Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım sen naptın yazmadın da kan verdin mi?
Merhaba canım,persembe günü kan verdim negatif,bugün adet oldum işte. Napalim artik nasipten öte yol yok. Tedavide öyle guzel gecti ki,doktor bana sen masrafsızsin dedi millet gonal f igne kullaniyor yumurta gelistirmeknicin 2 bin 3 bin tl lik seninki 40 tl ile oldu dedi. Femara vermisti esimin spermleri de iyiydi
Bana bu adetin 2. Yada 3.gunu gel görüşelim dedi, ilk asilama tutmayabilir bozma moralini dedi. Tup bebege gerek varmi dedim. Yok canim daha erken dedi. Açıkçası umudum yok gitmicem bu ay.

Bence git canım ara verme içinde kalır zaten

Bence git canım ara verme içinde kalır zaten
Yok bitanem yaaa hic icimden gelmiyor biliyor musun cok garip bir ruh hali içerisindeyim. Hic keyfim yok saçlarımda,aklar çoğalacak. Takmiycam ve aglamicam artik. Ne bilim birde cift cizgi çıktı idrar testleri hep az evel sifonyere sakladigim testi gördüm,kendimi hamileyimdir belki diyip teselli edip saklamıştım .Dayanamiyorummm

Kizlar merhaba benim ikinci asilama negatif oldu bir iki ay dinlenmeye karar verdim son asilamayida yaptırıp tup bebege gecicez
Ümidini kaybetme canım bak 3. Aşılamam tuttu benim de ve hiç istememiştim eşimin ısrarıyla tüp bebekten önce deneyelim demişti ama iyi ki denemişiz diyorum drun söylediği tüplerin açık olduğunu döllenmenin gerçekleşebildiğini gördük dedi. Bu yoldan devam edicez bu gün kontrolüm var ona göre planlama yapılacak. Sen sıkma desem de canını üzüldüğünü biliyorum. Ben de çok üzülüyorum allah hepimize nasip etsin inşallah

arkadaşlar bende 10.gün bugün sabah erken gebelik testi yaptım. yine yok gebelik. olsa idi kesin çıkardı. 14 aralık günümde idrar testi yaparım yeniden. adet bekliyorum bakalım.artık iğnelere geçerim herhalde klomen ile değilde bu şekilde 1-2 deneme yaparım sonra tüp bebek Allahın izni ile.

Kız daha erken degilmi zaten kanda baktırmak daha makul

Ya insan yılına uğruyor resmen ama vazdagecemiyorsun

Kız daha erken degilmi zaten kanda baktırmak daha makul

Yahu olsa çıkar oradan minnak silik bir çizgi.. Olsa çıkmaz mı? Alla sen .. 4 gün var. Yok işte evet kabullendim ama pes etmicem.. Yıldım ama etmicem devam edicem. Soğan kürü yapıcam adet olunca. :)

Yahu olsa çıkar oradan minnak silik bir çizgi.. Olsa çıkmaz mı? Alla sen .. 4 gün var. Yok işte evet kabullendim ama pes etmicem.. Yıldım ama etmicem devam edicem. Soğan kürü yapıcam adet olunca. :)
Bencede devam etmek em iyisi gibi geliyor banada başlamışken vende öyle yapcam sen yinede 4 gün sonrada test yap çünkü okuduğum bisürü şey vardı bi gün öncesinden çıkmayıp sonra çıkan eğer dogruysa

Doktor bana tekrar klomen verdi iki aşılamadan sonra aşılamadan öncede kullanmıştım yine 2,3 tane yumurtam oluşuyordu fakat iğne kullanınca daha mı kaliteli oluyor?

Doktor bana tekrar klomen verdi iki aşılamadan sonra aşılamadan öncede kullanmıştım yine 2,3 tane yumurtam oluşuyordu fakat iğne kullanınca daha mı kaliteli oluyor?
Yok canım tüp bebek öncesi tüp bebek uygunluk raporu için gonadotropin (iğneli tedavi) yumurtalıkların uyarılması şartı var. o sebeple ısrar edeceğim bende böyle olsun diye

10. Gün çıkmayabilir canım bendede çıkmamıştı hiç 12. Günden sonra silik çizgi çıkmaya başlamıştı. Herkes çok ümitsiz. Lütfen böyle yapmayın olumsuzu çekmeyin. Bakın benim hala ümidim var olucak inanıyorum

Kuzum senin son durum ne şimdi tekrar kan verdinmi

Kuzum senin son durum ne şimdi tekrar kan verdinmi
Ben kimyasal oldu maalesef düşürdüm canım. Bu ay ara verdik bi ilaç verdi progeston arttırıcı hamile kalmamı kolaylaştırsın kist olmasın ve hamile kalırsam düşmesin diye. Önümüzdeki ay adetimin 2. Günü hastalanırsam gidicem bi de o zamana kadar prowomen verdi takviye. Zaten 7 tane gelişmekte olan yumurta varmış sağ ve solda belki kendi kendine de hamile kalırsın dedi

Bugün gittim bende konuştum 3.aşılamayı istersen yaptırma direk tüp bebek dedi ama ben yaptircam 3.asilamayi icimden oyle geliyor bide iki asilamada da spermlerde yıkamadan sonra ileri hızlısı hic kalmadi değerlerde dusus var bizde urolojiye gitmeye karar verdik internetten baktim asilamada en 3 milyon bizli ileri olmali diyolar biz 0 sifirla girdik benimde ilk asilama kimyasal oldu sende üzülme sakin herşey olacağına varıyor inan

Üzüldüm canım ağrın falan olmusmuydu aşılamadan sonra bide hemen ikinciye gececekmiai
Evet canim.bildigin adet ağrısı yaşadım.ordan anladim zaten olmadığını ama asilamadan hemen sonra degil adet gunu yaklastikca oldu ilki kimyasal.olmustu ondada ağrı oldu ama vücudunu taniyosan arasında fark var anlarsin benim ikinci aşılamaydi bu bir iki ay ara verip 3.cuye geçeceğim insallah

Yok canım tüp bebek öncesi tüp bebek uygunluk raporu için gonadotropin (iğneli tedavi) yumurtalıkların uyarılması şartı var. o sebeple ısrar edeceğim bende böyle olsun diye
Aa öyle mi hadi bakalım belki bizim bebişler aşılamayla gelmek istemedi
Bide bisey soracağım yeni hormon tahlili yaptirdim
Fsh:9
Lh:7
Tsh:3.12
Amh:5
Normalde pko var demisti doktor lh 11 fsh 6 o zaman.
Ama suan bu sonuca gore pko olmuyor mu amhde yüksek ben anlamadım doktorla yüz yüze görüşemedik telefonda konuştuk

Dozu yükseltti mi aynen devam et mi dedi? Bu foliküller birden atağa geçiyor cnm
canım ben direk 112.5 la başladım 8 gün muayeneye gittım

sol taraf 4 yumurta 9- 8-10-9 cm
sağ taraf 5 yumrta 9-10-9-8-13

13 cm olan yumurtayı takip edicekler dozu 75'e düşürdüler. çok fazla yumurtam var o yüzden çarşamba iptal olabılır. sadece 13 ün büyümesi gerekiyor

Benim kasik agrım başladı adet olucam 2 güne sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…