- 11 Ağustos 2016
- 429
- 162
- 103
Ever başladık inşallah hayırlısı olur belki sizin de beklemenize vardır bir hayır :)Canım yemen basladilarni bende hemen istemiştim ama başlamadılar tatile girdik dediler of beklicem mecburen 2 ay hayırlısı olsun senin icin
Inşallah canim yaz burayada vende ikincisine daha umutluyum sankiEver başladık inşallah hayırlısı olur belki sizin de beklemenize vardır bir hayır :)
Bugün kontrolüm vardı gittim sağdaki iki yumurta gelismemeişInşallah canim yaz burayada vende ikincisine daha umutluyum sanki
Hayırlısı olsun canım inşallah bu seferki tutarBugün kontrolüm vardı gittim sağdaki iki yumurta gelismemeiş10 mm de kalmışlar. Solda bir tane vardı o büyümüş 23 mm olmus. Ama benim sol yumurtalık ta endometrium kisti var ve geçen ayda soldan geldi iki yumurta ama tutmadı. Şimdi yine sol. Ve bir tane. Sanırım yine olmayacak sagdan geliyolar diye umutlanmistim .. carsamba gunu aşılama var.. hayırlısi olsun ne diyeyim
Inşallah ya hayırlısini versin rabbim herkeseHayırlısı olsun canım inşallah bu seferki tutar
Hayırlısı olsun canım basitinde varsa olur hiç üzülme geçeninde benim herşey tam.gibiydi olmadı ama yani mesele hiç sorun olmaması değil hatta sorun varken daha iyi tutuyor bence nasipBugün kontrolüm vardı gittim sağdaki iki yumurta gelismemeiş10 mm de kalmışlar. Solda bir tane vardı o büyümüş 23 mm olmus. Ama benim sol yumurtalık ta endometrium kisti var ve geçen ayda soldan geldi iki yumurta ama tutmadı. Şimdi yine sol. Ve bir tane. Sanırım yine olmayacak sagdan geliyolar diye umutlanmistim .. carsamba gunu aşılama var.. hayırlısi olsun ne diyeyim
Sorun varken zor olmuyor muHayırlısı olsun canım basitinde varsa olur hiç üzülme geçeninde benim herşey tam.gibiydi olmadı ama yani mesele hiç sorun olmaması değil hatta sorun varken daha iyi tutuyor bence nasip
Canim hiç belli olmuyor kimisinde hicbir belirti yokken hamile cikiyor, kimisi tüm belirtileri taşımasına rağmen olmuyor. Umarim siz hamilesinizdir :)Hanımlar aşılama pozitif olduğunda ne gibi değişimler oldu göğüslerinizde benim bugün 6. günüm göğüs ucumun koyu yerinde farkedilir şekilde dağılma/büyüme olmuş. Göğüslerimi hep kontrol ettiğim için farkettim dün akşam.
Teşekkür ederim inşallahCanim hiç belli olmuyor kimisinde hicbir belirti yokken hamile cikiyor, kimisi tüm belirtileri taşımasına rağmen olmuyor. Umarim siz hamilesinizdir :)
Hayırlısı inşallah canım üzülme inan benim tutmaması için sebep yoktu ama tutmadı demek istediğim Rabbim nasip.edince taşın içinden çiçek cikiyor yarim rahimle insanlar hamile.kaliyor nasip nasip...bende 2.ye daha umutlu olmak istiyorumBugün kontrolüm vardı gittim sağdaki iki yumurta gelismemeiş10 mm de kalmışlar. Solda bir tane vardı o büyümüş 23 mm olmus. Ama benim sol yumurtalık ta endometrium kisti var ve geçen ayda soldan geldi iki yumurta ama tutmadı. Şimdi yine sol. Ve bir tane. Sanırım yine olmayacak sagdan geliyolar diye umutlanmistim .. carsamba gunu aşılama var.. hayırlısi olsun ne diyeyim
cidden biraz uğurlu bi sayfa acsak keşke isimde degistirebikirz hiç birimizin tutmadıUmarim guzel haberler aliriz artik buraya güzel haberler yazan birileri olmali yada sayfa mo değiştirsek burada hiç iyi haber veren yok
Bencede, Birimiz açsın yeni konuyu ya yeni sayfa guzel haberlerle dolsunHa
cidden biraz uğurlu bi sayfa acsak keşke isimde degistirebikirz hiç birimizin tutmadı
Nerden anladılar catlamadigini canım benim bakmadılar direk.asilama yapilmistiYa hatunlar ben carsamba günü yani dün asilama oldum, bugün sol tarafim kistin olduğu yer yine çok ağrı yapmaya başladı sürekli agriyor bacağıma vurdu sol belim sol bacağım sol kasığım çok ağrıyor büyüyor galiba kistzaten yine yumurta catlamamis dediler hergun ilişki önerdiler onumizdeki 4 gün boyunca ama şu an ağrıdan duramıyorum ki nasıl ilişkiye gireyim bitirdi beni bu kist ağrıları geberesim geliyor böyle olunca
Aşılamadan önce muayene ediyor doktor catlamamis ama az kalmış demişti banaNerden anladılar catlamadigini canım benim bakmadılar direk.asilama yapilmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?