Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kuzum iğneli aşılama ne demek neden geciyosun ona
Ben klomen kullandım sonra aşılama yaptılar. 2 kere tutmadı. Bu onun bir üstü tedavi. Gonadotropin (fsh)hormonu ciltaltı yapıyorum. Yumurta büyüyünce çatlatma iğnesi peşine aşılama canım. Bu iğneli aşılamayı 2 kere daha yapacağız olmazsa tüp bebek

Selaaaam ben geldim :)
Geçen ay ilk asilamami olmuştum ve tutmamisti ama kırmızıları görünceye kadar da kasik agrım bel agrım akıntılarim ve göğüs ağrılarım olmuştu sürekli :) Geçen ay soldan iki yumurtam olmuştu tam da kistin olduğu tüpten. Bu ay solda 1 tane sağda iki tane gorunuyor ama sağdakiler küçük görünüyor :) bu hafta ici muhtemelen aşılama yapılacak inşallah güzel şeyler olur bu sefer yaaaa :) dua edin nolur rabbim hayirlisini versin tabi once

Femarada etkili diyorlar aslında aşılamadan once kullandin mi hiç ben bu ay klomen yerine doktora sormayı düşünüyordum unuttum ama pkolularda cok hamile olan var femarayla

Canım yemen basladilarni bende hemen istemiştim ama başlamadılar tatile girdik dediler of beklicem mecburen 2 ay hayırlısı olsun senin icin

Aşılama günü eşimin sperm sonuçları;
A%0
B%50
C%13
D%37
Sizce nasıl ?
Hemşire A 0 olsada B yeterli dedi. Ben bu a b olayını pek anlamadım ilk kez gördüm. Konsantrasyonda 30x10*6 ml.

Femarada etkili diyorlar aslında aşılamadan once kullandin mi hiç ben bu ay klomen yerine doktora sormayı düşünüyordum unuttum ama pkolularda cok hamile olan var femarayla
Onu da sordum ama Dr istemedi. İlla iğneye geçelim dedi. Valla heyet çıkardık işte 430 tl katkı payı ödedim. Hamdolsun. Ama askeri ücretle geçinen ne yapsın yani yazık günah.

Aşılama günü eşimin sperm sonuçları;
A%0
B%50
C%13
D%37
Sizce nasıl ?
Hemşire A 0 olsada B yeterli dedi. Ben bu a b olayını pek anlamadım ilk kez gördüm. Konsantrasyonda 30x10*6 ml.
Ne zaman oldun canım asilamani a ileri hızlı b yavaş hareketli demek benimde aynı cikti sonuçlar b 53 a 0 hemsire banada aynisini demisti

Kızlar sizde ses soluk yok. Neler yapıyorsunuz. Bugün koşturdum yoruldum valla heyet raporu çıkardım. Artık iğneli aşılamaya bende başladım. Hiç ara vermiyorum. Maşallah yardırıyorum her ay :)
cnm bende bgn regl oldm. pazartesi doktora gidicm bakalm. ne olck. hangi tedaviye gecicez

Ne zaman oldun canım asilamani a ileri hızlı b yavaş hareketli demek benimde aynı cikti sonuçlar b 53 a 0 hemsire banada aynisini demisti
Perşembe günü oldum. Yetersiz olsa sonuçlarınız iptal ediyoruz aşılamayı bugün yapmıyoruz zaten dedi.

Bu arada sende gataya gidiyodun sanırım. Bana aşılama akşamı sonrasında 2 akşam daha üst üste ilişki önerdiler. Sanada mı aynı şekilde olmuştu? Çatlatma iğnesi olduğum akşamda ilişki önerdiler. Sperm örneği için bile 3 gün beklenirken aşılamayı 2 günlük perhizle yaptılar. Çok kararsız kaldık eşimle.

Evet canim gataya gidiyorum banada aynisini önerdiler hatta ikincide 5 gün ilişki planı yazıp verdiler evet yetersiz olduğunda iptal ediliyor karmasarliga kapılma ben ilk asilamada hızlı ileri 0 la girdim döllenme oldu ama tutunamadı ikincide nedense umudum yoktu olmadi bu işler gerçekten nasip işi pozitif düşün sakin umutsuz olma

Nasip gerçekten. Olacağı varsa oluyo ama dediğin gibi pozitif düşünmek lazım moralde önemli. İnşallah isteyen herkes kavuşur bebeğine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…