- 24 Şubat 2016
- 533
- 623
- 103
Anestezili aşılama yapan bi yer araştırman lazım ne kadar kendini kursanda o an ne kadar rahat olabilorsin bilemedim ben kafamda hallederim mesela canim yansa bile kasmam kendimi çünkü bi kere yapiliyo ve o andan baskası yok disimi sıkarım bastan asilama yapmak daha kulfetli gelir bana sen kendini daha iyi bilirsin canım rahatlayamam ben diyosan anestezi senin için daha iyi gibi
Anestezili de yaptıran var canım. Acıdan değil kasılmadan dolayı sadece aklıma takılmıştı. Ama doktor gerek görmedi zaten :)Ben hiç sanmiyorum anesteziyle aşılama yapilacagini kizlar zaten 1 dakika sürüyor ne bir aci ne sizi hic birsey hissetmiyorsunuz ne gerek var ...dogum nasil yapican kuzum :)
Ben adetimin 2. Gunü gittim o gün gonalf 75m kullandım 5 gün sonra kontrole gittim yumurtam 8mm di 112.5 yükseltti 3 gün sonra 14mm 13mm 2 yumurtam vardi devam et dedi 2 gün sonra 18mm 1 yumurtam vardi digeri 14mm gelismez dedi doktor 1 gün sonra catlatma ignesi vuruldum 2 gün sonra asilama oldum şimdi 5.günümdeyim bekliyorumAşılama yaptıran arkadaşlar inşallah güzel sonuçlar alırsınız :) ben perşembe gittim 3.günümdü ultrasonla baktılar letu diye bir ilaca başladım. Salı gününe kadar onu kullancam salı iğneyi getir dediler. Gonal f aldırmışlardı sanırım sonra onunla devam edilecek. Sizler de ne kullanıldı bilgi verebilir misiniz?
Hayirli olsun canim,rabbim yardimcimiz olsun:)Aminn arkasimBen izmirdeyim kuzum kadın dogum hastanesinde oldum
Ilk önce tedavin Hayirli olsun canim,ins olumlu Sonuc alirsin! Benim 1.asilamam letu +catlatma ignesiyle yapildi,3 yumurtam olusmustu malesef tutmadi. 2.asilamamda ilac degilde igneyi deniyelim dedi doktorum,fostimon kullandim ve asilamami oldum.1 yumurtam olusmustu.cok sükür 2.asilamam olumlu cvp verdi.darisi sizin basiniza insallah Kizlar.Aşılama yaptıran arkadaşlar inşallah güzel sonuçlar alırsınız :) ben perşembe gittim 3.günümdü ultrasonla baktılar letu diye bir ilaca başladım. Salı gününe kadar onu kullancam salı iğneyi getir dediler. Gonal f aldırmışlardı sanırım sonra onunla devam edilecek. Sizler de ne kullanıldı bilgi verebilir misiniz?
Sen hangi şehirdesin kuzumHayirli olsun canim,rabbim yardimcimiz olsun:)
Kuzum bide konu açtım kimse cvp vermemiş aşılamadan sonra gebelik belirtileri die sana varken nie aćtıysam :)) belirtilerin nelerdi 5. Günüm sürekli wc gidiyorum her daim sıkışık durumdayim işahım çok fazla açıldı kasiklarimda ara ara ağrilar oluyo belime vuruyo egilirkende agrim şiddetleniyo bide garip bisey oldu ben sütten nefret ederim bugün ballı süt ictimSen hangi şehirdesin kuzum
Ben bursadayim canim.Sen hangi şehirdesin kuzum
Canim Ben gün gün belirtilerimi Not almistim.bu gruba yazdimmi aceba?Kuzum bide konu açtım kimse cvp vermemiş aşılamadan sonra gebelik belirtileri die sana varken nie aćtıysam :)) belirtilerin nelerdi 5. Günüm sürekli wc gidiyorum her daim sıkışık durumdayim işahım çok fazla açıldı kasiklarimda ara ara ağrilar oluyo belime vuruyo egilirkende agrim şiddetleniyo bide garip bisey oldu ben sütten nefret ederim bugün ballı süt ictimnasil canım istedi ignelerden heralde ama kendi kendime şaşkınım hala bide çok ćabuk yoruluyorum 2 çamasir topladim katlafim nefes nefese kaldım gibi gibi çok uzatmiim
Ben adetimin 2. Gunü gittim o gün gonalf 75m kullandım 5 gün sonra kontrole gittim yumurtam 8mm di 112.5 yükseltti 3 gün sonra 14mm 13mm 2 yumurtam vardi devam et dedi 2 gün sonra 18mm 1 yumurtam vardi digeri 14mm gelismez dedi doktor 1 gün sonra catlatma ignesi vuruldum 2 gün sonra asilama oldum şimdi 5.günümdeyim bekliyorum
Bende letu + gonal f + çatlatma iğnesi şeklinde olucak bakalım nasıl olcak ilk kez ya canım heyecanlıyım inşallah bize de nasip olur :)Ilk önce tedavin Hayirli olsun canim,ins olumlu Sonuc alirsin! Benim 1.asilamam letu +catlatma ignesiyle yapildi,3 yumurtam olusmustu malesef tutmadi. 2.asilamamda ilac degilde igneyi deniyelim dedi doktorum,fostimon kullandim ve asilamami oldum.1 yumurtam olusmustu.cok sükür 2.asilamam olumlu cvp verdi.darisi sizin basiniza insallah Kizlar.
Heyecan cok normal canim, Rabbim sonunu Hayirli etsin insallah.asilamadan sonra bol bol dinlenmeye calis, doktorlar her ne kadar günlük hayatina dönebilirsin desede bence dinlenmek cok cok önemli. Cok yormamaya calis kendini canim, bol ceviz ve hurma Tüket.ben sahsen böyle yapmaya calistim.Bende letu + gonal f + çatlatma iğnesi şeklinde olucak bakalım nasıl olcak ilk kez ya canım heyecanlıyım inşallah bize de nasip olur :)
Cok azimliyimCanim Ben gün gün belirtilerimi Not almistim.bu gruba yazdimmi aceba?
Kendime söz vermistim asilamam olumlu olursa yayinlarim herkes faydalanir diye düsünmüstüm.baska gruplara yazdimda buraya yazdimmi emin olamadim.
Günde 1 vuruluyodum canım ve hergün ayni saatte vurulmam gerektiğini söyledi doktorum alarm kurmuştum calinca buzdolabina kosuyodum :)Benim ilaçla başlattılar iğne ne kadar kullancam bilmiyorum bakalım ne diyecekler. Salı 8.günüm oluyor iğneleri günde kaç kez oluyordun canım sen? Allahım güzel sonuçlar nasip etsin :)
Zaten 2 düşüğüm var canım dikkat etmem lazım eğer olursa. Dediklerini uygularım sağol canım. Genelde 12.gün iğne yapılmış. 12.günüm hafta sonuna denk geliyor pazartesi 14.gün bu durumda nolur acaba?Heyecan cok normal canim, Rabbim sonunu Hayirli etsin insallah.asilamadan sonra bol bol dinlenmeye calis, doktorlar her ne kadar günlük hayatina dönebilirsin desede bence dinlenmek cok cok önemli. Cok yormamaya calis kendini canim, bol ceviz ve hurma Tüket.ben sahsen böyle yapmaya calistim.
Günde 1 vuruluyodum canım ve hergün ayni saatte vurulmam gerektiğini söyledi doktorum alarm kurmuştum calinca buzdolabina kosuyodum :)
Canim o igneler 75ml kullanilmak icin 6 tane doktor benimkini 112.5 cikarinca 3 veya 4 tanem ignem artti ilac daha cabuk bitti yumurta gelisimine göre onu doktorun ayarlicak sen icini ferah tut cok basit korkulcak bisey yok zaten nasil vurman gerektigibi hem prospektüsünde detayli anlatiliyor hemde doktor ve hemsireler tek tek anlatiyor insallah hakkimizda hayirlisi olsun seninde güzel haberlerini bekliyoruz1 kutuda 6 iğne var bana 2 kutu vermişler canım. Ondan merak ettim bi de ilaçla başlattılar ya ben ne kadar iğne kullancam ki acaba? Günde 1 olsa 1 kutu bile bitmez.
Canim o igneler 75ml kullanilmak icin 6 tane doktor benimkini 112.5 cikarinca 3 veya 4 tanem ignem artti ilac daha cabuk bitti yumurta gelisimine göre onu doktorun ayarlicak sen icini ferah tut cok basit korkulcak bisey yok zaten nasil vurman gerektigibi hem prospektüsünde detayli anlatiliyor hemde doktor ve hemsireler tek tek anlatiyor insallah hakkimizda hayirlisi olsun seninde güzel haberlerini bekliyoruz
Kan pihtilasmasimi var kuzum iğneler hic zor degil sen asilamayi igneyi duşünmeyi bosverde aşılamadan sonra gebelik testi icin 15 gün nasil beklicen onu düşünÇok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın :) iğne yapmayı öğreneyim de bi inşallah :) aşılama sonrası da kan sulandırıcı iğne yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?