Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
1 dk lık iş muayene, aşılamadan önce niye bakmıyorlar ki, benim 1.aşılamada da catlamamis demişti doktor ve garantiye almak için 2. Kez çatlatma iğnesi vurulmustum . Bu sefer pek gerek gormedi bende istemedim. Dün ilişki olması gerekiyordu zaten olmadi da boşuna gitmese bari yine tedavi

Kızlar ben yeni konu açıyorum aşilama tedavisi diye oraya gelin çünkü bu başlık altında hiç hamileyim diyeni gormedim belki yenisi uğurlu gelir

An itibari ile yeni konu açtım çünkü buraya güzel haberler veren hiç olmadi.. yeni konu yeni ve güzel haberler ile dolar inşallah
Linkini birakiyorum:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/asilama-tedavisi.1104030/

A ileri hızlı, b yavaş hareketli.

Ne zaman oldun canım asilamani a ileri hızlı b yavaş hareketli demek benimde aynı cikti sonuçlar b 53 a 0 hemsire banada aynisini demisti

cnm bende bgn regl oldm. pazartesi doktora gidicm bakalm. ne olck. hangi tedaviye gecicez

Hangi igne gonal f mi igne olunca daha mı kaliteli oluyor yumurta

Hayırlısı olsun canım inşallah bu seferki tutar

Teşekkür ederim inşallah

Ha
cidden biraz uğurlu bi sayfa acsak keşke isimde degistirebikirz hiç birimizin tutmadı

Maşallah Allah tamamına erdirsin. Darısı başımıza. Bende dün 3. Aşılama yaptırdım.

Slm kızlar iş güç derken boşladım buraları biraz bende adet olmayı bekliyorum 4. Aşılama için malum 3. Aşılama tutmuştu ama tutunamadı maalesef

Bu sefer olumlu düşün tatlım bu sefer oldu de inşallah olur tutunur sana bebişin
Umarım. Kısmet tatlım. Bende 1 ay ara vereceğim. Çünkü tatile gideceğiz. Sonrasında yine son aşılamayı yaptıracağız. Sonra tüp bebek ya nasip. İnşallah gerek kalmaz Sana da hayırlı olaun tatlım haberleşelim buradan

Selam kızlar yeni yerimiz hayırlı olsun güzel haberlere inşaallah. Ya size bişey söyliycem ama burda sayfa ismi vermk falan yasak mı bilmiyorum. Herkesin çok kulladığı sosyal medya in. Da bi syfa keşfettim çok güzel şeylerden bahsesiyo herkes ve gerçkten işe yaradığını düşünüyoeum bnde sipariş ettim ama bna geç ulaşıcak yurtdışında olduğum için ama sizlerde deneyebilirsiniz. Sayfanın ismi mucize doğada bi bakın isterseniz

Ben bunu biliyorum. Bana pek inandırıcı gelmedi

Canım y.disindaysan nasıl alcaksın onu ben aldım ama getirtemedim

Merhaba Arkadaslar,
2.asilamam olumlu olmustu ve sizlerde paylasmistim.maleEf düsük yaptim.dün Yeni tedavime basliyarak 3.asilamami yaptirdim.benim gibi Kimler ocak ayinda sonuclarini alacaklar?

Ne yaptin arkadasim?yapildimi asilaman?

Merhaba Arkadaslar,
2.asilamam olumlu olmustu ve sizlerde paylasmistim.maleEf düsük yaptim.dün Yeni tedavime basliyarak 3.asilamami yaptirdim.benim gibi Kimler ocak ayinda sonuclarini alacaklar?
Merhaba canım. Benimde 3. Aşılamam cuma günü oldu. 11 ocakta test zamanım. Hepimiz için hayırlı olsun. Bugün aşılamanın 4. Günü göğüslerim çok şiş, çok acıyor. İlk 3 gün kasıklarım da çok ağrıdı bugün batmalar oluyor. Tabi artık gebeliğe yormuyorum. Hayırlısı olsun diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…