Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım yemen basladilarni bende hemen istemiştim ama başlamadılar tatile girdik dediler of beklicem mecburen 2 ay hayırlısı olsun senin icin
Ever başladık inşallah hayırlısı olur belki sizin de beklemenize vardır bir hayır :)

Inşallah canim yaz burayada vende ikincisine daha umutluyum sanki
Bugün kontrolüm vardı gittim sağdaki iki yumurta gelismemeiş 10 mm de kalmışlar. Solda bir tane vardı o büyümüş 23 mm olmus. Ama benim sol yumurtalık ta endometrium kisti var ve geçen ayda soldan geldi iki yumurta ama tutmadı. Şimdi yine sol. Ve bir tane. Sanırım yine olmayacak sagdan geliyolar diye umutlanmistim .. carsamba gunu aşılama var.. hayırlısi olsun ne diyeyim

Hayırlısı olsun canım inşallah bu seferki tutar

Hayırlısı olsun canım basitinde varsa olur hiç üzülme geçeninde benim herşey tam.gibiydi olmadı ama yani mesele hiç sorun olmaması değil hatta sorun varken daha iyi tutuyor bence nasip

Y
Hayırlısı olsun canım basitinde varsa olur hiç üzülme geçeninde benim herşey tam.gibiydi olmadı ama yani mesele hiç sorun olmaması değil hatta sorun varken daha iyi tutuyor bence nasip
Sorun varken zor olmuyor mu helede endometrium veya çikolata kisti gibi şeyler varken nasip bakalım gerginim su an yarın işlem var sonra bekle anam bekle 15 gün

Hanımlar aşılama pozitif olduğunda ne gibi değişimler oldu göğüslerinizde benim bugün 6. günüm göğüs ucumun koyu yerinde farkedilir şekilde dağılma/büyüme olmuş. Göğüslerimi hep kontrol ettiğim için farkettim dün akşam.

Canim hiç belli olmuyor kimisinde hicbir belirti yokken hamile cikiyor, kimisi tüm belirtileri taşımasına rağmen olmuyor. Umarim siz hamilesinizdir :)

Selam hanımlar. Bende cuma günü laparaskopiyle dermoid kistimi aldırdım. Şuan ağrılı geçiyo ağrı eşiği düşük galiba bende. Baya zorlanıyorum dikişlerim falan ağrıyo ypıyo. Bundan sonraki dönemi takip edicez bakalım

Hayırlısı inşallah canım üzülme inan benim tutmaması için sebep yoktu ama tutmadı demek istediğim Rabbim nasip.edince taşın içinden çiçek cikiyor yarim rahimle insanlar hamile.kaliyor nasip nasip...bende 2.ye daha umutlu olmak istiyorum

Umarim guzel haberler aliriz artik buraya güzel haberler yazan birileri olmali yada sayfa mo değiştirsek burada hiç iyi haber veren yok

Ya hatunlar ben carsamba günü yani dün asilama oldum, bugün sol tarafim kistin olduğu yer yine çok ağrı yapmaya başladı sürekli agriyor bacağıma vurdu sol belim sol bacağım sol kasığım çok ağrıyor büyüyor galiba kist zaten yine yumurta catlamamis dediler hergun ilişki önerdiler onumizdeki 4 gün boyunca ama şu an ağrıdan duramıyorum ki nasıl ilişkiye gireyim bitirdi beni bu kist ağrıları geberesim geliyor böyle olunca

Nerden anladılar catlamadigini canım benim bakmadılar direk.asilama yapilmisti

Kizlar bende 19 aralikta asilama oldum dun bugun idrar testi negatif hayirlisi diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…