Anladım canım hayırlısı inşallah nasip nerde yapilcak tüp bebek tedavinbenim sonuc negatifti. ancak yazabiliyorum. bu ay tedavi olmayacak subatta tup bebek tedavisi baslayacak tekrar.
ben yurt disindayim. belcika da devam ediyor tedavim.Anladım canım hayırlısı inşallah nasip nerde yapilcak tüp bebek tedavin
Evet canm biliyorum aynı hastanedemi devam edeceksin die.merak ettimben yurt disindayim. belcika da devam ediyor tedavim.
Sorun neydi sizde tam olarak? Benim 3. Aşılamam tutmuştu kimyasal oldu maalesef şimdi bu ay boş bıraktık Ocak’ta 4. Aşılamayı olucam ben dr değiştirdim kısırlık üzerine uzmanlık yapmış Bülent bey ve onun yaptığı ilk aşılamam tuttu. Açıkçası umut oldu bize tüplerimin açık olduğunu hamile kalabildiğimi görmüş olduk. Bu ay kendi kendine hamile kalmazsam bilmez daha deniCez pes etmek yokBenim de 2.aşılamam negatif. Biraz bekleyip tüp bebek yaptıralım diyoruz. Özel tınaztepeye gidelim diyoruz. Kızlar aranızda tüp bebeğe geçen var mı ?
Bende bu ay aynıyım klomen kullandım çatlatma iğnesini de oldum sadece 2 kere gittim doktora reglin 3.gunu ve igne gunu. Promotili eşinde kullanıyor mu?ben biraz sıkıldım arkadaşlar her ay gidiyorum en az ayda 3 kere. o sebeple klomen+çatlatma iğnesi+cinsel ilişki devam edeceğiz bir kaç ay. inofolic bıraktım. Promotil women a geçiyorum. pahalı ama bir umut ne yapayımNeic
evet canım ona dr Promen K verdi. ama ben Promotil Men devam edeceğim ona çünkü daha üstün. mg ları daha fazla.Bende bu ay aynıyım klomen kullandım çatlatma iğnesini de oldum sadece 2 kere gittim doktora reglin 3.gunu ve igne gunu. Promotili eşinde kullanıyor mu?
Esim icmiyor benim promotil men ama bir iki iciyor tadi kotuymus bizim olduğumuz igneler nasılsaevet canım ona dr Promen K verdi. ama ben Promotil Men devam edeceğim ona çünkü daha üstün. mg ları daha fazla.
promen k ile fark mı var acaba tadında ..portakal aromalı olması lazım tang gibi. inşallah güzeldir tadıEsim icmiyor benim promotil men ama bir iki iciyor tadi kotuymus bizim olduğumuz igneler nasılsa
Canım bide duydun mu bilmiyorum ama yakı iyi geliyomus ben tam igne olmadan once iki gun yaki yapıştırmıştım etkisi olur inşallah deneyebilirsin
evet tabiki ayni hastane ayni doktor.. tedavim devam edecek :)Evet canm biliyorum aynı hastanedemi devam edeceksin die.merak ettim
Inşallah güzel sonuçlar alırsın canımevet tabiki ayni hastane ayni doktor.. tedavim devam edecek :)
Aşılamanın 4. Gününe kadar yoğun kasıklarda ağrı batma olur. Birkaç gün kahverengi eklenme normal. Pazartesi ayın 17 siydi. 17+14 gün sonra test yapacaksınız. Doktorun verdiği progesterona devam edinSlm kızlar merak ettiğim bişey var benim ilk aşılamam bu Pazartesi oldum o gündenmi başlıyoruz saymaya yoksa çatlatma iğnesinden itibarenmi olduğum gün ve ertesi kahverengi lekelenmem oldu normalmidir bide sürekli kasıklarımda ağrı ve batma var adrarada çok gidiyorum tecrübeli olan arkadaşlarım yardımcı olursa çok sevinirim
Normal baş dönmesi yapar uyutur. Eğer doktorunuz Progestan capsul verdi ise günde üç kere ikişer tane vajinal fitil olarakta kullanabilirsiniz. Ama en konforlusu Crinone vajinal jel. Aklınızda olsunBide progeston ilaç verdi doktor günde iki defa ağız yoluyla kullanıyorum baş dönmesi yapıyor normalmidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?