- 24 Şubat 2018
- 201
- 152
- 53
Gonal f yumurta gelistirici iğne canim haptan daha etkili benim hapla hic yumurtam gelişmemişti iğne sayesinde gelişti dünde aşılamam oldu bakalım Allahım hayırlısını nasip etsin hepimizin çabası aynı yönde korkulacak bişey yok iğneleri vurmak çok basit 2 3 günde bir kontrole çağırıyor sadece yumurtlama takibi içinO zaman ben şu iğneleri sorsam bana iğne başlıcaz adet olunca dedi ama hic sormadim ne ignesi diye kafamı çok kurcalıyo göbekten vuruluyo diye öğrendim burda ama bi fikri bilgisi olan varmı dtayları hakkında
Ağrın falan varmı asilamadan sonra adet gibi agrilar oluyomuş kendini hiç yorma elinden geldiğince dinlen ayy çok heyecanlı bekleyiş insallah emeklerimiz boşa çıkmazGonal f yumurta gelistirici iğne canim haptan daha etkili benim hapla hic yumurtam gelişmemişti iğne sayesinde gelişti dünde aşılamam oldu bakalım Allahım hayırlısını nasip etsin hepimizin çabası aynı yönde korkulacak bişey yok iğneleri vurmak çok basit 2 3 günde bir kontrole çağırıyor sadece yumurtlama takibi için
inşallah fayda eder.Hiç bir sıkıntımız yoktu 5 aydır yumurta takibiyle hep yumurta elde ettik bu ay neden böyle oldu anlamadım.İğne ile devam edeceğiz sadece iğne kullanma da zorlanır mıyım endişesi var.
Bende senin gibi endişeliydim rahim filmim de çok zorlanmistim ayni olur diye korktum kendi kendime moral verdim inan korktuğum gibi olmadı hafif yanma hissi oldu sedace 2dk sürdü yapman gereken en güzel şey kendini hiç kasma rahat bırak nefes alıp ver gerisi kolay:) inşallah
Ben daha yaptırmadım ama benim rahim filmim cok agrili oldu korku vardi o yuzden ama kimle konustuysam rahim filminin yarisi kadar bile agri olmuyo dediler sen rahim filmi cektirdinmi bilmiyorum ama is kafada bitiyo kendini kasmazsan bi sorun cikicani sanniyorum insallah öyle olur
Rahim filmi çektirdim. Anestezisiz çektirdim işlem uzun sürdü baya ama kendimi kastığımdan tüpler kapalı çıktı. 2.kez rahim filmi çektirmek zorunda kaldım. Son teknikle ağrısız çektirdiğim yerde açık çıktı. Açıkcası bundan dolayı kafam karıştı. Aşılamada da kasılırım da sperm ulaşmazsa diye.
Anestezili aşılama yapan bi yer araştırman lazım ne kadar kendini kursanda o an ne kadar rahat olabilorsin bilemedim ben kafamda hallederim mesela canim yansa bile kasmam kendimi çünkü bi kere yapiliyo ve o andan baskası yok disimi sıkarım bastan asilama yapmak daha kulfetli gelir bana sen kendini daha iyi bilirsin canım rahatlayamam ben diyosan anestezi senin için daha iyi gibiRahim filmi çektirdim. Anestezisiz çektirdim işlem uzun sürdü baya ama kendimi kastığımdan tüpler kapalı çıktı. 2.kez rahim filmi çektirmek zorunda kaldım. Son teknikle ağrısız çektirdiğim yerde açık çıktı. Açıkcası bundan dolayı kafam karıştı. Aşılamada da kasılırım da sperm ulaşmazsa diye.
Yok canım bende olmadı sadece kasiklarda bi agri oluyo adet sancisi gibi zaten cok uzunda sürmüyo ama gün icinde agrilar kendini hatirlatiyor bide kendimi cok yorgun hissediyorum sanki dünyanin butun isini ben yapmisimArkadaşlar aşılamada sonra baş dönmesi elde uyusma oluyormuş yaptiranlarda
Ben hiç sanmiyorum anesteziyle aşılama yapilacagini kizlar zaten 1 dakika sürüyor ne bir aci ne sizi hic birsey hissetmiyorsunuz ne gerek var ...dogum nasil yapican kuzum :)Rahim filmi çektirdim. Anestezisiz çektirdim işlem uzun sürdü baya ama kendimi kastığımdan tüpler kapalı çıktı. 2.kez rahim filmi çektirmek zorunda kaldım. Son teknikle ağrısız çektirdiğim yerde açık çıktı. Açıkcası bundan dolayı kafam karıştı. Aşılamada da kasılırım da sperm ulaşmazsa diye.
Kaçincı günün canım aşılamada benim sadece kasiklarimda ara ara ağrı oluyor bazen cok şiddetli bide halsizlik var çok çabuk yoruluyorum nefes nefese kalıyorum ama baş dönmesi falan yok bendeKizlar baş dönmesi yasiyormusunuz asilamadan sonra benim akşamları el ayak boşalması sarhos gibi oluyorum neredeyse
Bugün tam bir hafta oldu cnm senin kacinci günKaçincı günün canım aşılamada benim sadece kasiklarimda ara ara ağrı oluyor bazen cok şiddetli bide halsizlik var çok çabuk yoruluyorum nefes nefese kalıyorum ama baş dönmesi falan yok bende
3.gün bugün kuzum daha cok yeni ama bana 1 aydir bekliyormusum gibi geliyo beklemek cok zormus günler yil gibi sanki insallah beklememize degerde Rabbim bu mübarek gecede bizim ve bizim gibi bebek isteyen herkesin kucaklarini doldurur canımBugün tam bir hafta oldu cnm senin kacinci gün
sonucun nedir arkadasim? isler pozitif cikmistir!inşallah canım hayırlısı ile çok takılmıyorum ben.
1 kasım test tarihim
Hayirli olaun cnm darisi bizimde basimiza insallahmerhaba arkadaslar,
sizi umut olmak icin yaziyorum. moralinizi yüksek tutun, sakin kendinizi birakmayin ve umudunu kayip etmeyin. en önemlisi bu bence. benim asilama tedavim cok sükür olumlu cvp verdi. insallah degerlerimde yükselir hayirlisiyla. allah hepimizin yardimcisi olsun
Çok sevindim maşallah ya Allah tamamina erdirsin inşallah gerçekten umut oldumerhaba arkadaslar,
sizi umut olmak icin yaziyorum. moralinizi yüksek tutun, sakin kendinizi birakmayin ve umudunu kayip etmeyin. en önemlisi bu bence. benim asilama tedavim cok sükür olumlu cvp verdi. insallah degerlerimde yükselir hayirlisiyla. allah hepimizin yardimcisi olsun
allah razi olsun canim,aminn ins en kisa zamanda 1 17platon17 ve A Alinay allahim emeklerimizi bosa cikarmasnH
Hayirli olaun cnm darisi bizimde basimiza insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?