• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Slm hanımlar. Kistim var demiştim bakıldı kiste ve deemoid kisti olduğu ortaya çıktı. Çok hızlı büyüyo malesef riskleri fazla alınmazsa ameliyat olmam gerekiyor alınması lazım çok korkuyorum ama rabbim bunda da bi hayır vermiltir diyorum.
evet canım dermoid kist ilaçla küçülmez. genelde cilt veya saçlı doku çıkar içinden bakıldığında..geçmiş olsun şükür ki çaresi var. ama ameliyat kararı vermeden önce başka bir dra daha muayene ol. onunda görüşünü al.

evet canım dermoid kist ilaçla küçülmez. genelde cilt veya saçlı doku çıkar içinden bakıldığında..geçmiş olsun şükür ki çaresi var. ama ameliyat kararı vermeden önce başka bir dra daha muayene ol. onunda görüşünü al.
2 doktor hatta 3 doktor da aynı şeyi söyledi alınması gerektiğini

Hakkında hayırlısı olsun. Gataya gidiyodun sende dimi. Farklı günlerde gittiğimizden denk gelmiyoruz seninle. Bugün gittim bende yumurtalarım büyümemiş. İğne dozu artırıldı cuma yine kontrol. Bu süreç böyle uzarsa yumurta gelişmezse iptal olurmuş bu ay. Doktor anlatmıyo tabi bunu. Sora sora hemşireden öğrendim.
Evet canim gataya gidiyorum sakin moralini bozma hemşirelerde çok iyi bilgi veriyor ben orda ne hikayeler dinledim inanki.pes etme olabilir büyümemiş tır ilaca devam et umudunu kaybetme bendede benzer oldu bu tedavide vücudum erkenden catlatti yumurtayı ama peşine hemen bitane daha büyümüş tedaviye devam dedik

Herkese iyi geceler. Aşılama için ayın 2sinde iğneye başladım. 9 gün kullandım bugün 10. iğnemi yaptım. Doktor zaten hiç açıklama yapmıyo hemşire bilgi veriyo en son. Yumurtan var ama hepsi küçük büyüme yok dozunu artırcaz bide öyle bakcaz gelişcek mi dedi. 75lik doz kullanıyodum 100e çıkardılar. Cuma yine kontrole çağırdılar. O kadar gerildim ki. Ben 1 hafta olduğunda gittim yumurta var gelişmemiş demişlerdi. Doz artıralım filan demediler. Artırsalar belki şimdi etki etmeye başlayacaktı. Çok uzarsa süreç iptal ederiz diyolar. Çocuk oyuncağı sanki.
nerde doktora gidiosn cnm merak ettm

Nasıl bişey çakşır bndee denemek isterim resmi varmı acaba rica etsem
Çakşır ın resmini mi istiyorsun. Benim gönderdiğim listeyi aktara ver sana ayarlasın ama evde balla kendin karıştır. Çakşır bitkisinin kökü bildiğim

kızlar bugün test günüm adette görmedim ama geçen aşılamada da adet zamanımda olmuştu kanamam. 12.gün baktım negatifti. hala bakmadım bugün. kaşarlandım yemin ederim :D artık umutsuzluk tavan o derece :)

tatlım olsa 12. gün silik bir çizgi olurdu. 10.günden sonra oluyor zaten genelde. keşke dediğin gibi olmuş olsa. akşam eve gidince bir bakarım yazarım size de.
Ben 10. Gün çok çok çok silik bi çizgi gördüm 12. Gün yine silik çizgi vardı 10. Günden koyuydu ama çok da belli değildi. Döllenmenin üzerinden 12 gün geçmesi lazım aşılama gününü sayma ondan sonra say yap bu gün testini olumluyu düşün canım inşallah vardır. Ben öyle hissediyorum

Evet canim gataya gidiyorum sakin moralini bozma hemşirelerde çok iyi bilgi veriyor ben orda ne hikayeler dinledim inanki.pes etme olabilir büyümemiş tır ilaca devam et umudunu kaybetme bendede benzer oldu bu tedavide vücudum erkenden catlatti yumurtayı ama peşine hemen bitane daha büyümüş tedaviye devam dedik
Bugün ultrason vardı. Hep yumurtan çok ama gelişmiyo denildi 10 gün boyunca. Bugün doktor herşey yolunda çarşamba yaparız muhtemelen dedi. Pazartesi yine kontrol var. 12 mm olmuş yumurtam. 1 gün arayla gittim bi öncekinde sayı bile vermediler gelişen yok demişlerdi.

Bugün ultrason vardı. Hep yumurtan çok ama gelişmiyo denildi 10 gün boyunca. Bugün doktor herşey yolunda çarşamba yaparız muhtemelen dedi. Pazartesi yine kontrol var. 12 mm olmuş yumurtam. 1 gün arayla gittim bi öncekinde sayı bile vermediler gelişen yok demişlerdi.
Güzel haber bu hadi hayırlısı olsun gonal f igne etkili bir iğne zaten gatada hic klomen vs vermiyorlar ben çok araştırdım gerçekten ignenin başarı şansı daha yüksekmiş moralini yüksek tut bak ben bu asilamada çok moralsizdim olmayacak dedim Olmadı sakin karamsarlığa kapılma biseyler yolunda gitmiyormus gibi düşünme

Güzel haber bu hadi hayırlısı olsun gonal f igne etkili bir iğne zaten gatada hic klomen vs vermiyorlar ben çok araştırdım gerçekten ignenin başarı şansı daha yüksekmiş moralini yüksek tut bak ben bu asilamada çok moralsizdim olmayacak dedim Olmadı sakin karamsarlığa kapılma biseyler yolunda gitmiyormus gibi düşünme
Hayırlısı olsun. son negatif sonucun olur umarım. Ben bugün itibariyle çok pozitifim. Yumurtalar 10 gün yanıt vermeyince direkt modum düşmüştü. Bugünde birden 12 mm yi duyunca kendime geldim. İnşallah güzel olur herşey. 2. iğnemi aldım 300lük. Hemşire yeter muhtemelen dedi.

Back