• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar 11 ocak 3. Aşılamam için test günümdü. Sabah kalktım rüya görmüştüm. Erken gebelik testi yapıyordum ve pozitif çıkıyordu. Uyandım evde de vardı. Testi yaptım yine hüsran. Test gününe 4 gün var ama olsaydı silikte olsa çıkardı. Çok moralim bozuk artık tükendim. Eşimde üzüldüğüm için kızıyor. :( çok moralsizim.

Kızlar 11 ocak 3. Aşılamam için test günümdü. Sabah kalktım rüya görmüştüm. Erken gebelik testi yapıyordum ve pozitif çıkıyordu. Uyandım evde de vardı. Testi yaptım yine hüsran. Test gününe 4 gün var ama olsaydı silikte olsa çıkardı. Çok moralim bozuk artık tükendim. Eşimde üzüldüğüm için kızıyor. :KK43: çok moralsizim.
Çok erken hüküm veriyorsun bu sana hiç bişey kazandırmıcak ki. Daha çok erken belli olmaması normal

Kızlar bu 4. Aşılamam olucak aşılamam henüz yapılmadı bu gün iğnenin 9. Günüydü 5 yumurtam var olgunlaşmış şekilde yarın kontrolüm var çatlatma iğnesini vurcaz ama bittim ben çok fena sancım başladı alt karında belimde resmen ölüyorım ohss diye bişey varmış sanırım öyle bişey yaşıyorum çok fena sancım var

Kızlar bu 4. Aşılamam olucak aşılamam henüz yapılmadı bu gün iğnenin 9. Günüydü 5 yumurtam var olgunlaşmış şekilde yarın kontrolüm var çatlatma iğnesini vurcaz ama bittim ben çok fena sancım başladı alt karında belimde resmen ölüyorım ohss diye bişey varmış sanırım öyle bişey yaşıyorum çok fena sancım var
Geçmiş olsun canım inş uzun sürmez ağrıların Allah kolaylık versin çok zor inşallah bu sefer yüzün güler

canım ohss de karın davul gibi şişer su toplar su boşaltılır bazen. tane fazla tabi sancı olur. 5 tane olgun yumurta ile aşılama pek yapılmaz ama. çoğul gebelik için riskli oluyor. hayırlısı olsun hakkında inşallah benim yine olmadı.

canım ohss de karın davul gibi şişer su toplar su boşaltılır bazen. tane fazla tabi sancı olur. 5 tane olgun yumurta ile aşılama pek yapılmaz ama. çoğul gebelik için riskli oluyor. hayırlısı olsun hakkında inşallah benim yine olmadı.
Kontrole gittim dra çok sancım var dedim bakalım belki iptal ederiz dedi bu arada 7 yumurtam vardı Cuma aşılama olucak akşam çatlatma iğnesini vurdu. Yatıp dinlenmemi kafein ve gazlı içecek tuz u yasakladı. Ağrım biraz hafifledi gibi bende bu ayki sonucumu merak ediyorum senin için üzüldüm bi ay ara verip 4. Aşılamayı öyle mi denesen acaba

Kontrole gittim dra çok sancım var dedim bakalım belki iptal ederiz dedi bu arada 7 yumurtam vardı Cuma aşılama olucak akşam çatlatma iğnesini vurdu. Yatıp dinlenmemi kafein ve gazlı içecek tuz u yasakladı. Ağrım biraz hafifledi gibi bende bu ayki sonucumu merak ediyorum senin için üzüldüm bi ay ara verip 4. Aşılamayı öyle mi denesen acaba
Evet canım benimde lekelenmem var. Sanırım adet göreceğim bu sefer erken olacak sanırım. Normalde 17 ocakta ama yumurtlamama göre geri attı tabi. Bakalım bekliyorum bir ay ara vereceğim. Sonra diğer aşılamayı yaptırıp tüp bebek. Allah nasip ederse.

ay cnm cok.sevindim. nasil isliyor surec anlatirmisin
Smyrna artta başladık canım. Adetinin 2.ya da 3.günü gidiyorsun. Bir kaç test yapıyorlar. Ona göre ilaç ya da iğne ile yumurtanın büyümesini sağlıyorlar. Bir kaç sefer kontrole gidiyorsun. Yumurtan 18 mm ulaşınca, çatlatma iğnesi oluyorsun. 36 saat sonra aşılama yaptırıyorsun tatlım.

Smyrna artta başladık canım. Adetinin 2.ya da 3.günü gidiyorsun. Bir kaç test yapıyorlar. Ona göre ilaç ya da iğne ile yumurtanın büyümesini sağlıyorlar. Bir kaç sefer kontrole gidiyorsun. Yumurtan 18 mm ulaşınca, çatlatma iğnesi oluyorsun. 36 saat sonra aşılama yaptırıyorsun tatlım.
ne kadar tuttu ilaclar dahil. birde sorununuz neydi

ne kadar tuttu ilaclar dahil. birde sorununuz neydi
Aşılama ücreti 1600 tl + ilaçlar. Ben iğne kullanmadım yumurta büyütürken. 1.800 tl ye mal oldu canım. Soruna gelince, sol tüpüm kapalı benim. Ama yumurtam falan büyüyor. Normal yoldan da hamile kalabilirisin diyorlar ama 1buçuk senedir ortada bir şey yok

Merhaba arkadaşlar;
3. Aşılamam (2 klomen ile,bu seferki gonal f ile) düşükle sonuçlandı. Aşılamanın 14. Günü 70 çıkan bHCG sonucum sıfırlandı. Biyokimyasal gebelik oldu. Hayırlısı olsun.

Merhaba arkadaşlar;
3. Aşılamam (2 klomen ile,bu seferki gonal f ile) düşükle sonuçlandı. Aşılamanın 14. Günü 70 çıkan bHCG sonucum sıfırlandı. Biyokimyasal gebelik oldu. Hayırlısı olsun.
Üzüldüm canım herşeyde vardır bi hayır Allah ın izniyle inşallah Zamanı geldiğinde bizimde olur bebişlerimiz hakkında hayırlısı olsun

İyi akşamlar kızlar. Ayın 9unda 7 olgun yumurtayla çatlatma iğnemi oldum. 11 Ocak’ta aşılamam oldu göğüs hassasiyeti çatlatma iğnesi vurulmadan önce başlamıştı ancak gün geçtikçe büyüyor ve inanılmaz acıyor onun dışında ara ara Kasık ağrılarım devam ediyor bunun dışında pek bi zorlanma yaşamıyorum. Ve umuyorum ki sonuç pozitif olur. Geçen kimyasal gebeliğimde de göğüslerim hassastı ve şişti ancak bu sefer daha fazla acı ve şişlik var ve hamileliklerimde ilk ve en belirgin belirti göğüs şişkinliği olmuştur umudum var bu sefer olacak inşallah...

Merhaba arkadaslar
14 15 aydir kendi denememizle sonuc alamadik.
Durumumuz sebebi aciklanamayan infertilite.
Gecen ay klomen kullandim tek yumurtam cok guzel gelisti ancak tutmadi.
Yarin klomen + menegon 75 ignesine basliyorum.
Bu ay boyle deneyecegiz.
Eger yine tutmazsa kasim da asilama yapacak doktorum
Aslinda ben direk tup bebek istedim ve bu konuda kafam cok karisik.
Sebepsizlerde asilama tutmaz diyen var.
Sizce asilama mi tup bebek mi daha mantikli??
Ben de de sebepsiz intilite var tüp bebek harici her yolu denedim. Ama tutmadı sırada tüp bebek var.

1 17platon17 arkadasim ne zaman yazini yazdin bilmiyorum ama okuyunca cvp vermek istedim. bizede sebebsiz infertilite tanisi konuldu ve benim 2.asilamamda, 3.asilamamda cok sükür tuttu. hani tutmayacak diye birsey yok, böyle bir cümleyi doktorlar bile kuramiyorlar. yüzde 20 ile 25% diyor doktorlar, üst üste yapilan asilamalarda sans artiyormus diye duydum, doktorumda onayladi bu durumu.insallah hepimizin saglikli sihatli bebekleri olur.

1 17platon17 arkadasim ne zaman yazini yazdin bilmiyorum ama okuyunca cvp vermek istedim. bizede sebebsiz infertilite tanisi konuldu ve benim 2.asilamamda, 3.asilamamda cok sükür tuttu. hani tutmayacak diye birsey yok, böyle bir cümleyi doktorlar bile kuramiyorlar. yüzde 20 ile 25% diyor doktorlar, üst üste yapilan asilamalarda sans artiyormus diye duydum, doktorumda onayladi bu durumu.insallah hepimizin saglikli sihatli bebekleri olur.
Hayirli olsun arkadasim. Allah anali babali buyutsun. Bende kasimda asilama yaptim tutmadi. Aralik ayinda kendiliginden hamile kaldim. Simdi 7+2 gunluk hamileyim. Saglikla dogsunlar insallah

Back