• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cok azimliyim:halay: tek tek bütün majlara baktim kuzum ama bu konuya yazmamışsın :)
Süpersin canim :))) hemen buraya da yaziyim benim yasadiklarimi
1.gün: Ara Ara kasik agrisi, gece karin ve kasik
Agrisi

2.gün: sabah hafif kahverengi lekelenme, sag kasikta agri, aksam 17.00 peceteye baya cikacak sekilde kahverengi lekelenme

3.gün: aksam 18. de cok az kahverengi lekelenme, kasiklarda Ara Ara hafif agri

4.gün: Sol kasikta ara ara batma,

5.6 ve7.gün: yan etki yasanmadi

8.gün: sabah kalkarken sag yumurtalikta bicak saplanir gibi agri (cok kisa)

9.gün: gögüslerde dolgunluk,hafif agri, sabah önce sag kasikta,sonra Sol kasikta siddetli bir batma(2-3 s)

10.gün: birden kalkinca sabah Sol kasikta batma,gögüslerde dolgunluk (beta hcg 8.01)

11.gün: gögüslerde dolgunluk hissi,cok cok hafif kasik bakmasi

12.gün: beta hcg: 38.48

Zaten 2 düşüğüm var canım dikkat etmem lazım eğer olursa. Dediklerini uygularım sağol canım. Genelde 12.gün iğne yapılmış. 12.günüm hafta sonuna denk geliyor pazartesi 14.gün bu durumda nolur acaba?
Anladim kuzum ins bu sefer öyle birsey yasatmaz sana Rabbim.illa 12.gününde yapilacak diye birsey yok ignenin yumurtana göre canim,mesela benim bu sefer regl 12.günü asilama yapildi.catlatma igneside 1 gün önce vuruldu.belki sendede bu sefer öyle olur.
Seni cok üzmeyeceksem düsüklerinin sebebini sorabilirmiyim?bende ona göre Dikkat etmek isterim suan.

Kan pihtilasmasimi var kuzum iğneler hic zor degil sen asilamayi igneyi duşünmeyi bosverde aşılamadan sonra gebelik testi icin 15 gün nasil beklicen onu düşün :KK70: zaman hiç gecmiyoda:KK34:

Evet düşükler sonrası yapılan testte kan pıhtılaşması çıktı. Doğru diyosun canım zaman geçmek bilmez çok heyecanlı ya :)

Anladim kuzum ins bu sefer öyle birsey yasatmaz sana Rabbim.illa 12.gününde yapilacak diye birsey yok ignenin yumurtana göre canim,mesela benim bu sefer regl 12.günü asilama yapildi.catlatma igneside 1 gün önce vuruldu.belki sendede bu sefer öyle olur.
Seni cok üzmeyeceksem düsüklerinin sebebini sorabilirmiyim?bende ona göre Dikkat etmek isterim suan.

Anladım canım. Benim kromozom analizi temiz çıktı da pıhtılaşma var genetik taşıyıcıyım. O yüzden coraspin kullanıyorum olası gebelikte iğneye başlanması gerekiyor. Günlük iğne yapmam lazım yani canım.

Anladım canım. Benim kromozom analizi temiz çıktı da pıhtılaşma var genetik taşıyıcıyım. O yüzden coraspin kullanıyorum olası gebelikte iğneye başlanması gerekiyor. Günlük iğne yapmam lazım yani canım.
Anladim canim hamileligini ögrenir ögrenmez kan sulandirici igne kullaniyorsun,benim bir tanidigimdada öyle. Allah yardimcimiz olsun.insallah Hayirli gebelikler gecirir bebislerimizi hayirla kucagimiza aliriz.

Süpersin canim :))) hemen buraya da yaziyim benim yasadiklarimi
1.gün: Ara Ara kasik agrisi, gece karin ve kasik
Agrisi

2.gün: sabah hafif kahverengi lekelenme, sag kasikta agri, aksam 17.00 peceteye baya cikacak sekilde kahverengi lekelenme

3.gün: aksam 18. de cok az kahverengi lekelenme, kasiklarda Ara Ara hafif agri

4.gün: Sol kasikta ara ara batma,

5.6 ve7.gün: yan etki yasanmadi

8.gün: sabah kalkarken sag yumurtalikta bicak saplanir gibi agri (cok kisa)

9.gün: gögüslerde dolgunluk,hafif agri, sabah önce sag kasikta,sonra Sol kasikta siddetli bir batma(2-3 s)

10.gün: birden kalkinca sabah Sol kasikta batma,gögüslerde dolgunluk (beta hcg 8.01)

11.gün: gögüslerde dolgunluk hissi,cok cok hafif kasik bakmasi

12.gün: beta hcg: 38.48
Çok tesekkur ederim kuzum bisey daha sormak istiyorum sana bu lekelenme bende hic olmadi yerlesme kanamasiymis sanirim onun disindaki herseyi bende yasiyorum ara ara ama lekelenme olmadi acaba tutmamismidir aşılamam bünyeye göre degisirmis ama kafama takildi senin ilk asilamandada oldumu lekelenmen

Çok tesekkur ederim kuzum bisey daha sormak istiyorum sana bu lekelenme bende hic olmadi yerlesme kanamasiymis sanirim onun disindaki herseyi bende yasiyorum ara ara ama lekelenme olmadi acaba tutmamismidir aşılamam bünyeye göre degisirmis ama kafama takildi senin ilk asilamandada oldumu lekelenmen
Rica ederim kuzum ne demek.seve seve yardimci olabilirim. Evt Benimde kafama cok takildi aceba bu lekelenme yerlesme kanamasimi diye.asilama günü doktorum dedi lekelenmen var diye iceride,Neden diye sordugumda bana yumurta catladiginda bazen olabilecegini söylemisti.ama daha önce hic bu tarz birsey yasamamisrim,yani yumurtalarim catladiginda hic lekelenmem olmadi.1.asilamamdada olmadi. Bu sebebten aceba asilamadan öncemi hamile kaldimda yerlesme kanamasimi diye aklima geldi.
Yok canim öyle düsünme bu lekelenmenin onunla ilgisi oldugunu düsünmüyorum.bu arada lekelenmem devam ettigi icin peogestan kulmanmaya baslamistim 2.gününden sonra hala devam ediyorum progestana.
Bu arada yarin tekrar kan verecegim

Rica ederim kuzum ne demek.seve seve yardimci olabilirim. Evt Benimde kafama cok takildi aceba bu lekelenme yerlesme kanamasimi diye.asilama günü doktorum dedi lekelenmen var diye iceride,Neden diye sordugumda bana yumurta catladiginda bazen olabilecegini söylemisti.ama daha önce hic bu tarz birsey yasamamisrim,yani yumurtalarim catladiginda hic lekelenmem olmadi.1.asilamamdada olmadi. Bu sebebten aceba asilamadan öncemi hamile kaldimda yerlesme kanamasimi diye aklima geldi.
Yok canim öyle düsünme bu lekelenmenin onunla ilgisi oldugunu düsünmüyorum.bu arada lekelenmem devam ettigi icin peogestan kulmanmaya baslamistim 2.gününden sonra hala devam ediyorum progestana.
Bu arada yarin tekrar kan verecegim
Banada dedi doktorum kahverengi lekelenmen olacak sakın korkma dedi jel yazdi banada 15 tane var icinde 4.günden itibaren kullan dedi bende aksamlari kullaniyorum ama bende lekelenme olmadı sende lekelenmem oldu deyince acaba dedim sonuc negatifmi die :(

Banada dedi doktorum kahverengi lekelenmen olacak sakın korkma dedi jel yazdi banada 15 tane var icinde 4.günden itibaren kullan dedi bende aksamlari kullaniyorum ama bende lekelenme olmadı sende lekelenmem oldu deyince acaba dedim sonuc negatifmi die :KK43:
Yok yok canim öyle düsünme her asilamada lekelenme olacak diye birsey yok zaten benim 1.asilamamdada olmadi.
2.asilamayi yapmadan doktorum lekelenmen var dedi,yani asilamadan dolayi olmadi lekelenme. Icini ferah tut allahin izniyle pozitif Sonuc alicaksin ve banada bunu bildireceksin

Yok yok canim öyle düsünme her asilamada lekelenme olacak diye birsey yok zaten benim 1.asilamamdada olmadi.
2.asilamayi yapmadan doktorum lekelenmen var dedi,yani asilamadan dolayi olmadi lekelenme. Icini ferah tut allahin izniyle pozitif Sonuc alicaksin ve banada bunu bildireceksin
Amiinnnn insallah kuzucum :dua:

Anladim canim hamileligini ögrenir ögrenmez kan sulandirici igne kullaniyorsun,benim bir tanidigimdada öyle. Allah yardimcimiz olsun.insallah Hayirli gebelikler gecirir bebislerimizi hayirla kucagimiza aliriz.

Aynen öyle canım. Amin inşallah sağlıcakla :)

Bende ilk asilamami oldum ama sana katiliyorum arkadasim eger olursa allah korusun tutmazsa asilamam ben de direk tup bebege gececegim. Fazla zorlmaya gerek yok sabrimda kalmadi zaten.
Insallah tup bebek tedavin basarili olur ve rabbim saglikla kucagini doldurur. Sevgiler
amin inşallah aynen öyle üst üste aşılama yapmayı doğru bulmuyorum çok fazla ilaç hormon alıyoruz vücudumuza bu oran tüp bebekte biraz daha fazla olsada başarısı daha garanti hayırlısı inşallah tek seferde tüp bebeklerimiz tutar :KK200:

Bu ay yumurtam oluşmamıştı strese bağlı olarak. O yüzden aşılamam Kasım’a kaldı. Bugün adet oldum içimde yeniden umutlar başladı her şeyi sıfırlayıp tekrar o ihtimale başladım o umuda sarıldım her şey bu sefer güzel olsun inşallah hepimiz için

Bu ay yumurtam oluşmamıştı strese bağlı olarak. O yüzden aşılamam Kasım’a kaldı. Bugün adet oldum içimde yeniden umutlar başladı her şeyi sıfırlayıp tekrar o ihtimale başladım o umuda sarıldım her şey bu sefer güzel olsun inşallah hepimiz için
Hayirlisi olsun arkadasim, insallah bir dahaki ay olur.

S silam30 kuzum nasılsın bugün misafirlerim vardi yazamadim naaptin bugun kontrolün vardi die hatirliyorum insallah hersey olmasi gerektigi gibidir arkadasim

S silam30 kuzum nasılsın bugün misafirlerim vardi yazamadim naaptin bugun kontrolün vardi die hatirliyorum insallah hersey olmasi gerektigi gibidir arkadasim
Saol arkadasim Iyi olmaya calisiyorum.sen nasilsin?
Evt bgn kan vermeye gittim 10.gün 8, 12.gün 38 ve 14.gün 100 cikmisti. 18.gün ise 178 cikti yani artis düzenli olmadi.doktorum iki gün sonra yine bakalim dedi.rabbim hayirlisini versin dua edin Kizlar.cok korktum Dün,insallah Allahim bana bagislar

merhaba kızlar .
1 senelik bebek deyimlerimiz çözümsüz kalınca zeynep kamil hastahanesine başvurduk sorunumuz çıkmamasına rağmen tanımsız infertilite dediler ilk aşılamam tutmadı kasım sonlarına doğru ikinci aşılamam yapılacak=)

size harika bir doktor tavsiyem de var elif tozkır malesef dosyamı o olmadığı için 1 teslim edince tedavim orda devam ediyor . ikinci aşılama kısmet kasım sonu gibi olacak

Back