Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende ağrı falan yok. 14 aralık test günüm. Bat 18/12/2018. Tabi ilaç kullandık progrsteron falan bat belli. Normalde hiç böyle olmaz 2 ayda bir falan
Benim ki bugün bile gelebilir en geç yarın akşam başlar 2 gün önce başlıyor ağrısı ve hafif akinti, ağlamak istiyorum

Bende ağrı falan yok. 14 aralık test günüm. Bat 18/12/2018. Tabi ilaç kullandık progrsteron falan bat belli. Normalde hiç böyle olmaz 2 ayda bir falan
Normalde oluyor muydu adet belirtin , belki sen hamilesindir , kimse güzel haber vermiyor

Bel
Yok bu ay hele hiç belirti yok. Öğle saatinde arkadaşlar Doğum hikayelerini anlattı ben dinledim. Maalesef
Belki hamişsindir :) ben oturdum ağlıyorum şu an pazara çıktım geldim ama yuruyemiyorum ağrıdan şimdi de arttı yumurtalık taraflarim sızım sızım kasiklarim sanciyor daha gelmedi bile adetim şimdi böyleyse ben yarın ölüyor olurum nefret ediyorum artik su adet zamanlarından sancidan ağrıdan yetti artık yıllardır biktim yemin ediyorum biktim her ay sancidan aglamaktan biktim yediğim serumlara rağmen gecmemesinden bıktım evlenince geçer dediler geçmedi biktim. Herkes işinde gücünde adetliyken ama ben ağrıdan gözümü açamıyorum bıktım ...

Hasta oldum, ilk asilamamdi zaten ne kadar hamile olacağım hep aklima düşsede umudum yoktu pek.. kist de büyüdü sanırım napicam bilmiyorum ..

Ya benim 6.gunum ama regl olcam galiba mümkünü böyle bişey çok erlen degilmi
Cok erken ya, Hamile kalanlardan böyle söyleyenler var ama adet olcakmis gibi sancı diyorlar. Bende belki adet olmam hamileyimdir ondandır dedim ama kırmızıyı görünce gitti hepsi. Belki sen hamilesindir :)

Ben bugün yine test yaptım idrar maalesef kızlar. 1 ay aşılama ara vereceğiz eşimle öyle karar aldık şimdilik. Klomen ve beraberlik şeklinde devam edeceğiz Umarım fikrimiz değişmez

Cok erken ya, Hamile kalanlardan böyle söyleyenler var ama adet olcakmis gibi sancı diyorlar. Bende belki adet olmam hamileyimdir ondandır dedim ama kırmızıyı görünce gitti hepsi. Belki sen hamilesindir :)
Heralde ayağım üşümüş çorap giyince gecti:))

Ben sana bi tarif vericem bi dahaki aşılamaya kadar bir aysa bir ay iki aysa iki ay onu eşin yesin ciddi fark ediyor ben denedim özelden atıcam sana

Söyleseydin canım bizde faydalanirdik
Tmm canım atıyorum resmini benim eşimin yıkamadan sonra 10mil olan sperm sayısı 24 mil a çıktı 15 günde arada keçi boynuzu suyu da kaynattım. Ve ilk kez aşılamam tuttu. Sperm kalitesini arttırıyormuş kaynım için de dr normal olmaz demiş eltim iki çocuğuna da bu karışımla hamile kalmış bana da geçen ay verdi tarifi kimseye söylemiyorduk çünkü

Eklentiler

• 53E3BA3E-4425-4E7E-88DA-89AC956C2965.jpeg
    149,6 KB · Görüntüleme: 57
Sagolasin canım denemekten zarar gelmez bakalım bi deneyelim

Nasıl bişey çakşır bndee denemek isterim resmi varmı acaba rica etsem

Herkese iyi geceler. Aşılama için ayın 2sinde iğneye başladım. 9 gün kullandım bugün 10. iğnemi yaptım. Doktor zaten hiç açıklama yapmıyo hemşire bilgi veriyo en son. Yumurtan var ama hepsi küçük büyüme yok dozunu artırcaz bide öyle bakcaz gelişcek mi dedi. 75lik doz kullanıyodum 100e çıkardılar. Cuma yine kontrole çağırdılar. O kadar gerildim ki. Ben 1 hafta olduğunda gittim yumurta var gelişmemiş demişlerdi. Doz artıralım filan demediler. Artırsalar belki şimdi etki etmeye başlayacaktı. Çok uzarsa süreç iptal ederiz diyolar. Çocuk oyuncağı sanki.

Hakkında hayırlısı olsun. Gataya gidiyodun sende dimi. Farklı günlerde gittiğimizden denk gelmiyoruz seninle. Bugün gittim bende yumurtalarım büyümemiş. İğne dozu artırıldı cuma yine kontrol. Bu süreç böyle uzarsa yumurta gelişmezse iptal olurmuş bu ay. Doktor anlatmıyo tabi bunu. Sora sora hemşireden öğrendim.

Slm hanımlar. Kistim var demiştim bakıldı kiste ve deemoid kisti olduğu ortaya çıktı. Çok hızlı büyüyo malesef riskleri fazla alınmazsa ameliyat olmam gerekiyor alınması lazım çok korkuyorum ama rabbim bunda da bi hayır vermiltir diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…