- 11 Ağustos 2016
- 429
- 162
- 103
Benim ki bugün bile gelebilir en geç yarın akşam başlar 2 gün önce başlıyor ağrısı ve hafif akinti, ağlamak istiyorumBende ağrı falan yok. 14 aralık test günüm. Bat 18/12/2018. Tabi ilaç kullandık progrsteron falan bat belli. Normalde hiç böyle olmaz 2 ayda bir falan
Normalde oluyor muydu adet belirtin , belki sen hamilesindir , kimse güzel haber vermiyorBende ağrı falan yok. 14 aralık test günüm. Bat 18/12/2018. Tabi ilaç kullandık progrsteron falan bat belli. Normalde hiç böyle olmaz 2 ayda bir falan
Ya hakkaten hiç güzel haber duyamıyoruz demkki aşılama başarısı gerçekten çok dusukNormalde oluyor muydu adet belirtin , belki sen hamilesindir , kimse güzel haber vermiyor
Yok bu ay hele hiç belirti yok. Öğle saatinde arkadaşlar Doğum hikayelerini anlattı ben dinledim. MaalesefNormalde oluyor muydu adet belirtin , belki sen hamilesindir , kimse güzel haber vermiyor
Belki hamişsindir :) ben oturdum ağlıyorum şu an pazara çıktım geldim ama yuruyemiyorum ağrıdan şimdi de arttı yumurtalık taraflarim sızım sızım kasiklarim sanciyor daha gelmedi bile adetim şimdi böyleyse ben yarın ölüyor olurumYok bu ay hele hiç belirti yok. Öğle saatinde arkadaşlar Doğum hikayelerini anlattı ben dinledim. Maalesef
Ya benim 6.gunum ama regl olcam galiba mümkünü böyle bişey çok erlen degilmiHasta oldum, ilk asilamamdi zaten ne kadar hamile olacağım hep aklima düşsede umudum yoktu pek.. kist de büyüdü sanırım napicam bilmiyorum ..
Cok erken ya, Hamile kalanlardan böyle söyleyenler var ama adet olcakmis gibi sancı diyorlar. Bende belki adet olmam hamileyimdir ondandır dedim ama kırmızıyı görünce gitti hepsi. Belki sen hamilesindir :)Ya benim 6.gunum ama regl olcam galiba mümkünü böyle bişey çok erlen degilmi
tebrik ederim sizinde aşılamamı belirtileri nelerdi acabaHastaneye gittim beta hcg 90 cikti inanamiyorumm
Heralde ayağım üşümüş çorap giyince gecti:))Cok erken ya, Hamile kalanlardan böyle söyleyenler var ama adet olcakmis gibi sancı diyorlar. Bende belki adet olmam hamileyimdir ondandır dedim ama kırmızıyı görünce gitti hepsi. Belki sen hamilesindir :)
Ay bu arkadaş aailamaylami ham8le kalmış tebrikler hiç görmemişim anlatırsa çok sevinirztebrik ederim sizinde aşılamamı belirtileri nelerdi acaba
Ben sana bi tarif vericem bi dahaki aşılamaya kadar bir aysa bir ay iki aysa iki ay onu eşin yesin ciddi fark ediyor ben denedim özelden atıcam sanaBugün gittim bende konuştum 3.aşılamayı istersen yaptırma direk tüp bebek dedi ama ben yaptircam 3.asilamayi icimden oyle geliyor bide iki asilamada da spermlerde yıkamadan sonra ileri hızlısı hic kalmadi değerlerde dusus var bizde urolojiye gitmeye karar verdik internetten baktim asilamada en 3 milyon bizli ileri olmali diyolar biz 0 sifirla girdik benimde ilk asilama kimyasal oldu sende üzülme sakin herşey olacağına varıyor inan
Söyleseydin canım bizde faydalanirdikBen sana bi tarif vericem bi dahaki aşılamaya kadar bir aysa bir ay iki aysa iki ay onu eşin yesin ciddi fark ediyor ben denedim özelden atıcam sana
Tmm canım atıyorum resmini benim eşimin yıkamadan sonra 10mil olan sperm sayısı 24 mil a çıktı 15 günde arada keçi boynuzu suyu da kaynattım. Ve ilk kez aşılamam tuttu. Sperm kalitesini arttırıyormuş kaynım için de dr normal olmaz demiş eltim iki çocuğuna da bu karışımla hamile kalmış bana da geçen ay verdi tarifi kimseye söylemiyorduk çünküSöyleseydin canım bizde faydalanirdik
Sagolasin canım denemekten zarar gelmez bakalım bi deneyelimTmm canım atıyorum resmini benim eşimin yıkamadan sonra 10mil olan sperm sayısı 24 mil a çıktı 15 günde arada keçi boynuzu suyu da kaynattım. Ve ilk kez aşılamam tuttu. Sperm kalitesini arttırıyormuş kaynım için de dr normal olmaz demiş eltim iki çocuğuna da bu karışımla hamile kalmış bana da geçen ay verdi tarifi kimseye söylemiyorduk çünkü
Nasıl bişey çakşır bndee denemek isterim resmi varmı acaba rica etsemTmm canım atıyorum resmini benim eşimin yıkamadan sonra 10mil olan sperm sayısı 24 mil a çıktı 15 günde arada keçi boynuzu suyu da kaynattım. Ve ilk kez aşılamam tuttu. Sperm kalitesini arttırıyormuş kaynım için de dr normal olmaz demiş eltim iki çocuğuna da bu karışımla hamile kalmış bana da geçen ay verdi tarifi kimseye söylemiyorduk çünkü
Bugün gittim bende konuştum 3.aşılamayı istersen yaptırma direk tüp bebek dedi ama ben yaptircam 3.asilamayi icimden oyle geliyor bide iki asilamada da spermlerde yıkamadan sonra ileri hızlısı hic kalmadi değerlerde dusus var bizde urolojiye gitmeye karar verdik internetten baktim asilamada en 3 milyon bizli ileri olmali diyolar biz 0 sifirla girdik benimde ilk asilama kimyasal oldu sende üzülme sakin herşey olacağına varıyor inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?