• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ganol f iğnelerini kullanmak zor mu arkadaşlar onunla tedaviye devam edeceğiz adet olmayı bekliyorum yumurtam oluşmadı bu ay kaldı

ganol f iğnelerini kullanmak zor mu arkadaşlar onunla tedaviye devam edeceğiz adet olmayı bekliyorum yumurtam oluşmadı bu ay kaldı
Hayir canim hiç zor değil zaten gemşireler ve dpktorun nasil kullanman gerektigini ablatiyorlar hic korkulacak birsey yok benimde bugun aşılamam oldu 15 gün sonra test icin çagirdi insallah Allahim kollarimizi bos birakmasin

Hayir canim hiç zor değil zaten gemşireler ve dpktorun nasil kullanman gerektigini ablatiyorlar hic korkulacak birsey yok benimde bugun aşılamam oldu 15 gün sonra test icin çagirdi insallah Allahim kollarimizi bos birakmasin
Hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlanır:anneadayı:

İnşallah güzel haberlerle dönersin

Selam kızlar :) ben de ilk aşılamamı yatıracağım bu ay bir aksilik olmazsa. 2 kez düşük yaptım pıhtılaşma çıktı. Şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum perşembe doktora gideceğim adetin 3.günü oluyor. Bakalım nasıl geçicek? Bu süreçte birbirimizin heyecanına ortak olmak adına yazmak istedim.

Aşılama yaptıranlar beni bilgilendirebilir misiniz? Benim vajinismus geçmişim var. Aştık şükür ama bazen ilişki esnasında kasılmalarım oluyor. Aşılama işleminde kasılma durumum olur mu? Kolay bir işlem mi?

Ben de gözlerim acıyana kadar okudum hala da okuyorum :) pozitif sonuç alan görünce gözlerim doluyo sevinçten tutmayan görünce umudumu kaybediyorum sürekli duygu geçişlerindeyim aşılamam olsa da rahatlasam su anlık yaptıranlara dua etmekle geçiyo sen de canim inşallah güzel haberi verirsin burdan hayırlısı olsun inşallah
Amin inşallah canım benim arkadaşımda aynı hastanede ilk asilamasini yaptırdı ve tutdu bende onun heyecanıyla umutlaniyorum ins hepimiz güzel haberleri alırız gerçekten çok yorucu bir surec:(

Bende ganol f igneleriyle tedaviye başladım ve yumurtalarım çok güzel büyüdüler hiç bir zorluğu yok metme

Aşılama yaptıranlar beni bilgilendirebilir misiniz? Benim vajinismus geçmişim var. Aştık şükür ama bazen ilişki esnasında kasılmalarım oluyor. Aşılama işleminde kasılma durumum olur mu? Kolay bir işlem mi?
Bende senin gibi endişeliydim rahim filmim de çok zorlanmistim ayni olur diye korktum kendi kendime moral verdim inan korktuğum gibi olmadı hafif yanma hissi oldu sedace 2dk sürdü yapman gereken en güzel şey kendini hiç kasma rahat bırak nefes alıp ver gerisi kolay:) inşallah

İnşallah güzel haberlerle dönersin
Aminnn kuzum inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin hepimiz güzel haberlerle dönelim iğne tedavisi ağır bir tedavi olumsuz sonuclaninca insanin umudu kiriliyordur Allahim hic bir anne adayının kucağını boş bırakmasın

Ben daha yaptırmadım ama benim rahim filmim cok agrili oldu korku vardi o yuzden ama kimle konustuysam rahim filminin yarisi kadar bile agri olmuyo dediler sen rahim filmi cektirdinmi bilmiyorum ama is kafada bitiyo kendini kasmazsan bi sorun cikicani sanniyorum insallah öyle olur

Ben daha yaptırmadım ama benim rahim filmim cok agrili oldu korku vardi o yuzden ama kimle konustuysam rahim filminin yarisi kadar bile agri olmuyo dediler sen rahim filmi cektirdinmi bilmiyorum ama is kafada bitiyo kendini kasmazsan bi sorun cikicani sanniyorum insallah öyle olur
Arkadaşlar aşılama tedavisi tamamen ağrısız bir yöntem. Kullanılan iğnler de bile hiç acı hissetmiyorsnz. Bu konuda emin olabilirsiniz

Arkadaşlar aşılama tedavisi tamamen ağrısız bir yöntem. Kullanılan iğnler de bile hiç acı hissetmiyorsnz. Bu konuda emin olabilirsiniz
Herkes aynı şeyi söylüyo ben ikna oldum korku kalmadı bende hiç. Sen naptın araştırabildinmi iyi bi dr

Herkes aynı şeyi söylüyo ben ikna oldum korku kalmadı bende hiç. Sen naptın araştırabildinmi iyi bi dr
Zaten hiç korkacak bısey yok benim acıya dayanilikliligim hic yok rahim filminde resmen agridan hastaneyi ayagi kaldirdim bunu hic anlamadim bi anda hayirli olsun dedi doktor korkacak gercekten hic bir sey yok kızlar rahimden ultrasona nasil bakiliyorsa aci degeri eş değer

Zaten hiç korkacak bısey yok benim acıya dayanilikliligim hic yok rahim filminde resmen agridan hastaneyi ayagi kaldirdim bunu hic anlamadim bi anda hayirli olsun dedi doktor korkacak gercekten hic bir sey yok kızlar rahimden ultrasona nasil bakiliyorsa aci degeri eş değer
O zaman ben şu iğneleri sorsam bana iğne başlıcaz adet olunca dedi ama hic sormadim ne ignesi diye kafamı çok kurcalıyo göbekten vuruluyo diye öğrendim burda ama bi fikri bilgisi olan varmı dtayları hakkında

Bende ganol f igneleriyle tedaviye başladım ve yumurtalarım çok güzel büyüdüler hiç bir zorluğu yok metme
inşallah fayda eder.Hiç bir sıkıntımız yoktu 5 aydır yumurta takibiyle hep yumurta elde ettik bu ay neden böyle oldu anlamadım.İğne ile devam edeceğiz sadece iğne kullanma da zorlanır mıyım endişesi var.

Back