekleyiş insallah emeklerimiz boşa çıkmaz

Yok canım hiç endişelenme acimiyor bile stres yapma umarım tedavi sürecin guzel geçer .
inşallah fayda eder.Hiç bir sıkıntımız yoktu 5 aydır yumurta takibiyle hep yumurta elde ettik bu ay neden böyle oldu anlamadım.İğne ile devam edeceğiz sadece iğne kullanma da zorlanır mıyım endişesi var.

Rüyalara inanır mısınız bilmem ama az önce beni bi aile dostumuz aradı bebek istediğimizden haberi yoktu rüyamda hiç görmemiştim seni dün gördüm dedi yemyesil bi yerde sevinçli sevinçli koşuyodun size bişey söylicem diyodun dedi ama söyleyemeden uyandım dedi içim bi tuhaf oldu inşallah rüya gerçek olur:KK72: :anneadayı:

Bende senin gibi endişeliydim rahim filmim de çok zorlanmistim ayni olur diye korktum kendi kendime moral verdim inan korktuğum gibi olmadı hafif yanma hissi oldu sedace 2dk sürdü yapman gereken en güzel şey kendini hiç kasma rahat bırak nefes alıp ver gerisi kolay:) inşallah

Ayy inşallah canım. Olabildiğince rahat bırakmaya çalışıyorum. Benim de kötü bir rahim filmi deneyimim var.

Ben daha yaptırmadım ama benim rahim filmim cok agrili oldu korku vardi o yuzden ama kimle konustuysam rahim filminin yarisi kadar bile agri olmuyo dediler sen rahim filmi cektirdinmi bilmiyorum ama is kafada bitiyo kendini kasmazsan bi sorun cikicani sanniyorum insallah öyle olur

Rahim filmi çektirdim. Anestezisiz çektirdim işlem uzun sürdü baya ama kendimi kastığımdan tüpler kapalı çıktı. 2.kez rahim filmi çektirmek zorunda kaldım. Son teknikle ağrısız çektirdiğim yerde açık çıktı. Açıkcası bundan dolayı kafam karıştı. Aşılamada da kasılırım da sperm ulaşmazsa diye.

Rahim filmi çektirdim. Anestezisiz çektirdim işlem uzun sürdü baya ama kendimi kastığımdan tüpler kapalı çıktı. 2.kez rahim filmi çektirmek zorunda kaldım. Son teknikle ağrısız çektirdiğim yerde açık çıktı. Açıkcası bundan dolayı kafam karıştı. Aşılamada da kasılırım da sperm ulaşmazsa diye.
Anestezili aşılama yapan bi yer araştırman lazım ne kadar kendini kursanda o an ne kadar rahat olabilorsin bilemedim ben kafamda hallederim mesela canim yansa bile kasmam kendimi çünkü bi kere yapiliyo ve o andan baskası yok disimi sıkarım bastan asilama yapmak daha kulfetli gelir bana sen kendini daha iyi bilirsin canım rahatlayamam ben diyosan anestezi senin için daha iyi gibi

Arkadaşlar aşılamada sonra baş dönmesi elde uyusma oluyormuş yaptiranlarda
Yok canım bende olmadı sadece kasiklarda bi agri oluyo adet sancisi gibi zaten cok uzunda sürmüyo ama gün icinde agrilar kendini hatirlatiyor bide kendimi cok yorgun hissediyorum sanki dünyanin butun isini ben yapmisim:temizlik::-)

Ben hiç sanmiyorum anesteziyle aşılama yapilacagini kizlar zaten 1 dakika sürüyor ne bir aci ne sizi hic birsey hissetmiyorsunuz ne gerek var ...dogum nasil yapican kuzum :)

Kizlar baş dönmesi yasiyormusunuz asilamadan sonra benim akşamları el ayak boşalması sarhos gibi oluyorum neredeyse

Kizlar baş dönmesi yasiyormusunuz asilamadan sonra benim akşamları el ayak boşalması sarhos gibi oluyorum neredeyse
Kaçincı günün canım aşılamada benim sadece kasiklarimda ara ara ağrı oluyor bazen cok şiddetli bide halsizlik var çok çabuk yoruluyorum nefes nefese kalıyorum ama baş dönmesi falan yok bende

Merhaba kizlar benimde yarin sabah asilamam var. Dun gece catlatma ignemi vuruldum.
Ilk asilamam olacak. Heyecanliyim. 3 olgun yumurtam olustu.
Doktorum %30 sans verdi ancak rabbim insallah ona guveniyorum. Hayirlisi. Surec hakkinda bilgilendirme yapacagim.
Sevgiler

merhaba arkadaslar,

sizi umut olmak icin yaziyorum. moralinizi yüksek tutun, sakin kendinizi birakmayin ve umudunu kayip etmeyin. en önemlisi bu bence. benim asilama tedavim cok sükür olumlu cvp verdi. insallah degerlerimde yükselir hayirlisiyla. allah hepimizin yardimcisi olsun

H
merhaba arkadaslar,

sizi umut olmak icin yaziyorum. moralinizi yüksek tutun, sakin kendinizi birakmayin ve umudunu kayip etmeyin. en önemlisi bu bence. benim asilama tedavim cok sükür olumlu cvp verdi. insallah degerlerimde yükselir hayirlisiyla. allah hepimizin yardimcisi olsun
Hayirli olaun cnm darisi bizimde basimiza insallah

merhaba arkadaslar,

Çok sevindim maşallah ya Allah tamamina erdirsin inşallah gerçekten umut oldu :KK200:

Back