- 11 Ağustos 2016
- 429
- 162
- 103
A ileri hızlı, b yavaş hareketli.
Ne zaman oldun canım asilamani a ileri hızlı b yavaş hareketli demek benimde aynı cikti sonuçlar b 53 a 0 hemsire banada aynisini demisti
cnm bende bgn regl oldm. pazartesi doktora gidicm bakalm. ne olck. hangi tedaviye gecicez
Hangi igne gonal f mi igne olunca daha mı kaliteli oluyor yumurta
Hayırlısı olsun canım inşallah bu seferki tutar
Teşekkür ederim inşallah
Selam hanımlar. Bende cuma günü laparaskopiyle dermoid kistimi aldırdım. Şuan ağrılı geçiyo ağrı eşiği düşük galiba bende. Baya zorlanıyorum dikişlerim falan ağrıyo ypıyo. Bundan sonraki dönemi takip edicez bakalım
Ha
cidden biraz uğurlu bi sayfa acsak keşke isimde degistirebikirz hiç birimizin tutmadı
Evet canım ya bayadır bakamadım şimdi okuyorum geriden gelerek Gittim en son geçen hafta. Bebeği gördük kalp atışlarını da tekrar dinledik çok şükür ilk kez yaşadık bunu 1 ay sonra kontrole çağırdılar.Canım sen ne yaptın gittin mi doktoraMeLMuR_2016
Maşallah Allah tamamına erdirsin. Darısı başımıza. Bende dün 3. Aşılama yaptırdım.Evet canım ya bayadır bakamadım şimdi okuyorum geriden gelerek Gittim en son geçen hafta. Bebeği gördük kalp atışlarını da tekrar dinledik çok şükür ilk kez yaşadık bunu 1 ay sonra kontrole çağırdılar.
Maşallah Allah tamamına erdirsin. Darısı başımıza. Bende dün 3. Aşılama yaptırdım.
An itibari ile yeni konu açtım çünkü buraya güzel haberler veren hiç olmadi.. yeni konu yeni ve güzel haberler ile dolar inşallah
Linkini birakiyorum:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/asilama-tedavisi.1104030/
Bu sefer olumlu düşün tatlım bu sefer oldu de inşallah olur tutunur sana bebişinMaşallah Allah tamamına erdirsin. Darısı başımıza. Bende dün 3. Aşılama yaptırdım.
Umarım. Kısmet tatlım. Bende 1 ay ara vereceğim. Çünkü tatile gideceğiz. Sonrasında yine son aşılamayı yaptıracağız. Sonra tüp bebek ya nasip. İnşallah gerek kalmaz Sana da hayırlı olaun tatlım haberleşelim buradanBu sefer olumlu düşün tatlım bu sefer oldu de inşallah olur tutunur sana bebişin
Ben bunu biliyorum. Bana pek inandırıcı gelmediSelam kızlar yeni yerimiz hayırlı olsun güzel haberlere inşaallah. Ya size bişey söyliycem ama burda sayfa ismi vermk falan yasak mı bilmiyorum. Herkesin çok kulladığı sosyal medya in. Da bi syfa keşfettim çok güzel şeylerden bahsesiyo herkes ve gerçkten işe yaradığını düşünüyoeum bnde sipariş ettim ama bna geç ulaşıcak yurtdışında olduğum için ama sizlerde deneyebilirsiniz. Sayfanın ismi mucize doğada bi bakın isterseniz
Canım y.disindaysan nasıl alcaksın onu ben aldım ama getirtemedimSelam kızlar yeni yerimiz hayırlı olsun güzel haberlere inşaallah. Ya size bişey söyliycem ama burda sayfa ismi vermk falan yasak mı bilmiyorum. Herkesin çok kulladığı sosyal medya in. Da bi syfa keşfettim çok güzel şeylerden bahsesiyo herkes ve gerçkten işe yaradığını düşünüyoeum bnde sipariş ettim ama bna geç ulaşıcak yurtdışında olduğum için ama sizlerde deneyebilirsiniz. Sayfanın ismi mucize doğada bi bakın isterseniz
Kuzenim glicek martta türkiyeden o getiricekCanım y.disindaysan nasıl alcaksın onu ben aldım ama getirtemedim
Ne bilim o kdr çok yorumlar varki bnunla ilgili blki gerçkten faydası vardır. Aslında içlerinde zararlı olan bişey yok bilindik yağlar denemekte fayda varBen bunu biliyorum. Bana pek inandırıcı gelmedi
Ne yaptin arkadasim?yapildimi asilaman?Herkese iyi geceler. Aşılama için ayın 2sinde iğneye başladım. 9 gün kullandım bugün 10. iğnemi yaptım. Doktor zaten hiç açıklama yapmıyo hemşire bilgi veriyo en son. Yumurtan var ama hepsi küçük büyüme yok dozunu artırcaz bide öyle bakcaz gelişcek mi dedi. 75lik doz kullanıyodum 100e çıkardılar. Cuma yine kontrole çağırdılar. O kadar gerildim ki. Ben 1 hafta olduğunda gittim yumurta var gelişmemiş demişlerdi. Doz artıralım filan demediler. Artırsalar belki şimdi etki etmeye başlayacaktı. Çok uzarsa süreç iptal ederiz diyolar. Çocuk oyuncağı sanki.
Merhaba canım. Benimde 3. Aşılamam cuma günü oldu. 11 ocakta test zamanım. Hepimiz için hayırlı olsun. Bugün aşılamanın 4. Günü göğüslerim çok şiş, çok acıyor. İlk 3 gün kasıklarım da çok ağrıdı bugün batmalar oluyor. Tabi artık gebeliğe yormuyorum. Hayırlısı olsun diyorum.Merhaba Arkadaslar,
2.asilamam olumlu olmustu ve sizlerde paylasmistim.maleEf düsük yaptim.dün Yeni tedavime basliyarak 3.asilamami yaptirdim.benim gibi Kimler ocak ayinda sonuclarini alacaklar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?