• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim de 2.aşılamam negatif. Biraz bekleyip tüp bebek yaptıralım diyoruz. Özel tınaztepeye gidelim diyoruz. Kızlar aranızda tüp bebeğe geçen var mı ?

Benim de 2.aşılamam negatif. Biraz bekleyip tüp bebek yaptıralım diyoruz. Özel tınaztepeye gidelim diyoruz. Kızlar aranızda tüp bebeğe geçen var mı ?
Sorun neydi sizde tam olarak? Benim 3. Aşılamam tutmuştu kimyasal oldu maalesef şimdi bu ay boş bıraktık Ocak’ta 4. Aşılamayı olucam ben dr değiştirdim kısırlık üzerine uzmanlık yapmış Bülent bey ve onun yaptığı ilk aşılamam tuttu. Açıkçası umut oldu bize tüplerimin açık olduğunu hamile kalabildiğimi görmüş olduk. Bu ay kendi kendine hamile kalmazsam bilmez daha deniCez pes etmek yok

ben biraz sıkıldım arkadaşlar her ay gidiyorum en az ayda 3 kere. o sebeple klomen+çatlatma iğnesi+cinsel ilişki devam edeceğiz bir kaç ay. inofolic bıraktım. Promotil women a geçiyorum. pahalı ama bir umut ne yapayım Neic Neic :(

ben biraz sıkıldım arkadaşlar her ay gidiyorum en az ayda 3 kere. o sebeple klomen+çatlatma iğnesi+cinsel ilişki devam edeceğiz bir kaç ay. inofolic bıraktım. Promotil women a geçiyorum. pahalı ama bir umut ne yapayım Neic Neic :KK43:
Bende bu ay aynıyım klomen kullandım çatlatma iğnesini de oldum sadece 2 kere gittim doktora reglin 3.gunu ve igne gunu. Promotili eşinde kullanıyor mu?

Bende bu ay aynıyım klomen kullandım çatlatma iğnesini de oldum sadece 2 kere gittim doktora reglin 3.gunu ve igne gunu. Promotili eşinde kullanıyor mu?
evet canım ona dr Promen K verdi. ama ben Promotil Men devam edeceğim ona çünkü daha üstün. mg ları daha fazla.

İstikrarlı bir şekilde Promotil Women devam edeceğim. Birde Neptune Krill yağı.
Solgar Omnium ara vereceğim bu sebeple. İnofolic combi'den soğudum. Zaten içinde folik asit var. Folat değil.

evet canım ona dr Promen K verdi. ama ben Promotil Men devam edeceğim ona çünkü daha üstün. mg ları daha fazla.
Esim icmiyor benim promotil men ama bir iki iciyor tadi kotuymus bizim olduğumuz igneler nasılsa
Canım bide duydun mu bilmiyorum ama yakı iyi geliyomus ben tam igne olmadan once iki gun yaki yapıştırmıştım etkisi olur inşallah deneyebilirsin

Esim icmiyor benim promotil men ama bir iki iciyor tadi kotuymus bizim olduğumuz igneler nasılsa
Canım bide duydun mu bilmiyorum ama yakı iyi geliyomus ben tam igne olmadan once iki gun yaki yapıştırmıştım etkisi olur inşallah deneyebilirsin
promen k ile fark mı var acaba tadında ..portakal aromalı olması lazım tang gibi. inşallah güzeldir tadı

Slm kızlar merak ettiğim bişey var benim ilk aşılamam bu Pazartesi oldum o gündenmi başlıyoruz saymaya yoksa çatlatma iğnesinden itibarenmi olduğum gün ve ertesi kahverengi lekelenmem oldu normalmidir bide sürekli kasıklarımda ağrı ve batma var adrarada çok gidiyorum tecrübeli olan arkadaşlarım yardımcı olursa çok sevinirim

Slm kızlar merak ettiğim bişey var benim ilk aşılamam bu Pazartesi oldum o gündenmi başlıyoruz saymaya yoksa çatlatma iğnesinden itibarenmi olduğum gün ve ertesi kahverengi lekelenmem oldu normalmidir bide sürekli kasıklarımda ağrı ve batma var adrarada çok gidiyorum tecrübeli olan arkadaşlarım yardımcı olursa çok sevinirim
Aşılamanın 4. Gününe kadar yoğun kasıklarda ağrı batma olur. Birkaç gün kahverengi eklenme normal. Pazartesi ayın 17 siydi. 17+14 gün sonra test yapacaksınız. Doktorun verdiği progesterona devam edin

Bide progeston ilaç verdi doktor günde iki defa ağız yoluyla kullanıyorum baş dönmesi yapıyor normalmidir
Normal baş dönmesi yapar uyutur. Eğer doktorunuz Progestan capsul verdi ise günde üç kere ikişer tane vajinal fitil olarakta kullanabilirsiniz. Ama en konforlusu Crinone vajinal jel. Aklınızda olsun

biraz lekelenmem oldu geçti sadece arada baş dönmesi yapıyor evet dokunursa günde 1 tane fitil olarakta kullanabilirsin demişti teşekkür ederim canım nasıl hasaplıyacagımı bilmiyordum

Kızlar sizde ses soluk yok. Neler yapıyorsunuz. Bugün koşturdum yoruldum valla heyet raporu çıkardım. Artık iğneli aşılamaya bende başladım. Hiç ara vermiyorum. Maşallah yardırıyorum her ay :)

Back