sonucun nedir arkadasim? isler pozitif cikmistir!
Üzülme canim, Hayirlisi rabbimden.ilk asilamanmiydi?malesef aşılamam tutmadı negatif
Canım inşallah olumlu sonuçlanır çabaların boşa çıkmaz tüp bebeğe hiç gerek kalmaz inşalla yarın islemden sonrada tecrubelerini paylasirsinMerhaba kizlar benimde yarin sabah asilamam var. Dun gece catlatma ignemi vuruldum.
Ilk asilamam olacak. Heyecanliyim. 3 olgun yumurtam olustu.
Doktorum %30 sans verdi ancak rabbim insallah ona guveniyorum. Hayirlisi. Surec hakkinda bilgilendirme yapacagim.
Sevgiler
Hayırlısı olsun inşallah çok iyi geçer ve muradına erersin :) bende igneden cok korkuyorum umarim benim de igneye gerek kalmadan ilacla hallolur yumurtlama isiİğneyle sadece bir yumurta oluşur mu ya
Daha önce hapla üç tane olmuştu yarın aşılamam var ne hissediyorum bilmiyorum
TeşekkürlerHayırlısı olsun inşallah çok iyi geçer ve muradına erersin :) bende igneden cok korkuyorum umarim benim de igneye gerek kalmadan ilacla hallolur yumurtlama isi
Amin canım inşallah gerçekten çok zor beklemek cuma günü belli olcak çok heyecanlıyım biraz da korkuyorum3.gün bugün kuzum daha cok yeni ama bana 1 aydir bekliyormusum gibi geliyo beklemek cok zormus günler yil gibi sanki insallah beklememize degerde Rabbim bu mübarek gecede bizim ve bizim gibi bebek isteyen herkesin kucaklarini doldurur canım
Adınıza çok sevindim maşallah sağlıcakla kucağınıza alın.merhaba arkadaslar,
sizi umut olmak icin yaziyorum. moralinizi yüksek tutun, sakin kendinizi birakmayin ve umudunu kayip etmeyin. en önemlisi bu bence. benim asilama tedavim cok sükür olumlu cvp verdi. insallah degerlerimde yükselir hayirlisiyla. allah hepimizin yardimcisi olsun
Cok tsk ederim Allah razi olsun,Amin ins saglikla gelir.darisi sizlerin basina insallah en kisa zamanda.Adınıza çok sevindim maşallah sağlıcakla kucağınıza alın.
Arkadasim aynisi Benimde Basima geldi olacak 3 yumurtam oldu asilamam Tutmadi.igneyle 1 yumurtam olustu cok sükür olumlu cvp verdi 2.asilamam. Insallah sende yarin güzel bir asilama gecirip hamile kalirsin.İğneyle sadece bir yumurta oluşur mu ya
Daha önce hapla üç tane olmuştu yarın aşılamam var ne hissediyorum bilmiyorum
Hakkinda Hayirlisi olsun canim.ins güzel gecer asilamam ve daha sonrasindan bize güzel haberler verirsin.Merhaba kizlar benimde yarin sabah asilamam var. Dun gece catlatma ignemi vuruldum.
Ilk asilamam olacak. Heyecanliyim. 3 olgun yumurtam olustu.
Doktorum %30 sans verdi ancak rabbim insallah ona guveniyorum. Hayirlisi. Surec hakkinda bilgilendirme yapacagim.
Sevgiler
Üzülme canim, Hayirlisi rabbimden.ilk asilamanmiydi?
Hayirlisi olsun insallah hakkinda.ins en yakin zamanda olumlu olurevet ilk aşılamaydı ikinciyi düşünmüyorum nasipse tüp bebeğe geçiyoruz.
Canim asilamami oldum bu sabahCanım inşallah olumlu sonuçlanır çabaların boşa çıkmaz tüp bebeğe hiç gerek kalmaz inşalla yarın islemden sonrada tecrubelerini paylasirsin
Çok geçmiş olsun canım Allahım müjdeyide burdan yazmanı nasip etsin hayırlısıyla olumsuz hiç bişey düşünme ve çift çizgiyi görünce eşine nasıl söyliceğinin hayalini kur dinlen yorma kendini duayla sonucunu bekliyorumCanim asilamami oldum bu sabah
Insallah tutar. Bakalim eger olmazsa mecbur tup bebek deneyecegim rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin
Hayirli olsun canim, insallah tutar!!! Dualarim seninle insallah tüm isteyenlere Rabbim nasip eder.mutlaka haber ver bizedeMerhaba kizlar yarim saat once ilk asilamami oldum.
Ozelde yaptirdik.
Rahim agzim dar biraz benim makesef biraz zorlandim. Canim acidi. Hsg cekilirken bu kadar canim acimamisti ama o zaman kalcadan 2 tane buskopan yemistim.
Biraz kanamam karin ve bel agrim var. Rabbim insallah tutunmasini saglar. 3 yunurtam vardi biri 11 mm kaldi diger ikisi gelisti ve 17 18 mm oldu.
Surec hakkinda bilgilendirme yapacagim.
Cok tsk ederim canim allah razi olsun. Rabbimize sigindik insallah olur. SevgilerÇok geçmiş olsun canım Allahım müjdeyide burdan yazmanı nasip etsin hayırlısıyla olumsuz hiç bişey düşünme ve çift çizgiyi görünce eşine nasıl söyliceğinin hayalini kur dinlen yorma kendini duayla sonucunu bekliyorum
Cok tesekkur ederim canim tabiki insallah olumlu olarak cevap veririm. Zaten surec hakkinda olursa belirtiler hakkinda yazacagim ki herkes faydalansin. Sevgiler canim benimHayirli olsun canim, insallah tutar!!! Dualarim seninle insallah tüm isteyenlere Rabbim nasip eder.mutlaka haber ver bizede
Bende ilk asilamami oldum ama sana katiliyorum arkadasim eger olursa allah korusun tutmazsa asilamam ben de direk tup bebege gececegim. Fazla zorlmaya gerek yok sabrimda kalmadi zaten.evet ilk aşılamaydı ikinciyi düşünmüyorum nasipse tüp bebeğe geçiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?